Amazing.

Jag har julshoppat pa internet. 3 julklappar at Jamie fran en och samma sida. Helt fantastiskt. Problemet ar bara nar dom levererar det, jag maste aka till post office och hamta ut det och dom har skumma arbetstider. Aja!

Hade ju tankt att aka o julshoppa sjalv, men det ar sa nedrans kallt ute sa jag tog det pa internet (ja, jag ar stolt). Sa nu ska jag stryka vara klader, sedan ga till gymmet och efter det aka o handla mat osv. Annars blir det val att mala naglarna och stada ur garderoben, ni vet sant dar skojigt!

Jamie ar for ovrigt inte hemma, han, Stew o Liz har dragit till m for att kolla pa fotboll. Nice for some...!

Det ar for javla kallt. Har jag sagt det?

Da var det dags.

Dom ska till 99% sakerhet sparka folk pa jobbet nu pga pengabrist... Jag vet inte vad jag ska tro.  Det kanns som att jag kommer fa stanna for dom ar sa nojda med mig och jag kan gora 3 olika jobb dar mer eller mindre, men jag har bara varit dar 4,5 manad sa jag ar ju inte direkt gammal dar....

Hur som helst. Inget ar lika bra sen Elin akte, forutom att det kanns som jag kommit narmare Jamie nu for han ar den enda jag har att forlita mig pa. Jag brukade val beratta nastan allt for honom forut oxa, men det jag trodde han inte skulle forsta, gick jag till Elin med i stallet. Jag har insett att han faktiskt forstar och finns dar for allt, nar som helst.

Jag borjade sla in mina julklappar idag. Har hittills 3 at Jamie, 1 at Alex o 1 at Finley. Bra skit!

Aja, hejda!

Snart sa...

Aker Elin hem till Sverige... Buhuhuu....

Var hos doktorn idag med mina varkade leder o muskler. Hon tror jag har nat som heter arthiritis, ska tillbaka o ta prover pa tisdag o far resultaten 3 veckor efter det. Det blir nog bra!!

Inte mkt annat att saga, forutom att det ar kallt.