Guildford och Crawley.

Först i morse åkte jag och Karin till Guildford och hämtade Matilda och Oscar som var hos Grete. Efter det åkte jag, Karin, Oscar, Matilda, Grete, Carin, Daniel, Maddie, Eija och Caroline till Crawley och gick till Asda, och jag blev riktigt besviken. Fanns inga storlekar kvar förutom typ size 20 (jag har 12 ungefär). Men jag fick mig en jättefin väska för 5 pund, så det var jag nöjd med!! Efter krångel med att larmen inte var borttagna m.m. så kom vi till H&M iaf, lovely. Köpte en jacka,jättefin, ett paraply, en omlott-topp, nytt diadem, leggings. Det var nog det. Men brände pengar gjorde jag :P

Och imorrn är jag ledig... Det är ju 1 maj liksom :D Vet inte vad jag ska göra, kanske åka till Horsham och köpa dom saker jag inte köpt än och hälsa på killen på Levis-butiken.. Ska kolla om nån vill med mig, annars åker jag själv :D Och nån är för tillfället Ida som bor i Southwater, ska försöka få tag i henne. Annars åker jag själv, sätter mig på café och ser sofistikerad ut i min nya jacka och snygga väska. Hihi.

Men ikväll blir det att sova. Förresten så är min topp i st 36, det är gött :D Puss hej!

Shoppinghumör.

Igår var jag inte på jättebra shoppinghumör, men idag är jag! Kan ju va för att vi hamnade bland GAP, Laura Ashley, fcuk o sånna dyra affärer som vi inte hade råd med :P Iofs har jag en morgonrock från Laura Ashley, men den har Karin gett mig. Den är fin :D Jag köpte Glamour igår och så följde det med en bilaga från George, visste inte vad det var men det var jättesnygga kläder och inte alls dyra! Så börjar jag bläddra lite o kommer till slutet där det står att man hittar dom på Asda, dit vi ska idag! Jippie:D Måste måste måste hitta en vårjacka oxå. Och skärp, klänning, leggings, väska m.m. Okej, dom är inte akuta allihopa men väldigt mkt vill-ha-iga. Mina replayjeans kan jag dra av mig utan att knäppa upp knapparna nu :D Jag smalnar av liksom, gött. Sara undrade hur jag gjorde, för hon hade gått upp 7 kg sen hon kom till England.
Planering inför 90års-festen började i morse igen.. Huh. Karin 40 o Dave 50 alltså. Och Karin sa lite glatt: Ja Malin, då måste du ju ha klänning! Å vad kul, vi måste skaffa dig en klänning! hihi. Om jag går ner mera i vikt så kommer jag nog till o med att vilja ha klänning, annars brukar jag mest tycka att det passar slanka långa modeller. Varför tror ni att jag har gått så mkt i Baggyjeans för? och för stora tröjor? Jo, för då ser man inte hur kroppen ser ut. Jag hatar tajta kläder för det! Men snart så :P

Förresten så har jag tappat rösten igen. 3e gången på ett halvår, det kan inte va friskt, har aldrig gjort det innan. Mina stämband mår nog inte bra. Ska kanske äta frukost då. Ska åka om ca 45 min, när Karin kommer hem med nya bilen. Wiiie:D puss o hej!


Never the pub alone again....

Jag singlade slant, och det blev puben. Så jag kom dit och märkte att Ian nte jobbade. F a n. Kan ju inte gärna gå därifrån bara för det liksom. Sa till bartendern att jag ville ha nåt alkoholfritt, så jag fick mig en J2O och satte mig vid ett bord bredvid biljardbordet. Tittade när dom spelade och alla unga engelsmän (ja de var en hel drös med ungdomar) tittade på mig när jag satt där själv, så jag bara väntade på att nån skulle komma till undsättning och prata med mig. Jag brukar inte va blyg, men ikväll var jag det. Till slut låtsades jag som att nån ringde o ville bli hämtad så jag gick, och DÅ helt plötsligt pratade dom med mig, när jag gick. Dooh.

Satte mig i bilen och körde till Storrington och köpte Glamour och maltesers och nåt surt godis. Åt typ 7 bitar och så tröttnade jag, gick o la mig i badkaret och tröttnade. Och nu sitter jag här, börjar tröttna och ska väl läsa min Glamour faktiskt.

Ikväll var första gången jag tänkte att man skulle nog varit hemma i stället. Inte direkt hemlängtan, bara en känsla av ensamhet. Men de första veckorna är värst, imorrn ska jag träffa 2 svenska tjejer, nästa helg ska Karin och jag på fest och helgen efter det ska jag ut med Kim (Karins skönhetsteknolog) och hennes vänner. Skoj! Dessutom är jag rätt trött nu. Imorrn blir en lång dag... huh.

En hel dag i Brighton.

Jag o Sara har varit i Brighton idag... Vi båda var halvt döda när vi satte oss på tåget hem. Och jag hittade bara ett par ballerinaskor (i converse-stuk, skithäftiga), Body Butter på Body Shop, strumpor på Marks and Spencers och glass på Ben & Jerrys :D Och Sara var jättetrevlig! Synd att hon flyttar hen den 4:e bara....

Ikväll är jag ensam, barnen är i Guildford o Dave och Karin har åkt iväg till några. Så jag funderar på att "pop the road"  = gå till puben. Men liksom... Själv?! Hur mobbat känns det inte.... Och jag kan inte dricka öl eftersom jag kör dit. Iofs får man köra bil i England när man druckit, men jag vägrar. Så jag får väl dricka J2O eller nåt. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag vågar. Men vad har jag att förlora, egentligen? Jag måste vela lite :P Jag kan ju gå dit, och fråga om dom har nånting ätbart. Eller så kan jag gå dit och låtsas bara gå dit för att fråga Ian när han har tid att träffas. Eller så kan jag gå dit bara för att ha nåt att göra en lördagkväll. Vem bryr sig?! I England går ju alla på puben jämt, vare sig de är själva eller inte. Jag kommer ha svårt att vänja mig vid den här kulturen. Å andra sidan, eftersom jag är blond svensk tjej så kommer alla komma fram o prata, för så var dom igår.

Va fan... Jag åker väl då. Eller? Hmm. Hjälp :D

Bilolycka.

Nästan i alla fall. Jag hämtade Oscar i skolan och när jag kört en bit så kom en buss halvvägs på min körbana. Jag kör ut i kanten o tvärnitar, mitt framför en stenmur. Det var ca 5 cm fram till den. Och i stället för att bussen stannar och backar så ska han prompt fortsätta köra, idiot. Och tror ni inte har kör in i mig?! Han skrapade upp min backspegel och började backa o hålla på. Kunde ju inte öppna dörren och skrika så jag tutade som en galning. Idiot. Karin tyckte mest det var kul o sa: Äsch, det gör inget!

Ikväll har Karin och jag varit på puben medans oscar var på Stars Academy. Och bartendern var JÄTTESÖT! Han hade dessutom suttit barnvakt åt Oscar när han var 14, nu var han 18. Han lovade att visa mig runt nån dag, hihi :D Fast han hade flickvän, men sånt har ju sabbats förr... :P  Och en kille som hette Nick satt och tittade på mig jättemkt, så då gick  Karin fram och pratade med honom (hon skäms ju inte över nåt!) och han kom fram och sa: Hi Malin. You are very beutiful! Han va rut 30, men trevlig ändå :D Lovade att möta honom där om 2 veckor igen, haha...

Kanske kan gå dit imorrn igen.. :P Jag är själv hemma imorrn, wiiho :D No kids, ingenting! Ska sova rätt skapligt ikväll, ska orka med Brighton imorrn ju! Men nu är det tea. Puss


ps. 4 kg på 2 veckor, utan att göra nåt. Bra kämpat.



Snor, snor och ännu mera snor.

Är det något jag alltid haft lite äckelfobi för så är det snoriga ungar. Jag har inte problem med att byta bajsblöjor, men att torka snoriga näsor har varit kämpigt jämt. Och Matilda är såååå snorig, så jag får torka hennes näsa hela tiden. Och jag börjar vänja mig, jag får inte kväljningar längre.

I morse vaknade jag 06.23 av att Matilda vaknade o skrek. Märkte att jag frös som en liten jutte och min hals kändes lika stor som en vattenmelon. Gick in i duschen för att värma mig, blev inte mkt bättre. Hörde Karin ropa på mig när jag kom ut o frågade hur jag mådde, hon behövde inte höra mitt svar ens en gång utan sa: Gå och lägg dig, Dave tar Oskar till skolan. Så jag gick och la mig, sov hela förmiddagen, gick upp vid lunch och matade Matilda och sa att jag kunde ta hand om henne så Karin fick sova. La henne på golvet så hon fick leka medan jag la mig under filtar i soffan och läste. Tog lite medicin så jag piggnade till, engelska värktabletter är ju rena mirakelgrejerna! Dom är förbjudna i Sverige dock, haha. Så jag mår bättre i alla fall, hoppas att jag ska vara pigg nog att göra lite saker imorrn. Stryka tvätt behövs.

Har planerat lite om när familjen ska komma och hälsa på oxå. Mamma vägrar åka båt, hon vägrar köra bil osv :P Men men! Dom får väl flyga o pappa får väl köra... Nu har jag inte mkt mer att säga, ska ta mig en kopp te med honung.

Besök på herrtoaletten.

Jag har verkligen skämt ut mig idag... För det första så tog jag med Matilda när Oskar skulle spela golf, hade bara tänkt skjutsa honom. Väl där så gick jag in i golfaffären och frågade: Where can we eat? Han förklarade att restaurangen inte låg där inne. Vi hittade den, frågade en ung kille var vi kunde sitta och så matade jag Oscar med kakor o saft. Märkte då att jag satt i baren, med två småbarn, på en golfklubb. Not great. Gick till bilen och hämtade Oscars golfklubba och Matildas vagn när han säger: I have to wee! Och ni vet hur ungar är, ska dom kissa så ska dom kissa direkt. Så jag sprang in i restaurangen med barnen, frågade samma unga kille: Where is the toilets? Han förklarade noga och jag gick dit, såg en öppen dörr o gick in, tänkte inte på att det var pissoarer där, utan schasade in Oskar på toaletten. Helt plötsligt hör jag nån kissa bakom mig, och när jag vänder mig om står en kille i 20-årsåldern där.
- OH MY GOD! (Håller för ögonen) I'm sorry, I didn't know it was the wrong toilets!
- Haha.. It's okay. (han fortsätter stå där med byxorna nerdragna o kissar medan jag är knallröd i ansiktet)
- Come on Oscar, quick! And sorry again, it will never happen again, I promise!
- Haha... Yeah, okay, sure. ;)


Så, när hans golflektion börjar sätter jag mig med Matilda i gräset och killen som sa vägen till toaletterna går förbi mig o smajlar 5 gånger på 30 min, så jag antar att hans kompis hade berättat om toalett-incidenten. Sista gången kommer han fram o säger nåt i stil med:
- Your son, it's the smallest one, isn't it?
- Ehm.. It's not my son, and he's 5, and yeah, a little bit tiny.
- And she's not your daugther either?!
- No. I'm their nanny.
- Ahaaa. Nice to meet you, see you next week?
- Yeah, probably.

Visste väl att golfbanan var rätt ställe att bli uppraggad på;D


Pilates.

Idag har det varit rätt jobbigt, Matilda är sjuk och vill bara bli buren hela tiden, Oscar hade en kompis här efter skolan och jag har skött matlagningen m.m. Men det är skoj :D Jobbade till 19 (seriöst, det är 11 timmar på en dag) och så kom Karin hem 19.26 och jag skulle va på gymmet 19.30, damn vad fort jag körde! Det är ändå 2 miles dit. Väl där så provade jag på pilates för första gången i mitt liv, haha! Var en upplevelse, men skoj. Och riktigt jobbigt jämfört med hur det ser ut! Ska testa yoga imorrn tror jag för o se vilken jag gillar bäst. Eller så ska jag på cirkuit training med Karin. Jag har nog behövt en Karin i hela mitt liv som drar igång mig. Hon har fått mig att träna, hon har fått mig att äta jättenyttigt, fått mig att våga saker. Och gissa vad, jag har gått ner 2,5 kg på 1 vecka. Eller 1 vecka o 2 dar. Sen jag åkte dvs. Det är fasen bra! Jobbar på saken :P Och idag har jag vågat ringa både gymmet och boka in mig på pilatesen, ringt hårfrisören och bokat in tid för permanent. Ja, nu äntligen ska jag göra det:D Modigt va?

vad har jag mer gjort.. Jo jag var ute o gick 1 timme med Matilda i vagnen, skönt. Och ikväll har jag sett OC, England är före Sverige med det :P Har hänt massor! Och det kliar i fingrarna att berätta vad... Ihhih. Men nu är det sovdags. Puss hej

Min engelska suger!

Jag trodde jag var duktig på engelska, tji fick jag. Jag försöker förstå hur jag får bort voicemailet som karin talat in, men det går inte! Och hur jag än ringer upp o gör som dom säger så funkar det inte. Och jag vågar inte ringa kundtjänst, haha.

Idag har jag varit med Matilda på toddler group, trevligt att prata med massa mammor i 1,5 timme. Sen åkte vi hem o gav henne mat, jag åkte o storhandlade när Karin kom hem. Hon hade visst köpt en bil :P En röd Nissan Micra Cabriolet. Nice. Sen så åkte vi o hämta Oscar, åt mat, åkte till simningen o hem. Slutt. O stackars Matilda är sjuk, hon snorar hela tiden. och jag tror hon spydde förut, jag har inte vågat fråga, haha...

Börjar bli lite hungrig. Kanske skulle ta en macka. Hejdåå!

Myter om England.

Idag har jag överträffat mig själv. Karin sa imorse: Men ta bilen och åk till Horsham? Ja, bra idé! Ringde både Sara och Malin för att se om nån ville med, men inget svar nånstans, så jag åkte själv. Och då kan jag ju tala om att jag bara varit i Horsham 1 gång innan, och jag hittade! Och körde parkeringshus, ha. Jag hatar att köra i parkeringshus, och engelska är om möjligt svårare än svenska. Jag körde själv i en Engelsk storstad! Förstår ni hur det känns?! Man växer som människa. Väl där så köpte jag nappflaskor, rouge, ögon-makeup-remover, kuvert, ett diadem och en jättesnygg klänning som man knäpper framtill med knappar. Den kostade dessutom bara 5 pund :D Bra skit. Jag gick omkring bland Starbucks, Topshop, Marks&Spencers, Toni&Guy så upptäckte jag att jag trivdes där. Ingen vet vem jag är, jag kan prata med alla jag träffar, och expediten i Levis-butiken var sååå snygg! Där kommer ju jag att hänga. Trevlig var han oxå. "Are you Swedish? Oh yeah..." Dessutom spelades The Verve - Bitter Sweet

I morse var visserligen första gången jag kände att jag saknade hemma, men det är för att jag inte träffat några vänner än. Ska fixa den saken i veckan :P Ringa Malin och se om hon vill hitta på nåt i alla fall.

Men jag trivs. Och nu ska jag lägga mig och kolla på Coldplays Livekonsert från 2003. Dave lånade ut den. Familjen har bra musiksmak iaf. Puss hej!

Jag glömde visst skriva om myterna, haha.
Alla engelsmän är inte fula, jag har sett massssor snygga. Och jag brukar va rätt kräsen.
Alla engelsmän är inte tjocka, i Sverige är det värre.

Det var nog bara dom 2 så länge:P

En längre utläggning.

En hel vecka har gått, känns sjukt ! Jättesnabbt. Men jag har haft så roligt! Idag var vi i Brighton på svenska skolan, kul att träffa massa svenskar! Lovade en mamma att jag skulle försöka hitta en au-pair åt henne, för 2 månader i sommar. Så om du är barnkär, har någon erfarenhet av barn och är sugen på 2 månader 1,5 mil utanför Brighton och ta hand om en kille på 1,5 år, hör av dig till mig!

Vad kan man mer säga... Hmm. Ska gå ut och ta lite kort snart, har ju bara några kort på Matilda och Oscar. Jag kommer bra överrens med alla i alla fall, känns gött. Skulle gå till puben ikväll, men Sara var tvungen att vara barnvakt, trist. Men vi har underbart väder idag! Solen skiner, har legat ute och solat i 2 timmar, så jag har bränt mig, haha. Illa.

Har fått lön idag oxå, skojigt. Förstår inte vad jag ska göra med alla pengar bara :P Igår var första gången jag saknade nånting hemifrån. Och det var lakrits. Det finns inte saltlakrits här! Man måste åka till IKEA för att köpa det isf. Buhuhuh. Jag överlever nog! Jag hoppas att Sara ska pallra sig till London snart så vi kan shoppa lite!

Äh, jag orkar inte mer. Ska lägga in lite bilder på resedagboken.com sen. Duntoffla heter jag där, kolla!

A short message.

Idag har vi mest kollat och provkört bilar åt Karin, trevligt. På kvällen var jag ute och sprang 3 miles (Dave sa fel när han sa kilometer, damn vad trött jag blev!), sen såg Karin, jag o Dave på nån film om Kambodja, riktigt bra.

Imorrn ska jag till svenska skolan och sen träffa Sara och gå till puben, haha..! Sova nu. Good night.

Storrington.

I morse fick jag skjutsa Oscar till skolan själv, men det gick bra. Ingen krock och jag hittade vägen :D Sen åkte vi till Storrington för att gå på "Sounds fun" med Matilda, medans Karin var på gymmet. Bara den lilla detaljen att det inte började förrän nästa vecka, haha. Jaha, vad gör man med en 9 månaders bebis i Storrington då? Gick och handlade lite, fyllde på mitt telefonkort och satte oss i bilen. Ja, jag lyckades parkera själv på mini-parkeringsplatserna. Haha. grejt! Hmm.. Såg en JÄTTESNYGG kille i cykelaffären i Storrington oxå, jag dreglade. Vad är det för jävla myt om att engelsmän är fula?! Ska nog börja laga en cykel eller nåt ;D

På eftermiddagen strök jag kläder och lekte med Matilda, sen åkte vi till Karins kompis Beverly och drack te, trevlig människa det där! Vad ska man mer säga? Jag och Dave (pappan i familjen) har börjat prata lite mera nu, språket börjar lossna på mig. Jag är ledig i helgen... Vad ska jag göra? Haha. På lördag är det ju svenska skolan på förmiddagen, och på söndag kl 17 ska vi på middag, men annars då? Ska ta och se mig runt om i omgivningarna tror jag faktiskt. Och en tjej som bor i Storrington och jag ska på puben nån kväll, det kan bli skoj :D Träffa lite yngre folk o sådär. För tillfället pratar jag bara om barn hela dagarna...

Imorrn kväll ska jag försöka ta mig till gymmet om det finns nåt pass jag vill gå på. Fast nu ska jag fortsätta skriva brev till Petter, tänkte ta er andra någon annan kväll ;) Take care. Puss

Dagarna går så fort!

En suddig Matilda

(Det här är Matilda, men jag är en usel fotograf.)

Dagarna går sjukt fort asså. Eftersom jag åker iväg på diverse aktiviteter, och hela processen tar några timmar så är det helt plötsligt eftermiddag, när det nyss var frukost, och vips så har man glömt äta lunch själv. Jag kommer va smal när jag kommer hem, även om Karin tjatar "du måste äta mera!" Jag har fått en till mamma :D

Idag gick jag upp halv 8, duschade jättesnabbt för en kissnödig Oscar bankade på dörren. Sen matade jag Matilda lite fort och så skjutsade vi Oscar till skolan och stod och pratade med dom andra mammorna och lärarna lite. Efter det åkte vi hem och ringde och beställde ett bankkort till mig och packade simkläder för att åka på babysim. Det tar ca 30 min att köra dit, så vi var där 10.15, åkte därifrån 11.45, matade Matilda när vi kom hem och slängde i mig en macka under tiden. När det var klart hade vi en stund kvar tills vi skulle hämta Oscar så jag o Matilda lekte flygplan m.m.
Plockade upp Oscar på skolan, åkte till golfbanan där han skulle ha sin första lektion. På väg därifrån såg jag 4 jättesnygga killar så jag körde nästan i diket, haha. Sen har vi lagat mat och matat barnen, gjort Oscars läxor och busat lite.

Jag är jätteduktig på att köra bil, byta blöjor (gör det ca 7 ggr om dagen) och mata spädbarn. På lördag ska Emma från Brighton med till svenska skolan så vi får träffas utan att jag behöver irra runt själv i Brighton. På söndag ska vi på middag hos nån eh.. Susan/Lucy/Susie vad hon nu hetter, som gick i samma mammagrupp som en svensk tjej som ville träffa mig och Karin, hon var runt 20-25, så det ska bli trevligt.

Jag tycker det är jätteskoj att ni skriver lite kommentarer, men snälla, skriv nåt mer än Erik/Linda osv, för jag känner många med samma namn :P Har inte mkt mer att tillägga, har skrivit tillräckligt nu. Ska försöka se när Desperate Housewives börjar, annars ska jag sova. Matilda gråter nån gång varje natt så jag väcks. Ha det så bra! Puss


Nu är jag i England.

Och om ni undrar varför jag skriver å,ä,ö så har jag med min dator. Kom iaf igår, efter 2 timmar sömn på natten. Jag kan ju meddela att jag tycker det är häftigt när man gör saker för första gången jämt. Och på 2 dagar har jag för första gången:
- Flugit utan någon med mig.
- Varit på en stor flygplats själv.
- Frågat om vägen på Engelska.
- Åkt förbi London
- Varit i Brighton
- Ätit riktig Kina-mat.
- Varit på ett megastort-engelskt-barnkalas.
- Kört en massa bil i vänstertrafik. (Jag var riktigt duktig dessutom)
- Köpt ett engelskt-kontantkort till mobilen.
- Ätit "bangers and mash" = korv och potatismos. (Engelsk korv är godare än svensk.)

Typ det. Men nu är jag trött och ska sova. Dagarna har gått jättefort, vilket tyder på att jag har roligt! Ska förhoppningsvis träffa lite andra au-pairer på lördag. karin är mån om min fritid och att jag får vänner. Haha....

Ha det grejt! Puss

Om 8 timmar lämnar jag landet.

Har haft en jättebra sista-dag i Sverige... Sa nyss hejdå till Petter, Robban och Sara. Det var svårt, men jag grät åtminstone inte! Bra kämpat. fast det kom lite tårar efteråt. Petter fick min isbjörn oxå. Och Robban min anti-rasist-pin. Och Sara fick inget annat än min kärlek. Haha.

Kommer sakna er massor. Pussas


I natt flyttar jag till England.

All my bags are packed
i'm ready to go
i'm standing here
outside your door
i hate to wake you up to say good bye
but the dawn is breaking
its early morn
the taxis waiting
he's blowing his horn
already i'm so lonesome i could die


So kiss me and smile for me
tell me that you'll wait for me
hold me like you'll never let me go
'cause i'm leaving on a jet plane
don't know when i'll be back again
oh babe, i hate to go

Tror inte att jag kan hitta en bättre passande låt idag. Kan ni fatta, om 1 dygn sitter jag på flyget till London? Sitter troligtvis och hyperventilerar och krampar mig fast i stolen. Rätt gissat, jag gillar inte att flyga. Har nog skaplig resfeber. Somnade nån gång runt 1 i natt, vaknade strax efter 6. Och kan inte somna om. Men jag har ingen ångest och tänker: Nej jag vill inte åka ifrån allt här hemma. Vilket är riktigt skönt.

Hur ska jag fördriva min sista dag i Sverige då? Jo... Nu ska jag städa undan i mitt rum så det ser hyfsat ut när jag åker, sen ska jag packa ner min dator m.m. i handbagaget, det sista som är kvar. (Wow!). Efter det ska jag glasera (stavas det så?) mina brownies. Sen runt 1 kommer Sofie och Sara och så ska vi baka scones. Nån gång där så ska jag upp till Magnus, Åsa, Viktor och Hedda oxå och säga hejdå, och hämta mina dvd-filmer. Vid 15-16 kommer Tim, Conne och Tanja och så ska vi äta scones, brownies och dricka te. Namnam. Ha gråtkalas och säga hejdå osv. Vid halv 8 kommer Robban och Petter så ska vi 3 göra om samma procedur igen, eller det är kanske folk kvar förresten.

Det är min sista dag i Sverige. Ha det bra här hemma medan jag vaktar barn, kollar på fotoll och dricker öl på puben ;)


2 dagar kvar. Hjälp från väster.

Igår kväll åkte jag in till Sara i stan, kollade hennes nya lägenhet, som var jättefin! Vi drack te, pratade skit, åt godis... Petter kom en sväng oxå. Jag sov kvar där, mestadels för att jag inte orkade köra hem, men jag sa till mamma att Sara inte vågade sova själv. Moahhaha. I morse åkte jag till Willys på vägen hem och handlade lite, ska ägna dagen åt att baka idag :D Och så ska jag packa och städa. Äta lite påskmat och leta påskägg nånstans mitt i alla oxå.

Jag har fått tips av Emma i Brighton hur jag ska packa, tack för dom! Så enligt henne ska jag lämna kvar gummistövlarna, men jag borde ta med mig en varm tröja för det är tydligen kallt i engelska hus. äsch, dom jag har packat får duga. Men jag kanske kan få med min plattång nu eftersom gummistövlarna ska väck... Wiie :D

Aja. Packa packa packa. hejdå!

3 dagar kvar. Jag kan flytta inte längre.

Jag kan inte flytta längre. Jag ger upp idén, jag skiter i det. För jag kan inte packa! Alltså. Igår vägde väskan helt plötsligt 16 kg (jag får ha 20 kg), så jag blev jätteglad och började lägga i gummistövlarna och plattången. Då vägde den nästan 20. Min våg kan vara trasig dock. Sen kom jag på varför den bara vägt 16 innan, för mina regnkläder och min kavaj och pyjamas har jag tvättat och ligger kvar i tvättstugan! Smaaart. ut med plattången och kokboken. Och handbagaget väger exakt 10 kg när jag inte har lagt i allt ens. Detta knäcker mig totalt! Till råga på allt hade jag fått ett sms från Karin (hon jag ska bo hos i England). Hon vill att jag ska ta med mig ett paket idealmjöl och 2 paket pärlsocker när jag åker. WHAT?! Ett paket mjöl väger ju för fan 2 kg! Så nu lutar det åt att jag får ta ur ett par byxor, mina gummistövlar (kan visserligen åka i dom) och nåt mer. Men näe, jag har gallrat den där väskan 10 gånger för att den inte ska väga för mycket och jag är jävligt trött på det! Jag skiter i det här. B L Ä !

En dag på stan.

Pappa och jag har haft en heldag på stan. Han släpade runt mig på varenda elbutik för att hitta en digitalkamera. Jag känner mest, skitsamma, ta den som är billigast, jag vill bara kunna fota lite och skicka hem bilder, men den måste väga så lite som möjligt. Till slut hittade vi en jätteliten och söt på  Teknikmagasinet, billig var den oxå, och funkar helt okej än så länge. Försöker lära mig den än så länge. Vad har jag mer handlat? Hmm. Plånbok, almanacka (som jag faktiskt får plats att skriva i + att det är sudoku i den), mini-hänglås till resväskan och en liten resväska som jag kan ha som handbagage. Mkt lättare att packa i. Huh.

Det är nästan exakt 86 timmar kvar tills jag åker. Låter mycket, men säger man 3 dygn och 9 timmar låter det mindre.

Träffade Ali på stan oxå, han bjöd in sig själv till på söndag. Jaja, välkommen då. Tror inte på det förrän han sätter sin fot i huset faktiskt :P Nu ska jag pyssla lite med allt! Puss

4 dagar kvar. Lite ledsen är jag allt.

Igår började jag att skriva brev till alla som kommer på söndag. Har kommit igenom Sara, Robban, Petter och Tanja. Det blir lite sorgligt, fällde några tårar. Tror det är bra, då blir det färre på söndag! Idag ska jag in till stan och förhoppningsvis köpa en kamera. Och en almanacka, en plånbok, eh... det var lite saker iaf. Sen ska jag åka och titta på Sara lägenhet! Hihi.

Nä nu ska jag ta mig till duschen. Kraftansträngning på högsta nivå. Igår kunde jag äta förresten! Fast idag har jag ingen matlust igen. Va fan!

5 dagar kvar. Du är en tjockis.

Häromdagen läste jag i tidningen där dom frågat om det är okej att säga tjockis till folk, för det var det enligt nån forskare/författare/professor. Alla utom Sandra Dahlberg sa Nej, för det är kränkande. Men hon hade exakt samma åsikt som jag där. Eftersom folk anser att det är okej att säga till folk att dom är spinkiga etc. Jag har full förståelse för smala som ger igen när nån överviktig säger: Du borde äta mera. Eller för korta människor som ger igen när långa säger: Kortis. När folk retade mig för att jag var kort så svarade jag alltid "Jag är hellre kort och snygg än lång och ful som vissa andra". Dom blev tysta.

Så, älskade människor, jag tycker absolut att man får säga tjockis till folk om dom säger spinkis till er. Och tvärtom, såklart. Jag tycker man får ge igen lite.

Tjohoo.


Panikångest.

NU har jag fattat att jag ska flytta. Varje gång jag känner av en stor förändring i mitt liv så får jag panikångest nämligen. Ja, jag är lite psykiskt störd, men det är det som gör mig så underbar. Jag och Tina satt och fikade, och jag kunde helt enkelt inte svälja ordentligt. Som tur var så är Tina likadan och förstod mig helt och lugnade mig. Dessutom är jag törstig hela tiden, får svårt att andas ibland och har massor ticks. Typiska tecken för att jag är nervös. Men dessa symptom brukar gå över. Eller brukar, dom går alltid över. Förr eller senare. Jag tror det är en bra sak att jag är nervös dessutom.

Det är nu man börjar inse att man kommer sakna det här hemma, man tar till sig alla små intryck som finns. Men det var väldigt trevligt i stan! Underbart att träffa Tina igen! var såååå längesen. Mycket dumt att vi slutade umgås, Tina är en bra vän. För vi är så lika, och ibland behöver man även såna. Sen så har jag vaccinerat mig, gjorde ajaj ont och jag svimmade nästan :P Så jag gick till Petter och drack vatten. Honom kommer jag nog oxå sakna mer än vad jag tror.

Ikväll är jag lite ledsen. Lite sentimental. Men det ska bli skoj med England, jag vet att jag gör det rätta. Men det hindrar en inte från att sörja lite :) För övrigt så måste jag dra åt skärpet ett håll mer än vad jag behövt innan och mina über-tajta jeans sitter pösigt under stjärten. Så på några dagar har jag minskat 5 cm runt midjan. Vilket inte gör mig någonting alls egentigen, men det finns ju hälsosammare sätt att gå ner i vikt. Jag vill börja kunna äta igen! Börjar bli så matt dessutom av att inte äta.

Nej nu ska jag ringa några samtal.

6 dagar kvar. Detta är mina åsikter, men acceptera dom.

Mindre än en vecka kvar. Häftigt. Idag ska jag till Linköping och fixa massor saker, det blir skoj. Träffa Tina, köpa lite saker, vaccinera mig...

Maria och jag hade en diskussion igår om folk (oftast tjejer) som alltid skriver till-eller om sin partner: Jag saknar dig, jag älskar dig, jag vill inte vara utan dig en sekund, jag kan inte sova utan dig, kan inte leva utan dig m.m.m.m.
Jag har fullständig förståelse för ex. Gabbi som bor i USA och hennes pojkvän i Sverige, jag tror inte jag hade pallat det. Jag förstår att hon saknar honom var eviga dag, men det stör mig eller inte att läsa att hon gör det. Man blir snarare rörd av det. Däremot folk som bor ihop med sina pojkvänner/flickvänner och dom har varit borta en halv dag och dom säger: Jag saknar honom så mycket, jag vill att han ska komma hem. Hallå, har ni hört talas om andrum?

Jag tror på idén att man behöver lite "space" i ett förhållande. Åtminstone i början. Jo jag vet att alla människor är olika, men jag sa ju att detta är mina åsikter vet ni. Och till den där biten att ni skulle inte kunna leva utan dom. That's bullshit! Ni kanske inte vill leva utan dom, men det är en annan sak. Jag tror inte ni smälter ihop till vatten om dom lämnar er.

Ni kan skylla på att jag aldrig haft något riktigt förhållande, jag kanske skulle kunna hålla med, men om det innebär lögner och desperation så klarar jag mig utan. Säg inte jag saknar dig redan (2 sekunder efter personen lämnat er), jag älskar dig, jag skulle dö för dig, jag kan inte leva utan dig om du inte menar det! Jag tror på ärlighet i stället för glädjebesked. Men det är jag det. Och jag vet att människor delar mina åsikter.


Ge mig en näsduk, tack.

Saker och ting blir så sorgliga när man ska flytta. T.ex.
- Varje gång man använder en pryl hemma så tänker man: Ja det här var kanske sista gången.
- När man pratar med sina syskon så upptäcker man hur mkt man kommer sakna dom och man blir tårögd.
- När man ser andra ta farväl så gråter man floder.
- Varje gång man går förbi nånting.

Jag kommer gråta massor på söndag. Så ge mig en näsduk, tack.

1 vecka kvar. Resfeber?

Jag vaknade kl 5 i morse. Av att jag var utvilad helt enkelt. Hela den här helgen har jag sovit massor (man brukar det när man är sjuk) så jag var helt enkelt utvilad vid kl 5 antar jag. Fast enligt pappa har jag resfeber, men jag tror inte det. Jag känner mig helt lugn. Det som är kvar att fixa är i princip vaccinering, fixa papperen om överlåtning av mitt bredband till Linus (om telia kan fixa det för 5:e gången, jävla idioter till kundtjänst), få min försäkring o betala den. Sen handla lite småsaker. Och nej, jag ska inte vaccinera mig för att jag tror det finns någon konstig sjukdom i England jag kan få. Jag ska helt enkelt bara ta min andra dos av gulsot-vaccinet eftersom det gått ett halvår sen den första. Ska nog köpa en ny frisörsax oxå...! Tina sa att det fanns hyfsat billiga och bra saxar på mont lé, tänkte att hon fick köpa ut åt mig då. hihi. Man ska väl kunna klippa familjen borta i England, och min sax är så jävla över-slö.

Har packat det mesta tror jag. Fortfarande plats kvar i väskan! Det är bra kämpat. Lite kläder kvar som ska ner bara. Måste komma ihåg regnkläder! England är ju trots allt regngudarnas land. Det kommer att bli ett sorgligt farväl på söndag tror jag. Fast det känns inte så svårt ändå, trots allt. Idag åker Mia och Lars hem, men dom är jag ju vana vid att inte se på 3 månader i sträck så det känns inte så farligt att säga hejdå. Jag ska till tandläkaren kl 11.10 idag oxå. Not so nice. Ska laga en lagning som ramlat bort. Fy fan vad jag svamlar på om icke-relevanta saker! Det är bara för att kl inte ens är 7 och min familj ligger och sover och jag kan inte göra så mkt annat än knappa på datorn i mitt rum för allt annat hörs. Fast jag skulle kunna ta och stryka resten av mina kläder.

Idag ska jag försöka äta lite. Igår kväll åt jag en bit pizza, det skulle jag inte gjort, för usch så ont i magen jag fick! Det gick iofs över och just nu mår jag bra, förutom att min mage är så tom som den kan bli. Eftersom jag har en förmåga att gå ner i vikt jättefort om jag slutar äta så kommer jag fasen att va tanig om det här fortsätter ett tag till. Jag kommer kunna låna Saras kläder :P Vilket inte gör mig så mkt, Sara har både snygga kläder och jag vill bli smalare, men det finns ju kanske mer hälsosamma sätt. Jag gör av med säkert 10 ggr så mkt som jag får i mig. Dvs, jag får inte i mig mycket alls.

Åter till dig Gullan. Jag vet att det känns svårt att jag åker, men jag kommer hem. Och se det såhär, nu är det utmärkta tillfället för dig att tvingas hitta nya vänner. Eller inte nya, flera. Du ska ha kvar mig tycker jag. Det är nyttigt tror jag. Man kan aldrig få för många vänner, jag lovar. Och tänk på alla ragg du kan dra hem efter krogen nu när du flyttar till stan, haha.  Du kommer knappt hinna märka att jag är borta ens en gång. Det finns alltid msn och telefoner. Det gäller er andra med. Jag försvinner inte för all evighet liksom, jag bara tar en paus i min vardag. En paus som innebär 10 h arbete/dag, bajsblöjor, barnskrik, tea-time med alla mammor, storhandla, gå på babysim m.m. Jag ska bli mamma för guds skull! Klingar fint i mina öron. Men det är oxå en paus som innebär en erfarenhet för livet, nya människor och vänner, fotboll, fräkniga engelsmän, en otrolig kick för engelskan, att jag blir en erfaren bilförare (vänstertrafik hallå!), och en chans att mogna ordentligt för att ta det stora steget in i vuxenlivet sen. Ja ni hörde, jag ska bli redo att bli vuxen. Inte nu, men nån gång senare lovar jag att ta tag i livet och börja plugga vidare. Iofs är väl grejen att bli mamma väldigt många vuxenpoäng (jag har dessutom ica-kort) men ni fattar...

Nej nu får det vara nog med konstigt svammel. Fast jag hoppas ni läste allt, för det var sista stycken som var bäst :P

                            Min Gullan!

Det finaste kortet jag har på Sara :D

Det här går fan inte...

Jag är rätt kass på att prioritera överlag tror jag, jag brukar oftast stressa för att hinna med alla saker i stället för att välja bort något. Samma sak verkar det vara när jag ska packa. Jag får välja bort ett par jeans för att ta ett par andra, jag får välja bort cd-skivor, jag får välja bort skor osv. Det är jobbigt! Det känns som jag sviker alla prylar jag lämnar. Det är liksom ingen 2veckors semester... Min väska väger redan 12 kg och det känns som jag knappt packat nåt. Iofs har jag bara några t-shirtar, några jeans, en dunväst och underkläder kvar att packa i princip. Och massa smågrejer. Dooh.

Fast min dator väger visst bara 4 kg, det var en positiv överraskning för då kan jag ha mkt mer i handbagaget än jag trodde..

ähhhhsch. det löser sig.


8 dagar kvar.

Lustig sjuka det här. Igår mådde jag skit hela dagen, låg i soffan i princip hela tiden. På kvällen fick jag i mig lite kräm och efteråt fick jag kräkas, så då var jag säker på att jag hade fått maginfluensa oxå. Men det blev bara en gång, och i morse när jag vaknade var febern borta och jag har fått i mig 2 rostade mackor och en yoghurt, stabilt! Fast jag sitter på nålar och väntar på att kräkas igen visserligen. Det är mest vätska i min lilla mage.

Imorrn är det bara en vecka kvar. ihhh =) Måste börja packa osv. Ska till Lkpg på tisdag och vaccinera mig och träffa Tina, annars känns det mesta rätt lugnt faktiskt. Och jag kommer ju hem på semester efter 2,5 månad, så det känns rätt bra.

Nu ska jag i alla fall duscha. Känns behövligt, jag är såååå äcklig. Puss hej


9 dagar kvar. Influensa.

I går kväll när jag skulle sova frös jag som en liten jutte, jag bara låg och skakade. Ni vet, sån feberfrossa man kan få. Usch. Vaknade halv 12 och trodde jag skulle dö, gick och hämtade vatten och kollade tempen, 38,9. Blä! Sov av och till hela natten, har drömt om mäklare och hus i Sthlm (bara det tyder på feber). Har mått illa och trott att jag skulle kräkas, men ne då. Det är bara febern. Och inget får jag i mig att äta heller, har druckit en halvliter juice däremot. Alltid nåt!

Fastän det känns vedervärdigt när man mår såhär så är det ändå en lättnad. Nu kanske jag slipper va halv-sjuk hela tiden eftersom det bryter ut på riktigt. och det är dags för mera panodil. Hejdå..

10 dagar kvar. Sista dagen på jobbet.

Jag kan helt ärligt säga att jobbet som elevassistent har varit det bästa jag haft. Helt underbara elever, åtminstone vissa, haha. Jag bjöd i alla fall på fika idag och så fick jag en bok av klassen, där dom skrivit varsitt litet meddelande till mig. Det värmde att se killarna skriva: jag kommer att sakna dig. Det värmde att läsa att 2 av tjejerna alltid kommer minnas mig. Det som värmde mest var att en av mina personliga favoriter skrev: Ti amo. (Jag älskar dig på italienska, fast jag tror det skulle stå Te, eftersom vi båda läser spanska.) Men jag lämnade mail o adress o sånt, så jag hoppas att några av dom hör av sig.Kommer VERKLIGEN att sakna de flesta av dom. Jag grät till och med när jag kom hem. Buhuh.

Men Mia och Lars har kommit idag, vi håller på att laga mat. Jag o mamma asså. Grillspett, klyftpotatis, vitlöksbröd och tsatsiki. Yummie.

Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag er väl.

Jamie Brotherton = min blivande make.

Jamie Brotherton


Jag vet, den där bilden är kanske inte den bästa, men åhhh så söt han är. Han är rödblond, engelsman och fotbollsspelare, vad mer kan man begära? Han är dock 1 år yngre än mig. Jag vet ju vem som ska hänga på varenda fotbollsmatch i Worthing i alla fall, haha. Jag hugger! Damn. Worthing ligger bara 5 min bilfärd från West Chiltington dessutom, yess...! Risken att han är upptagen finns ju visserligen, men vem kan tacka nej till en svensk skönhet som jag? ;)

Jag har i alla fall avslutat mitt stora kak-bak. Tog en nedrans tid det där. Och 13,5 dl socker, en halv liter smält smör och 7 dl mjöl gick åt, haha. Så fan ta ungarna om dom inte tycker det är gott!!! Jag ska nog ta o städa lite. Mia o Lars kommer ju imorna.


11 dagar kvar.

Idag är jag ledig, eller jag har slutat jobba för dagen rättare sagt. Har bara 50 min matte på torsdagen, rätt skönt. Om 11 dagar drar jag. Wiiie. Så idag skulle jag kunna fixa massa saker, men jag vet inte vad. Eller jag ska baka åt klassen eftersom det är min sista dag imorrn. Brownies, yummie. Fast en kille är både diabetiker och glutenintolerant, det var mer eller mindre hopplöst att hitta något fikabröd åt honom. Han får släta bullar som ser ut som mögliga svampar. Uhh. Stackars barn. Jag hoppas att mina framtida barn slipper allt sånt där.

Jag kommer verkligen att sakna klassen. Man har på nåt sätt blivit kompis med hela högen. Utom 1 kanske då. Men han är säkert sjuk imorrn.

Baka baka.

Ta hand om henne, okej?

Hon är det värdefullaste jag har, trots att hon inte tekniskt sett är min liksom. Men ni förstår. Och Du, jag får be om ursäkt för att jag varit så jävla elak mot dig (även om jag tror att det hjälpt lite). Trots att du håller på som du gör så ser jag ändå det bra hos dig, och jag hoppas att Hon gör det oxå. Du skulle kunna göra vilken tjej som helst lycklig med ditt överösande av kärlek (även om jag tror jag själv skulle bli kvävd), och jag önskar Henne allt gott i världen, så jag håller tummarna för er. Jag vet att Hon kommer vilja strypa mig efter det här, men jag är som tur är starkare än henne. Ha ha.

I alla fall. Ta hand om henne och se efter henne när jag är borta, okej? Jag vet att Hon inte vill att jag ska åka, men jag kan försöka hitta en efterträdare i alla fall. Och jag tror du blir en bra sån. Så länge du inte kväver henne. Och skaffar du långt blondt hår och bröst så kommer hon kanske inte ens märka någon skillnad.


12 dagar kvar och nackdelar med att vara hypokondriker.

Ja okej, det är väl inget bra med att vara hypokondriker, men när det gäller att man verkligen är sjuk, så tror folk att man fortfarande inbillar sig. Liksom, när jag hostar upp mina lungor (det känns så i alla fall), näsan rinner eller är helt igentäppt, huvudet dunkar, hur kan det vara inbillning? Man kan inte inbilla sig feber etc. Det går inte.

Som t.ex. när jag gick till min läkare (han har haft mig sen jag var 10) och sa att jag varit förkyld konstant i ett halvår och ville att han skulle ta prover o sånt, han lyssnade på lungor o hjärta o frågade vad jag trodde jag hade. Hur ska jag veta? Han ville veta om jag trodde jag hade lungcancer eller så vidare. Dooh.

Eller när jag sparkade in foten i träningscykeln. Jag låg på golvet och skrek och grät och min bror trodde jag inbillade mig bara. Okej att jag gråter ofta känslomässigt, men i princip aldrig när jag slår mig. Jag har fortfarande ont i tårna och det är 3 veckor sen. Så nej, inte inbillning.

Nackdelen är helt enkelt att ingen tar mig på allvar när jag är sjuk på riktigt. Jag inbillar mig sällan att jag har sjukdomar nu för tiden, däremot får jag panikångest desto mera. T.ex. kan jag inte svälja ibland, eller gäspa, och då sväljer/gäspar jag 100 ggr oftare än vad jag borde göra. Men jag tror aldrig jag har cancer eller nåt sånt. Så sluta tro att jag inbillar mig saker.

Idag är det 12 dagar kvar. Eller är det? har jag räknat fel? Måste räkna. Nej det är 12 dagar, om man räknar med att jag åker på måndagen, och inte söndag natt. Wow. I helgen kommer min Mia och Lars. iiih :D Skojsigt! Var längesen vi sågs nu. Älskar min Mia. Hejdå.

13 dagar kvar.

Hihi. Det närmar sig! Ska ha avskedsfika dagen innan, te och scones. Haha. Tänkte visa att jag är lite engelsk av mig. Tror jag bjudit alla som ska bjudas, utom Tim. Har börjat packa lite smått, typ sommarkläder. Usch vad man måste prioritera saker! Typ: Den klänningen, men inte den. Den kjolen, men inte den. Den tröjan, men inte den. Jag gillar inte sånt. Den tröjan jag inte tar med mig kanske blir ledsen. Och bara en sån sak som att välja ut cd-skivor! Uhhh. Jag ryyyyser när du säger sådär.

Imorrn ska jag bjuda på fika på spanskan eftersom det är sista lektionen jag är med på. På fredag ska jag bjuda på fika i 7an jag jobbar i. Blir så sorgligt att sluta, kommer sakna dom små liven.... Jag mår jättekonstigt idag. Ont i magen, halsen, huvudet. Fryser gör jag konstant oxå. Säkert influensan som kommer, 5 elever i klassen är sjuka trots allt. 

Nu ska jag försöka beställa tid för vaccination av min andra dos av gulsot. Adios! 


Biljetten är bokad!

So kiss me and smile for me
tell me that you'll wait for me
hold me like you'll never let me go
'cause i'm leaving on a jet plane
don't know when i'll be back again
oh babe, I hate to go

Typ. Klockan 06.40 måndagen den 17 april lämnar jag landet. Jag får åka hemifrån mitt i natten! Men åhh så skoj det ska bli! :)

14 dagar kvar.

Om exakt 2 veckor sitter jag i bilen till West Chiltington, från flygplatsen. Häftigt. Jag sitter och fixar massa saker idag. Har hittills gått ur arbetsförmedlingen, beställt en reseförsäkring (kostar fan 1600 :-!), klistrat igen kuvert till Handels, min hyresvärd och Bj och tvättat kläder. Duktigt, klockan är bara 11!  Har försökt boka flygbiljett med det går mindre bra, jag måste ju ha Visa eller Mastercard, och jag har inte det än. Jag ska gå o hämta det däremot!

Sara och jag har kommit till insikt idag. Jag har kommit underfund med att jag vill ha en kille som Bj, däremot inte just honom, eftersom vi är kompisar. Men någon som jag kan dumma mig med och skämta och båda vet ändå att ingen menar nåt illa. Jag har letat efter fel person hela tiden liksom. Sen kommer Sara på att jag faktiskt känner en person som är som Bj. Som jag inte alls tänkt på. Och hon har rätt. Han finns nog kvar efter England oxå.

Nu ska jag gå till centrum och gå till banken, försäkringskassan och guldsmeden. Puss hej


15 dagar kvar.

15 dagar är väldigt lite när jag inser vad som behöver göras. Hade det varit klart tidigare när jag skulle åka så hade jag troligtvis packat redan. Jag har ägnat halva dagen åt att kolla hur det är med försäkringar osv, går ju inte direkt framåt. Får ringa dom imorrn och reda ut vissa saker, sen kan jag boka flygbiljetten. 17 april 06.40 går det i alla fall. 

Jag får väl ha avskedsfest i stället för våran helg-resa. Får ni en inbjudan så vet ni att ni betyder mycket för mig :P

Nu ska jag göra nåt. Nåt eh.. Meningsfullt. Typ kolla på tv. Tänk om dom inte har CSI eller OC i England?!

I'm moving to England 17/4.

Jag tror inte ni förstår hur glad jag är! Å andra sidan gör nog inte jag själv det heller, jag har nog inte riktigt fattat än. Men i alla fall, Karin var helt underbar! Om ni kan se blandningen av en korean, en duracell-kanin och en super-mamma så ser ni Karin. Hon var helfestlig! Och jag tror inte att hon har missat några direkta detaljer om nånting. I stora drag så ska jag:
- Få i barnen frukost, köra Oskar till skolan
- Gå med Matilda på lek-stund.
- Tvätta/stryka
- Hämta Oskar
- Ha "teatime"
- Gå på babysim
- Gå på golfträning, simlektioner, karate med Oskar.
- Handla mat.
- Laga mat.

Jag ska beställa flygbiljett till den 17:e i alla fall, det är annandag påsk. Det är om 2 veckor och 2 dagar! Wiiie! En vecka tidigare än jag räknat med, men det är för att Karin ska hjälpa mig med allt de första 2 veckorna. Jag menar, köra bil med vänstertrafik. Hjalp.
- Jag kommer att få en Peugot 206 - Turbo som min bil. Vet att den är liten, inte mkt mera.
- Jag kommer att tjäna 110 pund/ veckan (ca 1600 :- i veckan, blir ca 7000 i månaden + logi och kost). Det är fasen bra betalt! Om allt går bra så får jag höjt till 120 pund/veckan och vid jul betalar dom min resa hem. 
- På sportlovet nästa år, om jag fortfarande är kvar, så åker dom till Vemdalen och då får jag följa med.
- Jag får ledigt första veckan i juli (den veckan då Robbie Willams och Lars Winnerbäck-konserterna är).
- Dom har bredband så jag kan ha kontakt med er här hemma och det kostar 30 öre/min att ringa till Sverige från deras hemtelefon.

Det får vara nog så länge, fast jag har massssor att berätta om egentligen. Ihhh. 2 veckor. Massor att fixa med ju! Nu ska jag kolla flygbiljett, sen ska mamma o jag fira med oxfilé och tsatsiki :D Pussa