1 vecka kvar

Vi far varan lagenhet om 1 vecka, joho!!!

LINDA JOHANSSON, kan du mojligen skriva din email nanstans till mig for jag vet inte var jag ska svara at dig :P Lagenheten ar jattefin iaf, inte den som du sag :P Nar slutar du skolan? Hoppas allt har gatt bra!

INte mkt mera att tillagga. Vadret suger getpung.

Semester osv.

Mallorca var underbart, varmt vader och harlig solbranna fick vi oxa! Skit att vara tillbaka pa jobbet, mestadels oga idiotiska kollegor.

Har bestamt mig for att borja lasa mera seriost nu sa jag kan fa ett battre jobb, bra skit.

Om 2 veckor flyttar vi, lovely :) Kan knappt barga mig!!!!!

Nahe, jaha, jo assa...!

Jag akte till doktorn idag for jag skulle be om stelkramp o kryckor. For det forsta sa behovde jag inte ta nan stelkramp for det har, han sa att det inte var nagon fara med en sticka, for det andra sa hade dom inga kryckor dar sa jag fick aka till jobbet och hamta ett kvar, for det 3e fick jag 2 olika pencillin sorter att ta i 5 dagar, 3 om dagen for en och 4 om dagen for en. Jag raknade ut att jag ska ta 11 tabletter om dagen (med andra saker jag tar) + varktabletter! Kanner mig lite som en knarkare :P

Men jag har packat iaf :D Javla flygbolag, eftersom jag inte kan dra min resvaska sa tankte jag o Jamie dela pa en, men det fick man visst inte sa jag ska ha hans stora vandring ryggsack pa ryggen! Huh...! Men jag langtar :D Forutom att vi ska aka 2.15 i natt. My god.

Stelkramp.

Ska ringa lakaren strax och be om stelkrampsspruta antar jag. Jahapp. Kul. Jag gillar inte ens sprutor! Men man maste ju visst ha den nar man ar klumpig som jag.

Jamie sa igar, att ni vet sanna dar statistik saker som typ sager: I ar har 3 man fastnat med punkkulorna i videoapparaten, 5 manniskor har ramlat over diskmaskinen och fatt en kniv i sig eller 5 personer fastnade med slipsen i dokument forstoraren.

Att fa en sticka ratt igenom benet kan inte vara sa vanligt heller.

Akuten

Jag undrar NAR jag slog sonder en spegel o fick 7 ars olycka. NAR?! Jag borjade stada forut och jag skulle slanga ut en soppase dar jag hade slangt stickor i (sanna man stickar garn med). Jag snubblar o kanner nat i benet. Oh fan, en av stickorna sticker in i mitt ben! Chockad o dan ringer jag Elin o sager att jag maste till akuten, ringer Jamie's chef o grater fram vad som hant, sa Jamie satter ivag i all fart hem.

Pa sjukhuset sa dom iaf att det kommer laka av sig sjalvt, men fy helvete vad ont det gor, jag tror jag satte stickan i muskeln. AJ!!! Och vi som ska pa semester pa lordag! Jag ska iaf ringa doktorn imorrn o be om stelkramps vaccin och att fa et par kryckor sa jag kan rora mig pa semestern iaf.

Har ar vi :D

Stew och jag



Jamie och jag

Det var lange sen...

... jag skrev ett langt inlagg har. Jag far aldrig riktigt tid kanns det som. Satter jag mig vid datorn sa ar det alltid nan annan som vill ha telefonen (det brusar i telefonen nar man har datorn pa). Jag har aven insett att jag inte varit inloggad pa msn pa ca... ja nagra manader iaf. Och jag insag nu att det ar uppgraderat ca 10 ggr sa jag fattar inte hur jag ska installera. Dooh.
I alla fall, jag ar hemma och ar sjuk, sa jag har inte varst mycket att gora i arlighetens namn.

Det ar ju bestamt att jag och Jamie ska campa med Mia och Lars i sommar, men jag har insett att jag nog behover komma hem till min familj och vanner, annars kommer inte jag traffa dom forran nasta jul. For ingen dar hemma i Sveriget verkar ju kunna fa for sig att komma over och halsa pa. Det dar lat som en anklagelse. Det ligger kanske lite i det... Alla verkar anse att det ar mitt ansvar att halla kontakt och halsa pa hela tiden, men seriost, ni dar hemma har MIG att halla kontakten med, hur manga har inte jag att ringa/emaila osv? Det galler att ge lite sjalva oxa...

Jag langtar verkligen till lordag, en vecka pa Mallorca. Jag hade kunnat ga till jobbet idag om det varit normalt, sa det inte hade spelat nagon roll om jag blev varre till helgen, men eftersom vi aker pa semester sa vill jag vila upp mig och dricka te och ata varktabletter. Langtar annu mera tills vi far varan lagenhet, wihoooo!!! Ska langa upp lite bilder strax fran Staff-partyt vi var pa.

Hejda :D

Ibland blir jag stord.

Jag ramlade pa jobbet i fredags, sa jag slog in armen i en av vara journal forvarings saker, ajaj ont. Sen dess har det varkt i min arm och idag fragade jag en sjukskoterska om hon kunde titta pa den. Hon kollade och sa att hon tror en nerv har kommit fel, sa jag sa: Ja men det rattar val till sig sjalv? Nejda, har maste det opereras for att fa den pa ratt stalle! Vad i helskotta. Ska traffa en av kirurgerna imorrn. Jag blir sa trott.

Vi var pa ikea igar, kikade runt lite o sadar. Jag langtar till flytten...!!!

Jag ar sa lycklig :D

Man hor sa ofta flickvanner klaga over sina pojkvanner och man inser: Manga killar ar sa sviniga. Jag har san tur, det finns nog inte manga som Jamie. Visst, jag klagar jag med da och da, men mestadels av tiden tycker jag bara att han ar helt underbar. Han skulle gora vad som helst for mig och for att gora mig lycklig.

Jag antar att det ar darfor jag tillbringande en timme for att se honom spela cricket (varldens trakigaste och langsta sport). Det handlar visst om att ge och ta.


Vi har fatt lagenhet!!!!

Sa underbart. Lovely. Vi kollade pa en lagenhet igar, 2 sovrum, 2 badrum, kok och vardagsrum, vi tog den. YES! FLyttar omkring 1 Juni. UNDERBART! Jag ar saaa glad :D WIIIHOOOO!!!!!!!!