Mardrom.

Jag vaknade 5.15 i morse for min nasa var helt igentappt, kanske inte var sa bra att trana igar anda. Men vilken traningsvark jag har idag! Fyy fan. Men det ar gott. I alla fall, jag somnade om efter ett tag och sa nar klockan ringde lag och och skakade och grat, for jag dromde att Jamie och jag var i Sverige och sa madde han daligt sa han ringde sjukvardsupplysningen och dom ville prata med mig for jag kunde svenska och dom sa att han hade cancer, och jag var tvungen att beratta det for honom och bade han och jag brot ihop. Hemskt.

Tankte ta Matilda med mig och kopa de sista 3 julklapparna jag har kvar, men vadret ar sa pissigt att jag inte har nan vidare lust. Ska kopa en kokbok at Dave, nan leksak at Oscar och nanting at Markus. Sa var det klart.

Jamie skickade ett sms och sa att han har ideer om mina julklappar, han behover i princip bara kopa saker han tycker ar fult sa gillar jag dom. Elakt sagt. Men som mamma sager, karlar ar dumma i huvudet.

Hejda.

Det ar ensamt.

I lordags morse akte Jamie till USA. Hela lordagen holl jag mig sysselsatt, jobbade till 12.30, sen shoppade i Brighton till 18, sen hem och hamta saker och sen aka till Horsham och fixa oss i ordning pa 20 min innan taxin kom och tog oss till Crawley, var val sadar kul kanske, men d funkade. Jamie ringde dessutom sa det lyste upp kvallen!

Igar kopte jag ett fotoalbum sa jag har borjat satta in alla mina och Jamies kort dar i. Det tog typ halva dagen igar, jag somnade halv 9 pa kvallen och vaknade halv 8 i morse.

Jag vill mest att han ska komma hem. For ovrigt sa sager alla olika manniskor at mig vad jag ska gora ang. National Insurance Number. Karin o Dave sager att jag ar dum om jag sager vad jag tjanat, Jamie sager att jag ska vara arlig. Mamma sager att jag ska va arlig, Mia o pappa sager tvartom. GAAAH!

Jag fattar inte.

Vad gor jag for fel? Jag vet att jag varit nere pga massa saker, men jag har hela tiden sagt att jag vill stanna har, att jag vill vara med honom och ingenting annat. Och sa sager han anda att jag borde flytta hem till Sverige for jag ar inte lycklig. Jag skulle verkligen bli olycklig om jag flyttade hem.

Jag ar forstord. Och han svarar inte.

Jag ar duktig.

Oscar ar sjuk, sa vi ar hemma allihop idag. Var pa banken, mitt korkort ar inte giltligt for att fa ett debit card. Gaaah. Blir sa trott. Men jag har registrerat mitt tesco kort, pratat med min nuvarande bank och fragat Darren om han har nagot jobb at mig pa Royal & Sunalliance, och det har han ev. Hittade annars ett sekreterarjobb dar som inte verkar sa svart, ska nog ansoka. 25000 om aret ar inte daligt!

Har ont i halsen och huvudet, en forkylning till pa gang. Jippie! Hejda.

Ne.

Jag orkar inte mera. Manniskor kan visst andras over en natt. Eller sa far man bara mer insikt helt plotsligt.
Vet inte vad jag ska gora nar Jamie ar i Usa en vecka... Usch... Nick och Greg kanske foljer med till Sverige over nyar, eller kommer dit iaf. Skoj! Nu ska jag snart aka o simma.

Hej.

Ett flyg kommer lastat....

... med en Gullan :D Efter ca 2 veckors gnallande och gratande fran min sida over att jag saknar Sara, att jag inte borde flyttat till England nar jag lamnade henne kvar hemma m.m. sa sa Jamie att jag borde ge henne flygresan hit o hem i julklapp. Bra ide:D Jag tror mest han ar radd att jag vill flytta hem dock, och det vill jag inte. Jag vill att Gullan ska flytta hit :D Men ohhhh sa skoj det ska bli att ha henne har! "I'm not happy, I'm exstatic!"

Jag maste aka och hamta Helen pa tagstationen nu, hon har varit i Venedig. Hej!

Det var ju ovanligt...

Damele ar troligtvis en av de basta manniskor jag nagonsin traffat, hon ar helt underbar, MEN, nar man bestammer nat med henne sa drar hon sig alltid ut i sista sekund. T.ex. skulle hon och Tyrus komma hit pa coffee om 15 min, hon skickade just ett sms och sa att hon inte kunde komma. Huh. Aja. Jag har lagt Matilda for att sova, hon bara skriker. Men hon ar trott, hon ar bara sa javla envis.

Jamie sa igar att han ska aka till London pa lordag och ga ut, sa han kommer inte hem forran pa sondag och jag sa mest "No please, stay home." Inte for att jag ar sjalvisk i vanliga fall, men eftersom han aker till America nasta helg sa skulle det vara trevligt att umgas sa mkt som mojligt i helgen, eftersom vi knappt sags forra helgen. Och da skulle sondagen ga bort oxa. I alla fall, jag ville inte att han skulle ga ut, vill inte fortfarande, men jag skickade ett sms forut och sa att jag har ingen ratt att vara sjalvisk, sa vill han aka dit sa ska han det. Han svarade med ett "Thank you for being such a perfect girlfriend little princess, but I don't think I'll go at the moment." Ja jag har alltid sagt att jag avskyr flickvanner som styr deras karlars liv, sa jag tanker inte bli likadan. Nej nej.

Min nasa ar valdigt tappt. Och jag vet inte vad jag ska hitta pa, for min bok ar kvar hos Jamie. Far val kolla lite jobb igen eller nat. Jag tror "administrator" skulle passa mig, eller bara vanlig receptionist. Ska kika runt. Hej!

Traaaak traaaak traaaaak.

Det ar skitvader har. Riktigt morkt och dystert sa man blir helt nere. BLA! Och min forkylning ar varre, annars mar jag val bra! Forutom att jag varit vaken sen kl 4 i natt pga att jag var tappt i nasan. Surt. Vet inte nar jag slutar jobba ikvall riktigt, inte imorrn heller. Men imorrn ska Caroline, Margrete, jag och Ida pa bio. Eller det gar typ inga bra filmer sa det kanske blir bowling eller nat annat skoj i stallet.

Nagonting har spilts ut i bagaget pa min bil, och det stinker apa. Jag har skurat 2 ganger och det hjalper inte. Usch!

Ne hejda.

Soulmate.

Jag haller pa och laser en bok som heter How will I know. Den handlar i princip om en mamma som traffade sin man nar hon var 5 ar och han dog i en olycka manga ar senare, nar deras dotter var 11. I alla fall, jag ar helt saker pa att jag har hittat min "soulmate". Bada tva visste fran forsta borjan att vi kommer vara tillsammans resten av varat liv och ingen kan se nat tvivel. Forutom manniskor runtom kanske, men for egen del skulle jag gifta mig med honom i morgon om det vore sa. Det kanns inte som det spelar nagon roll om vi skulle gora det i morgon eller om 10 ar, om man anda ar saker pa sin sak.

Nej, jag har inte tankt ga o gifta mig bara sadar :P Jag sager bara att jag skulle kunna. Jag har fornuft faktiskt.

Fornuft nog att skala potatis iaf. Hej.

Mitt nya liv.

Jag har bestamt mig for att lagga om mina kostvanor helt, jag tror det kan bero pa det eftersom jag alltid ar forkyld. Sa nu ar det gronsaker och frukt som galler! Forhoppningsvis kanske man tappar ytterligare lite vikt oxa! Inte for att jag ar sa varst bekymrad over den, men tva flugor i en small kan ju vara skoj:P

Min iPod ar fin :P Man kan ha jattemkt musik pa den, fastan det bara ar 1 MB pa den:D hihi.  Ska la ta och fixa diskmaskinen och tvatten nu medans matilda sover i bilen. Snark. Hej.

Jag ar ond!

Jag klamde Matildas fingrar i ytterdorren, stackarn! Hon skrek som en stucken gris, och hon gnaller fan aldrig. Men jag ringde NHS och dom sa att jag ska bara kyla dom o sa lange dom inte ar bla eller svarta ar det lugnt. Men usch, jag ar ond.

Oh, jag fick en iPod Nano igar :D Jamie skammer bort mig. Han fick den ju dock gratis, sa... Jag ar trott. Detta tog pa krafterna. Adjo.

Inte nu igen....

Jag har ont i halsen, huvudet och ar varm. har inte testat temperaturen men jag kanner mig febrig. Jag HATAR att vara sjuk. Fiiii fan. Aja. Life goes on.

Jobbade i lordags som sagt, i sondags akte jag och Caroline till Brighton och julhandlade. Gar ju framat med mina paket iaf! Sen pa kvallen akte jag och Jamie till Greg och sag pa film. Vi sag varandra knappt pa hela helgen! Men pa sondag har vi bestamt att vi inte ska gora nat, bara stanna i sangen heeeela dagen. Myspys.

Jag ater Ben &Jerrys Cookie Dough, yummie! Hejdaaa.

Amerika.

Jamie ringde forut och sa att han ska aka till Amerika och jobba, jag fattade det som att han ska flytta dit igen och jag pallar inte faktiskt, sa jag fick ett utbrott och han forklarade att det bara var i 2 veckor, Sa lange har vi aldrig varit ifran varann! Kan bli tufft. Men men.

Jobbar idag, Karin o Dave ar pa brollop. Huh. Aja. Allt ar lite nere, men allt rer sig. Hej.

Tjejkvall.

Ikvall ska jag, Caroline och Margrete ut i Horsham. Eller ja, bara ta nagra drinkar o sa. Inte sa varst mkt kanske, men det ska bli trevligt. Har barnen i helgen, jiho. Raknar med att sluta runt 1 feb iaf, ska bli skont att ha ett "riktigt" jobb.

Annars flyter livet pa, jag simmar lugnt. Har borjat sova battre om natterna nu oxa, vilket ar ett plus. Hejda!

Det var det....

Nu ar annonsen inne pa ams.se, for er som vill titta. Eller om nagon vill bli aupair i stallet for mig sa kan ni garna saga till :D

Jag maste bara borja leta jobb nu. Har skrivit ett CV, ska forsoka oversatta mina betyg till Engelska. Jattelatt, hmm. Idag ska jag o Matilda till Alex och Gemma pa lunch, blir skoj! Ska aka vid 11, maste stryka, plocka ur och i diskmaskinen och stada Oscars rum innan. Aja.

Jamie sa igar att han hade en overraskning at mig idag, jag undrar vad det kan vara:D hihi....

Vad jag astadkommit.

Det var i februari jag skrev detta.

Fördelar:
- Jag kommer lära mig prata bra engelska.  Japp, enligt alla ar min engelska excellent.
- Jag får se något annat än Sverige.
- Jag får uppfylla en av mina barndomsdrömmar.
- Jag får jobba med barn.

- Det är större chans att jag får se Bloc Party i ex. Brighton, än i Sverige. 27 januari i Southampton. Lovely.
- Jag kommer lära känna masssssa nya människor. Malin, Damel, Ida, Jamie, Oscar, Matilda, Karin m.fl.
- Jag får ett minne för livet. Jo detta lar jag aldrig glomma.
- Jag får något att berätta för mina barn och barnbarn.
- England är lagom långt bort för att åka som au-pair.
- Det är billigt i fall man vill åka hem över en helg.
- Det är kul att få leva i en annan kultur än den jag lever i.
- Det är billigt och nära att folk kan hälsa på mig oxå.
- Det faktum att jag verkligen vill åka. Det basta jag nansin gjort troligtvis.

Nackdelar:
- Lämna mina vänner och min familj här hemma. (Men dom riktiga kommer finnas kvar efteråt oxå.)
- Det är många som påstår att jag inte kommer klara av det.
- Jag kan få hemlängtan (jag lovar, jag ger inte upp och åker hem om jag får hemlängtan)
- Jag måste köra bil på vänster sida.
- Det gäller minst 1 år.
- Familjen kan vara hemsk (familjen verkar underbar, men man har ju hört historier, och då kan man bara bryta om det inte går alls.)

Nu har jag sagt upp mig.

Jag sa i lordags att Karin far borja leta efter en ny aupair, sa hon satte ut en annons igar som kommer in imorrn tror jag. Och jag oroar mig for att inte fa jobb, Gemma sa att jag kan fa hennes jobb pa bilfirman i Januari nar hon far barn nr 2 och hennes mamma vill inte jobba dar sa da har jag ett heltidsjobb :P Om det ar kris far jag jobba som administrator pa Cmed, Jamies jobb. Men ne, jag vill inte jobba med honom. Det verkar inte va svart att fa jobb iaf, bra det.

Jag och Jamie var pa IKEA igar, lovely. Kopte lite glas, porslin o sant bra tills vi flyttar, o titta pa vilka mobler vi vill ha. Jag vill dock ha en blommig soffa, vanlig tresitsig, och han vill ha en beige hornsoffa :P Vi har inte riktigt samma sak, och sa sager han: I don't care, choose whatever you want. Och da blir jag putt, for jag vill att han ska bry sig. Asch :P Vi hade skoj iaf. Hade Bonfire night i lordags oxa, Nick och Greg var dar sa det var skoj. Annars inte mkt nytt...

Ska pa aterbesok pa sjukhuset imorrn, se vad dom sager. Om det blir operation ar det val mindre kul maste jag saga.

Ne. Hejda :D

Ojojoj ajajaj.

Eftersom jag inte kunnat trana pa evigheter pga mitt finger sa gav jag up igar o akte till Combat Circuit, jag korde bara allting med hogerarmen. Sa min hogerarm ar dod idag. Men skoj var det! Ville bara saga d :P

Forbannade idiot...

Idag skulle jag och Jamie gatt och sett The Maccabees i Brighton, det ar varan 2 manaders dag. Inte for att jag bryr mig sa mkt, men anda. Sa sa James till Nick att han skulle till Maccabees, o Nick sa: Aha, Malin and Jamie are going aswell!  Da klacker James: If they are going, I'm not.

Sa Jamie smsade honom och sa att om det ar ett problem sa gar inte vi. Och James svarade inte, sa Jamie gav biljetterna till Anna och Ollie. Jag avskyr James. Seriost. GAAAAAAAAHHHHHHH! Jag ska nita honom.


Visste du att...?

1. Jag koper ganska ofta skor pa barnavdelningen, for jag har sma fotter.
2. Sara ar den mest inflytelserika personen i mitt liv. 
3. Jag sover med min gosekanin, nar jag inte sover med Jamie. Dvs inte sa ofta langre. 
4. Jag blir sallan riktigt full, for jag gillar att halla mig hyfsat nykter.
5. Nar jag var liten gjorde jag saker jag sett pa tv, t.ex. stoppa artor i nasan for Elisabet i Madicken gjorde sa, eller klippa sonder en troja for Lotta pa brakmakaregatan gjorde sa.
6. Det mest brottsliga jag gjort ar att stjala en legogubbe och docksko fran kyrkans barntimmar.
7.
Jag blev alltid radd nar min pappa skallde pa mina syskon nar jag var liten.
8. Jag avskyr att fraga manniskor jag inte kanner om vagen m.m.
9. Jag bryr mig mera om mitt utseende an vad jag utger mig for.
10. Min svenska har blivit tragiskt mkt samre sen jag flyttade till England.
11. Det jag ar mest radd for ar att forlora nagon jag alskar.
12. Jag ar en romantiker, aven om jag hatar att erkanna det.
13. Jag har komplex for min kropp, fast det latsas jag inte om.
14. Jag grater alltid till filmer.
15. Och ibland bara for jag kanner att jag behover. 
16. Jag funderar pa att vilja bli frisor, igen.
17. Mina ben ar 74 cm langa, insidan da.
18. Jag tanker nan gang testa brasiliansk vaxning. (Hoppas mamma inte laser detta..!)
19. Jag har standig angest over att jag inte vet vad jag ska gora med mitt liv.
20. Jag saknar snon.

"Come, quick! Quick!"

I morse nar jag vaknade sa sa Jamie att jag var tvungen att komma fort. "Look, snow!" Det var frost. Han trodde det var sno. Det blir tydligen inte kallt har sa ofta:P Det lag pa nollgradigt i morse iaf, jag hejar pa snon. PULKA! Tror inte det existerar pulkor i detta landet dock. Det ar bara 1 manad och 20 dagar tills jag aker hem over jul nu, nice. 3 veckors semester. Fast bara 2 i Sveriget.

Mitt har ar sa fult, pa tal om inget. Eller ja, fargen ar val bra, men klippningen ar saaa misslyckad. Gick till frisoren i lordags, for javligt. Hon klippte bara rakt av overallt! Sa nar jag kom hem fick Jamie klippa ur topparna, han var riktigt duktig :P Det ar fortfarande fult klippt, och jag lar ga med uppsatt i 3 manader, men annars sa.

Jag far inte kora min bil forran den har klarat forsakringen, vilket innebar att jag ar fast har. Kul. Nej. Ska nog lagga Matilda snart. Om 4 dagar maste jag ha bestamt nar jag vill sluta, och har fortfarande inte kommit fram till nat. Aja. Hejda!


Forresten.

Jag har tappat 4 kg sen jag blev sjuk, det ar fan bra skit:P Eftersom Jamie blev erbjuden jobb i Indien kanske man skulle dra sig ditat? Jag kanske kan fa jobb som receptionist eller nat annat skoj dar:P

Fan... Orka.

Det gick val bra. Eller?

Jag berattade for Karin igar hur jag kande, och det gick val bra. Vi pratade ut ordentligt om det idag oxa, sa det kanns battre. Jag ska fundera over helgen om jag vill sluta tidigare an april eller inte. Aja. Det loser sig.

Har varit pa besiktning med bilen, den gick inte igenom. Bajs. Men men. D rer sig val. Ska val ta tag i mitt liv o kolla lite jobb. Adios.