Befordran

Jag har blivit befordrad, jobbar numera med att avsluta alla avtal, i princip. Verkar skoj..! Hoppas pa mera pengar oxa. Funderar dessutom pa att ga till doktorn nagon dag, jag ar sa onormalt trott att det borjar blir jobbigt. Men men, laga mat kanske? Min lilla karleksman kommer val hem snart nan gang :P

Fodelsedag.

Idag ar det Jamie's fodelsedag, jag gjorde prinsesstarta igar , nam nam! Jag firar genom att stada badrummen, han ar pa gymmet. Woho. Han bryr sig inte alls :P
Snart aker vi till Sverige, yesss! Ska bli sa skont att  vara lite ledig. Annars da? Ar forbaskat irriterad pa en av mina kollegor, hon ar sa omogen... GAAAH!

Ny aupair kommer i stallet for Elin i november. Jag hoppas hon ar en bitch for jag vill inte tycka om henne, jag vill inte ha nan ny aupair kompis har for dom aker bara hem och allting slutar i tarar. Buhuhu..... Fan ta dig Elin. Nevars. Jag alskar dig.

Mallan ar bast!

Egentligen har man 6 manaders provanstallning dar jag jobbar, dom kortade ner min till 2,5 manad, for jag ar bast. Moahahaha.

Och sa ar jag kar.

Jobb.

Jag tycker att det ar viktigt att man trivs pa jobbet, eftersom man agnar ungefar halva sitt liv dar kanns det som. Jag ALSKAR mitt jobb. Jag alskar mortgages och jag vet att jag har en bra framtid dar. Grejen ar den, jag jobbar med folk som inte ar halften sa entusiastiska som jag och som inte ger halften sa mkt energi och det stor mig sa in i helvete. Men man vill ju inte tjalla, eller hur? En kille jag jobbar med gor fan ingenting, han kan ha saker liggandes pa sitt skrivbord halva dagen utan att fa nat gjort och under tiden gor jag ungefar samma sak fast 20 ggr om.

Idag ska Elin och jag forsoka gora klart jamie's fodelsedags present, nice. Sen ikvall ska vi ut med mitt jobb. WOHO! Paaaarty.

Mindre an en manad kvar tills jag aker hem till Sverige, nice. Blir bara Halmstad dock, men det gor inte sa mkt! Aja, ska kanske sova lite till nu...

1 ar!

Idag firar vi 1 ar tillsammans, woho!!! Eller ja, firar o firar, Jag fick ett jattefint kort i morse som jag blev helt tarogd av att lasa (sa daremot happy birthday pa som han fint strukit over!) och en Nasse mjukisdjur, for jag ar Piglet :P Jattesott. Vi skulle aka och aka skridskor, men vi skiter nog i det. Jag tycker vi ska spela squash, Jamie vill kolla pa cricket. Ar det inte ljuvligt? :)

VI skulle precis kopa biljetter till The Maccabees, det ar nar vi ar i Sverige, Bajs.

Hejda.