Varldens basta dag.

Min overraskning var att aka och rida i New Forest i 2 timmar, det var helt underbart! Det basta var att se Jamie rida, hahaha... Sa roligt...! Aldrig sett pa maken :P Grejt assa. Sen pa kvallen akte vi till Brighton och han bjod mig pa middag pa fin restaurang, helt underbar dag. Och han offrade mycket for att sitta 2 timmar pa en hast, likasa min rumpa (tror jag krossat mina sittben!)

Idag har jag varit och jobbat pa SVenska Skolan i 2 timmar, sen akte Elin och jag till gymmet. Jag sprang 37 min utan stopp, fan va bra. Ska aka o handla snart, vi ska gora Flygande Jacob ikvall o ata godis. Ja ni ska se samlingen med saltlakrits jag har efter min fodelsedag! Fy fan. Kommer storkna :P Ne. Hejda!

For idag ar det min fodelsedag!

Ar lite besviken over hur fa som kom ihag mig fran Sverige, hmmpf :P SKa aldrig mer saga grattis till er! Har fatt lite fina saker iaf, bast av allt, jag har fatt jobb!!!

Som Hospital record clerk, jattebra :D 3 manader med stor chans till permanent. JIHA!

0 jobb, 2 jobb, 0 jobb?

Agency no 1 missforstod mig nar jag ringde o ville fraga om det var mojligt att saga nej, dom trodde jag sa nej till det, sa dom fixade en annan. Sa nu far vi verkligen hoppas pa det andra jobbet...!!!!! Vantar pa att Jamie ska komma hem, jag behover en kraaaam. Sen ska jag till Oscar, och kommer inte se Jamie forran typ 10 ikvall. Det ar ju faktiskt fotboll pa tv. Jaa sa viktigt...

Min nya bil ar jattefrasig :D Hihihihihi. Och den ar MIN! Bara MIN! Eller ja, jag har fortfarande inte betalat Jamie for mitt svenska kort har inte kommit an, men det rer sig :P

Var ar alla mina fodelsedagspresenter och kort som borde kommit med posten?! VA VA VA?!

Dooh...

Jag blev erbjuden ett jobb forut, som part time receptionist pa en bilfirma, i Horley, som ar typ 45 min harifran. Jag tackade dock ja, for det ar ju ett jobb. Nar jag kom hem hade jag ett email om ett annat jobb som Hospital record clerk, som ar heltid och som betalade lite mera i timmen. YES! Bara det, jag ar inte helt saker pa om jag far det eller inte, och jag vill ju inte tacka nej till det andra forran jag ar saker. Och jag ar sa radd att gora manniskor upprorda. Huh :P

Hall tummarna!

Imorrn ar det min fodelsedag, hurra hurra hurra...!

Ja ni. Sista dagen man ar tonaring. Kanns ju lite smaskumt, eller? Jovars. Eller det kanns val som en helt vanlig dag iofs:P Ska aka och kopa lite ballonger o serpentiner snart, hihi... Jag tror inte Jamie har kopt nanting i present at mig.. Hmm. Dumsnut :P

Ikvall ska jag till Oscar och ge honom hans fodelsedagspresent, sen ska jag o Elin till gymmet. Wiho. Ska folja med henne och Matilda till Littlehampton vid 12.30 oxa, hon visste inte var det var. Jag hatar att inte jobba. Verkligen, verkligen hatar det. Jag behover stimulans!

Ja. Paminner er annu en gang att det ar min fodelsedag imorrn :D

Jag har kopt bil!

Yes, nu star min lilla vita Peugout 106 XN Graduate i garaget, hihi! Den ar fiiin. Funkar prima, forutom att hastighetsmataren ar lite skakig, den skakar nar man bromsar och vanster bromsljus ar blinkersen, haha. Men jag menar, vad forvantar man sig for £600?! I'm in looove. Typ.

Idag har jag min induction pa gymmet, wiho! Slipper jag betala £6 varje gang jag gar. Yeees. Jag fick paket fram min moster igar, 1 kg Willys chilinotter, 2 pasar saltlakrits, Emil i Lonneberga film o lite annat smatt o gott. Kostade en formogenhet att skicka ju! Men fyller man ar sa fyller man ar.

Precis, alla dar hemma, kom ihag, min 20ars dag pa torsdag!!!!!

Min konsult ringde om ett jobb igar som Junior Office Administrator, £12000 om aret och i Horsham. Priiima. Hon skulle ringa upp mig idag igen. Annars hander inte mkt. Jag ar mest trott. Huh.

Hejda

Det var alla hjartans dag.

Vilket innebar att min blogg fyllde 1 ar, men aven att jag firade den for forsta gangen med nagon! Vilket var helt underbart. Vi borjade morgonen med blommor och kort, akte till jobb och nar vi akte hem skulle vi handla middag, vilket slutade med att jag tappade bort min planbok och agnade kvallen at att sparra bankomatkort m.m. Men jag var lycklig anda! Vi at middag (bestod av kottbullar, potatismos, lingonsylt, sas och champagne.) Sen at vi jordgubbar med gradde o drack annu mera champagne. Morgonen efter hittades dessutom min plonka :D

Ar pa g att kopa bil oxa, en Peugout 106, for £600, bra skit! Den ar fin. Annars ska jag pa anstallningintervju imorrn pa ett foretag som Office Junior, hoppas d gar bra!

Adios.

I am wonderful.

Ha. Agencyn ringde idag och sa att foretaget var saaa nojd med mig och jag var helt underbar. Kul att hora! Dom ville att jag aven skulle jobba den 23e, men da har Jamie planerat nat sa det gar inte. Men anda. Var ganska segt idag, inte mkt att gora. Ska till gymmet sa snart Elin ringer. Adjo!

Jag har gjort en snogubbe.

Klockan 7.01 i morse ringde klockan och Jamie kollar ut genom fonstret med ett jatteleende - sno! Sa nar han aker till jobbet 7.15 sa gar jag ut och bygger en snogubbe. Den blev jattefin, men fy fan vad tungt det var att lyfta upp mittenbollen sjalv! Huga.

Jag har blivit riktigt duktig med gymmet nu, gar 2-3 ggr i veckan! Och jag vager under 60 kilo nu, det var langesen :P Jag vet att jag inte ar tjock, och jag har inte direkt brytt mig innan, men jag tappade bara vikt av mig sjalv helt plotsligt och da var det mkt lattare att atta battre och trana mera. Jag e sa duktig sa!

Imorrn borjar jag nya jobbet, ar lite nervos faktiskt. Ska satta mig och mala naglarna nu :P Har aldrig haft ett job forut dar man maste se bra ut, hujedamig! Vilket pyssel :P

Hejda!

Host och hej och stonk och ston!

Jag har typ sovit ingenting i natt, for jag har hostat och da blir jag pigg och kan inte somna om. Sen vaknade jag kl 7 och sa at Jamie att aka till jobbet. Lag och funderade pa om jag skulle ga upp och kom fram till: Nej. I alla fall inte inom dom narmaste 7 min innan jag trottnade och tog mig en dusch. Rensade garderoben och la mig och laste sa jag somnade, tills Steve kom in och vackte mig for han trodde jag var ute, haha.

Akte med Elin och lamnade in bilen pa reparation och sedan med henne och hamtade Matilda pa dagis (ja, hon behover tydligen trana pa att vara utan mamma o pappa, som om hon nansin ser dom anda?!). Akte hem och var ensam hemma. Dessutom ringde min lakarmottagning forut och sa att min sjukgymnast var sjuk sa jag fick boka om tiden, bra, nu nar jag borjar jobba pa fredag!

Jamie och jag handlade massa kontorsklader i lordags, nice! Vi var overrens for en gangs skull :D Jag kopte t o m ett par skor med lite klack pa...! Allt kostade typ 90 pund tror jag, och da fick jag 3 trojor, 2 par byxor och 2 par skoj, medans Jamie kopte ett par skor for 75 pund :P

Ja vad ska man mer saga? Jag ska nog ga bort till Storrington nu och fixa lite saker, sedan ska jag ta en lang promenad. Elin och jag ska till gymmet ikvall om min hosta ger med sig lite.

Ne hejda.

Faster.

Jag har blivit faster. Eller ja, Jamie's svagerska fick igar sin andra son. Vi var o traffa dom pa sjukhuset, spadbarn ar fan fula. Ser ut som russin. Efter allt jag hort om graviditeter den senaste tiden sa vill jag inte ha egna barn. Seriost, varfor maste alla beratta om hur plagsamt det ar?! Och jag vill inte veta hur oppen nan var, hur mkt blod som kom eller hur smartsamt det var. DET AR VIDRIGT!

Jag ska banne mig adoptera.

Utekvall.

Jag, Jamie, Elin, Ida, Darren, Mark, Leila, Olle m.fl var ute i Brighton igar, mkt skoj! Eller ja, jag holl pa att somna kl 12, men annars sa:D Ida stampade mig pa foten med sin stilettklack, den har en stor bla flack pa sig. Aj. Man borjar bli gammal, orkar inte med sana har kvallar langre.

Annars har jag insett att Elin ar den mest jamlika person jag nansin traffat. Vi har samma kassa humor och forstar varann precis, och vi ar pa samma vaglangd nar det galler socialt umgange. Dvs vi pratar med folk.

Gud vad underbart att ha traffat en san.

NU har jag nytt jobb:D

Fick receptionist jobbet, borjar nasta fredag. Ar bara for 1 vecka, men anda, lite erfarenhet :P Kandes bra. Forutom att jag inte har nagra "smart clothes" sa jag maste shoppa sant imorrn oxa. Lalala. Jamie blev stolt over mig :D Tog evigheter att ta mig hem dock, jag korde bara omvagar, haha. 1/4 tank bensin forsvann...!!! Hejda :D

Det gick ju sadar assa...

Jag kunde inte ta jobbet jag fick, for jag har ingen bil an och det var start pa mandag. Daremot, ringde ett annat foretag o ville ha mig pa intervju idag, sa dit ar jag pa vag strax. Vet inte hur jag ska hitta, men petitesser!

Idag "firar" vi 5 manader. Woho...!


Nytt jobb.

Om jag skaffar mig en bil lite fort sa har jag jobb som en Traffic Surveyor i Haywards Heath. Ja, jag ska rakna bilar.