Ohhh freak out!

Or not. Jag ar lugn som en filbunke. Jamie och jag borjade diskutera framtid igar, och jag kunde faktiskt se oss framfor mig med varan villa i Halmstad, Linus och Lucia springande i tradgarden och katten Bulten som ligger och gassar i solen pa varan Volvo. Haha. Ibland ar det skont att fa dromma sig bort.

Om exakt 2 veckor sitter vi pa planet till Paris. Mmmm. Lovely. Eller ja, det ar fredagen den 13e sa jag kanske aldrig kommer hem igen, men men. Vi ska iaf besoka Eiffel tornet, Louvren, Notre Dame, Mona Lisa m.m.

Hade en diskussion med James igar, igen. Jag sager som Jamie: I'm just so fucking fed up with him. Det gar gatt 1 manad, det ar dags att move on tycker jag. Visst, han var sakert kar i mig, men han kan val atminstone lata andra vara lyckliga aven om han inte tanker vara det.

Asch. Jag ska packa simklader och aka pa babysim nu. Puss hej.

Abort.

For nagra ar sedan sa jag att jag aldrig skulle kunna gora abort om jag skulle bli gravid, jag skulle inte ha samvete nog att gora det. Mord, var mest min tanke. Nar jag blev lite aldre och sag vanner fa barn och insag att hela deras ungdom var slut sa insag jag: Jag vill kunna ge mitt barn en framtid, jag vill inte ha nat barn om jag inte kan ge den ekonomiska forutsattningar osv. Och det star jag fast vid. Men. Nar jag och Jamie var i Sverige sa hade vi en diskussion om det dar pa nan av alla bussar vi akte, och vi delade verkligen inte asikt dar. Han kunde inte forsta hur jag ens kunde overvaga abort om jag skulle bli gravid. Om jag skulle raka bli det sa skulle han ta hand om barnet sjalv sa han om jag inte tankte gora det sjalv.

I vanliga fall brukar det tydligen vara kvinnorna som vill behalla ungen och mannen som vill bli av med dom, och jag var riktigt forvanad over hur han reagerade. Men jag har tankt pa det idag av nan anledning, och jag maste saga att om olyckan skulle vara framme, sa kanns det bra att ha en pojkvan som inte tanker lagga benen pa ryggen och springa allt han kan.

Och nej, jag vill absolut inte ha barn, och tanker inte riskera att fa det, men man vet aldrig. Jag har bara haft mycket tanketid idag. Ska aka o hamta oscar nu! Adios!

Okej, jag ger mig.

Jag ar romantisk. Eller ja, i alla fall nar det galler Jamie. Men den har veckan har varit helt underbar. I mandags nar jag kom sa hade han tant ljus i hela rummet medan vi tittade pa Rocky IV, eftersom Dolph ar med dar. Haha. I tisdags fick jag ett sms dar han fragade om jag kunde ta ledigt den 13e oktober for att aka till Paris. Han hade tankt ha det som overraskning, men om jag inte hade kunnat fa ledigt hade det varit jobbigt. Och nar jag kom till honom pa kvallen sa var inte han hemma, utan jag satt och pratade med Helen i 30 min efter gymmet, sa kom hem in och holl for mina ogon och ledde in mig till deras gastrum dar det stod en bamsebukett med blommor! Jag blev helt till mig, haha. Och sa sa han att han hade tankt overraska mig med resan samtidigt men det visste jag ju redan om. Sa bokade han hotell. 4 stjarnigt och jag sa typ: Jag kan inte ha rad med det! Hans svar var: Vada rad, du ska inte betala nat! Efter manga om och men lat han mig betala parkeringen pa Heathrow.

Jag ar sa himla lycklig nu. Och forhoppningsvis loser det sig med James oxa, vi sags igar och ska ses pa sondag for att prata ut ordentligt. I natt var forsta gangen pa 2,5 vecka som vi inte sov ihop och 2 ganger vaknade jag och la armen runt en icke-existerande Jamie. Vi ar patetiska... :P

Jag kan inte saga att jag angrar nanting med James, absolut inte. Hade det inte varit for honom hade jag dessutom inte traffat Jamie. Men om man ska vara arlig, sa hade jag kanslor for Jamie langt innan jag ens erkande det for mig sjalv.

Strunt samma. Saker blir som dom ar menade att bli. Och snart kommer Damel pa coffee sa jag ska fixa lite. Hejda!

Jag vill inte.

Idag ska jag och Jamie åka hem. Jag vill inte. Blä. Nej. Eller ja, det känns nog bra när jag väl är hemma, men jag skulle gärna vilja ha längre semester och mer tid i Sverige. Men Jamie tänker ju köpa ett hus här och skaffa jobb, så kör på det bara :P

Har haft en hel underbar vecka i alla fall. Och det gick förvånansvärt bra att umgås en hel vecka i sträck med varandra, det kommer kännas konstigt att gå tillbaka till jobbet och inte ses 24 timmar om dygnet. Jag skulle velat träffa Sara mycket mera oxå, men hon drog ju på sig en förkylning. Buhuhu. Hon ska komma och hälsa på mig snart iaf har jag bestämt.

Ska nog prata med Karin om att flytta snart oxå. Få en egen liten lägenhet, aaaah. Hejda!

Stackarn.

Jamie var helt slut när vi åkte hem från lkpg igår, för mycket svenska för honom. och jag vet att ni kan prata engelska, det är väl skitsamma hur kasst ni pratar då:P Min farmor var värst iaf, jag fick översätta allting i ungefär 1,5 timme. huga! Idag är det slappt och lugnt på förmiddagen i alla fal, ska bli skönt.

Hej!

Sven Sven Sven Göran Eriksson....

He's a lovely geezer but don't forget he's from sweden....!

Den där trallvänliga melodin fastnade i huvudet kan man säga! Annars kan man sjunga: Mullet Mullet Mullet Karin Eriksson, she's a lovely bird but don't forget she's from Sweden. Jamies egna melodi.

Vi åkte upp till Sthlm igår, turistade lite med Malin som guide. Såg gamla stan, slottet, Riksdagshuset (heter det så?)  och så var vi på skansen. Jamie var helt facinerad av älgarna och björnarna, hahaha. Trallade runt på stan oxå, köpte födelsedagspresenter åt Jamie och ett par jeans åt mig själv, jäääättesnygga. var helt död när vi kom hem, har åkt på världens förkylning dessutom.

Idag ska vi hälsa på på gamla skolan, träffa Sara, Petter och farmor och ha det allmänt trevligt. Som vi haft resten av veckan oxå. Vill verkligen inte att den ska ta slut, hemska tanke!

Nä. Om man ska ta sig en dusch kanske?!

Aaah. Semester.

Det är riktigt skönt att vara ledig måste jag säga. Idag har vi ju nästan ansträngt oss till och med! Eller ja, vi gick till Halmstad city efter lunch, köpte presenter åt min mamma för min pappa och mina bröder kom fram till att dom glömt bort det. Ajdå. Hälsade på på gamla jobbet, trevlans. Linda var med oxå, skoj att träffa henne eftersom det var typ... Ett halvår sen! På tok för sällan. Sen låg vi i soffan och åt hallonsorbét och kollade på Love Actually och hade diskussioner om kärlek, haha.

Nu står Jamie och Lars och spelar flipperspel, jag ska kolla buss/tågtider till Sthlm på onsdag. Adios!

Nej, jag röstar inte.

Kom fram till att jag inte hängt med ett dugg i valdebatter etc. och mitt röstkort försvann nånstans, så jag skiter i att rösta. Det hade varit en annan sak om jag bott i landet liksom, men det gör jag ju inte. Så ja. Skitsamma, jag förlitar mig på svenska folket.

Jag är lycklig förresten. Bara så ni vet :)

Nu är vi här!

Jag kan fasen inte skriva med åäö markte jag. Sa jag skiter i det! Resan gick bra, vi har inte haft ihjal varandra an! Var ute igar, riktigt trevligt. Med Linus, Lunde, Kidda, Filip etc. Nice. Och sova i enkelsang var inte sa svart. Har atit frukost nu, ska aka till stallet tydligen. Adios!

Sverige pa lordag.

Ja efter alla dessa om och men med Sverige med James, Dubai med Jamie, inte Dubai med Jamie har nu blivit Sverige med Jamie. For hans syster ar knapp och sa till honom att han inte kunde komma for hon har sa mkt att gora, 2 dagar innan han skulle aka. Fy vad arg jag skulle ha varit....! Iofs har vi 2 nog med arga manniskor, det finns nog faktiskt ingen som stottar varat forhallande forutom Gemma och Ian (Jamies bror m. fru), vilket ar tufft men det kanns inte helt forjavligt anda. James vagrar traffa Jamie nansin igen, vilket jag tycker ar en liten overdrift eftersom vi bara var tillsammans i 2 manader, men men. Han ar inte ett dugg arg pa mig, sa jag forstar inte logiken!

Vi ar lyckliga i alla fall, alltid nat. Och det dar med att vi aldrig nansin skulle ha pojk/flickvan igen gick ju sadar, haha. Vi sket i det! Ohh igar var det sa mysigt hemma hos honom... Hans foraldrar har akt till Skotland, sa jag akte dit efter jobbet och lagade middag, sa at vi det, kollade upp lite saker om Sverige (t.ex nar HBK spelar nasta match sa vi kan kolla) och se krop vi ner i sangen och sag Forrest Gump och matade varandra med Hagen Daz - Strawberry Cheesecake glass. Yummie...! Somnade till askovadret som faktiskt inte var sa laskigt nar man hade honom bredvid sig.

Pa nat satt kanns allting sa mkt annorlundare an det gjorde med James. Battre. Jag trodde att jag verkligen var mig sjalv med James, men det var jag inte. Och vi hade inte kul pa samma satt. Jamie och jag umgas inte med annat folk nar vi ses, eftersom vara vanner dumpade oss pga James, men vi har kul hela tiden andan! Haromdagen sa han: Do you want to go iceskating tomorrow? Vi bada fick forhinder, men tanken var kul:P Och vi skrattar hela tiden i princip. Det bara kanns bra helt enkelt....

Jag pastar inte att jag angrar nanting  med James, jag tycker fortfarande om honom och vi ses fortfarande som vanner, men vi hade aldrig riktigt den dar gnistan. Jag forsokte intala mig sjalv hela tiden att det var bra, att jag verkligen ville ha just honom. Nar jag innerst inne ville nat helt annat.

Ja, trots att vara vanner inte riktigt vill veta av oss langre, eller ja, James vill inte veta av Jamie och Nick&Greg vill inte traffa mig ihop med Jamie, sa bryr vi oss inte. Han vill vara med mig, jag vill vara med honom, och da kvittar det.

over and out. ses nasta vecka.

Fan fan fan.

Man kunde inte byta namn pa biljetten. Fan. Det finns dock biljetter for £270 som ar samma flyg o sadar, och jag har pengar att kunna betala resan for, men sen har jag typ 30 pund o leva dar pa. Och sa kul ar ju inte det. Ahh jag vill! Buhuhuhu.

Nan som har sisadar 2000 kr att skanka mig? :P

Okej, steget narmare.

Corina kan troligtvis ta hand om Matilda, Karin skulle fixa med Oscar. Enda problemet ar att vi inte  vet om det gar att andra namnet pa biljetten an.Och Jamie skulle ringa dit vid lunch, sa han borde hora av sig snart till mig. Huh. Jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiill!!!!!! Jag vill jag vill jag vill jag vill. Det har ar nog det mest impulsiva jag gjort, om jag aker :P Struntar i att aka till Sverige, trots att jag har flygbiljett dit (kostade visserligen bara 50 pund), aker till Dubai med 3 days notice. Coolt :P Behover man vaccin eller nat for att aka? Isf ar det ju kort redan iofs.Men men. Hall tummarna!


Dubai pa sondag?!

Okej, mina planer skiftar var 5e minut. Men igar sa Jamie: "Can you come with me to Dubai?" Och da var han serios. Ehm jaha... Jo om jag kan fa semester med sa kort notis, vi aker pa sondag i sanna fall. Sa jag fragade Karin, och hon sa att det skulle nog inte ga. Men jag vill veeeeeeeerkligen aka, sa jag skickade ett sms och fragade om Corina kunde ta hand om Matilda, skulle chansen vara storre da. Och hon sa ja, fraga henne du. Sa jag ska ringa henne. Sen maste vi bara halla tummarna for att det gar att andra namn pa biljett oxa.

Grejen ar liksom den, att Jamie har redan betalat flygbiljetten, och aker inte jag sa ar det bortkastade pengar, sa han vill inte att jag ska betala nat andan. Hur ofta blir man erbjuden en gratis resa till Dubai liksom? Jag vill jag vill jag vill. Hall tummarna.

Jag sa igar nat i stil med... "If I miss you when you are away, is that against our we-are-just-friends rules? " Hans respons var: "But we're not only friends Mullet, are we?" Sa sant som det var sagt. Vi slosar ju ingen tid sa att saga. Men a andra sidan hade vi ju kanslor innan vi gjorde slut med vara ex, bara att vi aldrig rorde varandra innan. Vi har nog i alla fall det arligaste forhallandet ett par kan ha, haha. "Do you think we'll be together in 6 years?(Jamie fragar pa skamt, eftersom James brukade fraga sant.) Oh I hope not! I want a nice one!" Asch da:P

Nej nu ska jag ringa Korina. Hall tummar och tar!

Hemligt.

Ja ni dar hemma bryr er val inte, men har sa har jag kommit fram till att det ar jobbigt att halla mitt och Jamies "forhallande" hemligt. Liksom, nar vi ar ute med Nick, James, Greg, Dan m.fl. sa kan vi inte ens rora varann, vilket ar lite frustrerande om jag ska vara arlig. Som Jamie sa: "I get a little bit confused when you sit next to me, but I'm not aloud to kiss you." Jag har i alla fall berattat for Karin, eftersom jag inte kommer hem varje kvall. Och hon sa typ: Jaja, men det visste jag att det skulle bli sahar. Hur kan alla andra utom jag sjalv ha vetat att jag o Jamie skulle fa ihop nat? :P Hans styvmamma hade sagt igar: "So your friend, but who is not your girlfriend, did she sleep here? Yes. Oh. Ok. So what are you? Friends. Oh. Ok."

Det ar i alla fall kampigt eftersom jag inte kan ljuga. Sa jag hoppas ingen mer tanker fraga om det. Forresten, Matilda stod upp igar for forsta gangen! Hon satt ner nar jag och Oscar lekte och sa bara stallde hon sig! Haha. Det ar sa haftigt...!

Ska pa mote med Svenska Skolan ikvall, borjar ju jobba dar pa lordag. Och pa sondag aker Jamie till Dubai. Jag har fortfarande chansen att andra mig och folja med, problemet ar att jag inte har pengarna. Tyvarr. Skotland-Litauen ikvall oxa, skulle jag ju sett assa, men men. Jag ar ju tydligen fran Litauen :P Margrete var trevlig forresten, traffades ju igar.Hon hade svar pa tal, precis som jag :D Ne. Hejda.

Man far ju passa pa...

Eftersom jag inte ar inne pa internet sa ofta sa maste jag ju passa pa att skriva av mig ordentligt nu :D Idag ar sista dagen pa min pencillinkur! Woho. Jag har haft "bladder infection". Blaskatarr sa att saga. Inte alls kul! Men jag mar mkt battre nu. Vad ska man mer saga?

Hur fan kan Lagerback stanga av Zlatan, Chippen och Olof?! Idioti. Okej, dom brot mot en regel, men so...? Det har sakert Lasse liten gjort oxa.

Aja. Dags att ge Matilda lunch snart. Jag undrar om Margrete ar trevlig :P Nick fragade om hon var snygg, hur ska jag veta?! haha. Hejda!

"Someone has been sleeping in the streets..."

Jag var hos Jamie igar kvall och hade dryga, djupa samtal som vanligt. Han ar en san dar riktigt bra killkompis som jag saknat har. Men i alla fall. Hmm. Jag somnade! Och nar jag vaknade nan gang efter 12 i natt sa hade jag bara inte ork att aka hem, sa jag stannade dar. Men i morse nar jag kom hem sa sa Dave: "Someone has been sleeping in the streets..." Han tror att jag ar varsta slampan tror jag. Men vada, jag och Jamie umgicks lika mkt innan jag och James gjorde slut. Jag mar bra av honom, han mar bra av mig. Vi trivs i varandras sallskap, men det ar ingen snack om forhallande. Vilket jag tycker ar riktigt skont. Vi har bara riktigt skoj ihop helt enkelt. Ungefar som jag och Tim hade en gang i tiden.

Men grejen ar den, att aven om jag sager att jag inte bryr mig om vad folk tycker om att jag umgas med honom sa stor det mig lite att folk har sana fordomar. Visst, han kanske hade lite med att gora att jag gjorde slut med James, men det var absolut inte huvudanledningen. Det var hans problem att tala sanning. Och jag avskyr nar folk ljuger.

Ikvall ska jag traffa Margrete, en norsk tjej som ar aupair har! Hon ska med oss till puben, stackarn, haha.... Hoppas dom ar snalla mot henne! Gar for ovrigt inte att avboka biljetterna, men ja. Vad ska man gora? Adios!

What a mess....!

Jag och James gjorde slut, kanns bra faktiskt. Vi har traffats sen dess och det kanns okej. Men jag forsoker avboka hans biljett till Sverige, vilket inte gar. Han maste ringa Ryan Air, min engelska ar ju inte i klass med hans riktigt. Anna vagrar folja med Jamie till Dubai sen han gjorde slut, sa egentligen borde jag och Jamie aka till Dubai och James och Anna till Sverige, haha.

Ne det ar faktiskt inte kul. En javla rora. Huh. Hejda.