Arlighet varar langst, right honey?

Igar var ju en javla dag. Eller kvall rattare sagt. Jamie fragade om jag ville se pa film sa jag akte dit efter jobbet, vi sag inte sa mkt, vi mest pratade om allt och inget. Vi kommer in pa mina moraliska varderingar, dvs jag skulle aldrig rora en kille med flickvan. Och sa sager han: Mullet, you can't say that when you have already done it!
WHAT?! Han blev tvungen att forklara, och han trodde jag visste om att James fortfarande var tillsammans med Charlotte nar han borjade traffa mig. Ehm va? Dessutom fick jag veta att anledningen till att Charlotte betedde sig som hon gjorde var for att James varit otrogen X antal ggr mot henne, och hon litade inte pa honom. Jag var riktigt skitforbannad, och Jamie bad mig att inte prata med James for han skulle troligtvis sla ihjal honom for att han berattade det, men jag akte hem till honom i alla fall och stallde honom mot vaggen.

Sjalvklart fornekade han allt, och visst, dom kanske inte var tillsammans nar vi traffades, men han sa till mig nar vi traffades att dom gjorde slut 1,5 manad innan vi sags, och att dom akte till Isle of Wight bara for att dom hade biljetter ihop. Men igar sa han: "No no, we broke up a week before I met you!" Que? Var var det inte 1,5 manad nyss? Sa nanstans dar har han ljugit i alla fall. Jag funkar lite sa att jag litar pa folk tills dom bevisar motsatsen, och nar dom val bevisat motsatsen kan det ta enormt lang tid for mig att fa tillbaka tilliten, om den kommer tillbaka. Och jag kanner mig tveksam till om jag kan lita pa honom. Jag har ingen anledning till att inte lite pa Jamie, han ar arligheten sjalv, t o m varre an mig.

Jag vet inte. Jag maste tanka. Jag tanker inte gora slut, men om jag inte far tillbaka tilliten och kommer att tanka varje gang han sager nat: Ljuger han eller inte? Da kommer det inte att funka.

Fy fan.

Barn saljes!

Nagon...? Matilda vaknade 04.40 i morse. 04.40. Fyyy fan. Jag slocknade visserligen innan 9 igar kvall men jag ar langt ifran pigg. Strax innan 7 fick jag sms fran Jamie oxa, han ville inte kopa Matilda :P Han skulle komma hit pa frukost, fortfarande inte kommit sa jag tror han somnade om. Malin fick iaf Matilda att somna for en liten stund sen, ska nog till golfbanan o lata Oscar spela lite.

5 timmar till. Sen ar jag friiiii. Eller ja assa :P Jag slipper ga upp svintidigt imorrn. Jag tanker banne mig sova hos James ikvall sa jag far sova ut. Om han inte ar arg pa mig dvs. Feg ar han oxa, han vagade inte saga att hans ex var med dom igar. Dooh. Han har iofs ingen anledning att vara arg, men Nick&Greg haller pa att reta upp honom hela tiden :P

Na. Hejda.

Kansligt?

Trots varan diskussion igar sa foljde Jamie med mig, Malin och Matilda och hamtade Oscar i Havant. Skulle aka till Portsmouth men vi hittade ingen vag :P Vi akte i stallet bot Brighton, andrade oss till Worthing, andrade oss till Arundel och blev till slut Angmering, dar det slutade med att Jamie rakade dra av Oscar fran gungan och han slog i huvudet, och jag har oroat mig for hjarnskakningar sen dess, men han ar ok! Dessutom har jag klamt Jamies fingrar i fonstret och jag skrattar fortfarande nar jag tanker pa det. Hahaha.

Jag vill sova. Ar saaaa overtrott. Men Mallan o jag ska se film. From imorrn kl 15.00 ungefar ar jag ledig till tisdag morgon. Ohhh skont. Da ska det spelas golf! Pa fredag har jag jobat 12 ar i strack. Huga. Hejda!

Kottbullekvall med poker.

Igar var en rolig dag. Typ. Forst akte jag, Oscar o Matilda pa nat grejs i Storrington for kyrkan, dom ville ha med fler barn pa bild. Jag vagrade stalla upp, hujedamej. Sa akte vi hem, at lunch och sa kom James och korde mig, Oscar och Matilda till Oscars farmor o farfar dar han stannade over natten. Vi akte till Ashington och kollade nar Jamie, Nick och Greg spelade fotbollsmatch. Hahaha, noje pa hog niva kan jag saga! Jamie missade en kanonpassning och nan i publiken skrek: "Stop playing around idiot!" Asch da. Akte till Cuckfield o hamtade Malin, akte hem och gjorde kottbullar, potatis och sas. Namnam!

Runt 8 kom Jamie, Nick, Greg, Gareth och Dan. Dom gillade mina svenska kottbullar...! Vi spelade poker oxa, vi vann inte :P Jag o Malin assa. Dom akte hem runt 12, fast Malin och Gareth sov har. Och jag hade helt glomt bort att Gareth sov har nar jag gick ner till koket for att gora kaffe i mitt minililla sidennattlinne. "Oh hello...!" Jag somnade runt 1 tror jag, kl 3 vacker James mig for han tror att klockan ar halv 7 o han ska ga upp. Pucko. 05.35 vaknar Matilda, upp och hoppa Malin! Fy tusan vad trott jag var.... Och ar inte jattepigg nu heller. Ska val ge Matilda mat snart, sen sova lite nar hon tar sin formiddags-nap och sen hamta Oscar och ga runt lite i Portsmouth.

James berattade att han storde sig lite pa att Jamie sms:ar och ringer mig ganska mycket, men han var absolut inte svartsjuk, han bara tyckte det var konstigt. Sa sott:P Jag forsokte forklara att han och jag gar sa bra ihop och att han ar en riktigt bra van, men jag tror inte min forklaring gick sa bra :P Nu gnaller Matilda. Time to go. Adios!

How do they cope?

Jag kommer bli en usel mamma om jag nan gang blir en. I 2 dagar har jag blivit vackt innan klockan 6 for att ge Matilda valling, fatta dom som gor det varje dag... Huh! Nevars, det ar egentligen inte sa jobbigt men jag ar svintrott. Dessutom vaknade jag av ett sms halv 12 i natt fran Jamie, sen vaknade jag av att Oscar grat vid halv 3 for han dromde mardrommar om kryp, lyckades somna om precis nar Jamie ringer igen. Ahhh den grabben...! Han ville ingenting heller, bara smaprata. Klockan 3 pa natten! Idiot. Kunde inte somna om ordentligt sen, men sov en liten stund innan jag fick ga upp. Har varit pa nan fotografering med Oscar, tidningen ville ha massa barn med pa bild framfor kyrkan. Huga. Hann aka och handla innan dessutom!

Ska packa hans sovgrejer nu. Han ska till grandma and grandpa, jag, James och Matilda ska kolla Jamie fotbollsmatch o sen hamta Malin. Hedda!

Da ar man visst gammal oxa.

Jag har sett daligt nar jag kort bil i morker ett tag nu, sa sa Nick att jag borde kolla upp synen for han har daligt morkerseende och behover glasogon nar han kor. Sa jag gick in till optikern igar, hade en undersokning och jag maste tydligen ha glasogon nar jag kor bil, laser (om det inte ar valdrig bra ljus) och nar jag ser pa tv. Sa skulle jag bestamma vilka jag ville ha, jag var mest i chock over att jag skulle ha glasogon sa jag kom faktiskt inte ihag vilka jag valt nar jag kom hem, vilket gjorde det hela ganska spannande nar jag akte och hamtade dom idag. 219 pund fick jag betala iaf, fyyy sjuttsingen. Ca 3000:-. Usch. Far leva valdigt snalt ett tag nu. Och ja. Nar jag hamtade dom sa var det visst Dolce&Gabbana. Hmm. Aja. Dom var iaf valdigt snygga, och dom billigare , som var valdrig fula, kostade bara runt 30 pund mindre. Sa d sa :P James tyckte jag var jattehet i dom och kravde att jag ska ha dom pa mig dygnet runt :P

Vaknade 05.40 i morse av att Matilda grat, tog et tag innan jag insag: Visst fasen, det ar ju jag som har dom i helgen!

Men nu ar det dags att sova matilda. Eller hon ligger dar uppe och skriker men jag tror hon behover ha lite mjolk :P Puss hej!

Det loser sig.

Det gor det alltid. Det ar bra mellan mig och James nu. Vi behovde typ borja om fran borjan och det gjorde mig ratt forvirrad. Kanns skont iaf.

Vad har hant? Var pa maskerad i lordags, jag var afrikan. Himlans snygg. Roligt var det med. Forutom Dan's karleksforklaringar och att han knappt vagat titta pa mig sen dess och nastan gommer sig nar jag kommer in pa affaren. Annars ar det bra skit! Jag, James och Malin var pa IKEA i mandags kvall, kopte massa saker till lordag for da ska jag ha SVerige kvall! Bjuda pa kottbullar, sas och potatis och svenskt godis.

Har fatt brev fran College som sager att jag fatt en degree i min engelska kurs som jag inte ens last, annu mindre gjort min examination. Men gott :P Stod att jag hade 2 fel. Fattar inte. Ska kolla upp lite saker nu. Hej!

Forklaring.

James ringde igar och ville veta om nat var fel. Eftersom jag inte kan ljuga sa sa jag bara: Can we take it when you get home? Men da borjade han i stallet fraga om jag ska flytta hem till Sverige, om jag ar sjuk, om jag var gravid, om jag tankte gora slut. Sa jag forsokte forklara lite, vilket slutade med att jag hade forklarat och berattat allt. Men han blev inte upprord, han blev inte ledsen. Han sa typ: I just want you to be happy. If it's not with me, it's fine. I will still be your friend and we will still se each other. Det kanns ju iofs skont att han ser det sa. Men jag sa att vi far se hur det blir nar han kommer hem, det kanske kanns battre, kanske varre.  I natt dromde jag att Alex, jag och James stod vid ett stup och en var tvungen att do. Och jag knuffade ner James. Hur sjuk drom var inte det da?

Det kandes visserligen battre efter att ha pratat med honom, alltid nat. Ska pa toddler group idag med Matilda och traffa James syster Danielle och hennes son Jack, blir skoj!

Nu ska jag fa Matilda att sova iaf. Hejda!

Det ar vad jag kallar karlek.

Att sitta och titta pa nagon i 20 min som leker med nagra strumpor och galgar, att ett leende kan smalta en sadar som ett paket smor pa en motorhuv. Att fa kanna gladjen av att vara alskad och behovd hela tiden och att fa vara den som hon kommer till nar hon vill nat. Det ar karlek.

Inte "san" karlek dock, men oh vad jag alskar denna lilla unge. Och den andra oxa, men Matilda och jag sitter ju i princip ihop. Hon kallar mig mamma t o m. Hon kan iofs bara Mamma och pappa, men andan :P Hon ar sa sot....

Det var bara det jag ville saga.

Is it fair?

Det ar sant som Sara sager, skillnaden mellan att alska nagon och vara nyforalskad kan vara valdigt liten, men aven valdigt stor. James sager gang pa gang att han alskar mig mer an vad han nagonsin alskat nagon, och att han kan se sig sjalv leva med mig resten av sitt liv. Vi har varit tillsammans 1,5 manad! Och sa blir han stott nar jag inte sager samma saker tillbaka, men jag gillar inte att saga saker bara for att gladja andra. Alex och jag hade en djup diskussion igar om det var rattvist mot honom, att jag inte har samma kanslor. Och jag vet inte, ar det? Eller klart det inte ar rattvist, men vad ska jag gora?

I 2,5 vecka har jag inte saknat honom sa mkt som jag kanske borde ha gjort, och nar han har ringt sa har jag inte direkt haft nat att saga. Jag tycker jattebra om honom och han ar en riktig kanonkille, men det ar det som ar grejen. Han ar en san bra kille, och han skulle kunna hitta en tjej som tycker om honom minst lika mycket. Men jag ar inte dar. Och nat saknas, men jag vet inte vad.

Kan vara sa att det kanns sahar bara for jag inte traffat honom pa nastan 3 veckor nu, men jag vet inte. Han kommer hem pa onsdag, far val lata det ga lite och se om det kanns battre.

Och nej Mia, jag vill inte ha dina sk. goda rad nar det galler karlek. Dom brukar mest besta av elaka ord och jag behover inte det. Men om nan annan har nat bra att saga sa kan ni ju garna dela med er. For jag ar fan forvirrad....

En liten gnista...

Efter att ha klippt Jamie igar och Anna idag fick jag faktiskt en liten gnista av att jag tyckte det var roligt att sta och klippa. Jag vill inte gora det pa heltid, men jag tyckte faktiskt det var roligt. Och jag ville gora det framforallt. Sa nu ska jag bara arbeta mig igenom Alex, Dan och Greg. Eller ja, Alex far ju inte klippa sig for dom har borjat filma hans film igen sa han maste visst se likadan ut. Surt! Men Dan har det fluffigaste haret jag sett, det star ut pa sidorna!

Jag fragade faktiskt James om han sagt at sina vanner att forsoka fa mig att vara otrogen eller nat, men han fornekade det iaf. Kanns ju... bra? Eller nat. Nu var jag bara tvungen o forklara varfor jag fragade :P Jag ar trott. Ska nog lagga mig framfor tvn. Adios!

Nattbesok pa akuten.

Fyyyy fan vad kul det var igar! Aah, basta utekvallen pa lange! Helt sjukt. Massa dans, lagom med dricka och underbara manniskor. Jag sager da det, om jag och James gor slut nan gang sa maste jag fortfarande umgas med hans kompisar:P

Daremot sa borjade jag kanna framat slutet att min hals blev tjock och att jag hostade ratt mkt. Jag brukar fa kliiga ogon av rok, men aldrig andningsbesvar. Nar vi kom ut sa lat jag som en hund med astma ungefar, det kandes som jag andades genom ett minilitet sugror. Men jag tankte att det slapper nog med lite frisk luft. Jamie trodde nog att jag skulle do, han var vit i ansiktet. Vi borjade aka hemat iaf, men nar vi kom till sista rondellen innan vi skulle svanga av mot West Chilt sa sa Nick:
- Hey Marlon, do you wanna go to hospital or not?
- No I'm ok. (Hostar nastan upp lungorna for 478:e gangen)
- No seriously, we can't take you home. We're going. I don't want you to die.
- Who is dying?! sager Dan som ar full som ett agg och sa akte vi till Worthing Hospital.

Satt dar i typ 40 min, halla, jag trodde andningsproblem vad prioritet! Doktorn kunde inte va manga ar aldre an mig assa, men han lyssnade pa mina lungor och sa typ: It's nothing wrong with you, you can go home. But try to stay away from smoky enviroment.

Ehm ok. Jag kunde fortfarande inte andas och Nick var ratt pissed off pa doktorn, men vi akte hemat. Somnade runt 6 i morse kanske nar det borjade bli battre, och har sovit av och till tills nu. Ar ensam hemma, familjen akte till Dorset. Anna kommer snart och ska bli klippt. Borjar tycka om henne faktiskt, hon ar rolig. Fast lite fundersamma blev vi allihop nar hon borjade porrdansa med Alex nar Jamie stod bredvid. Okej liksom, jag dansade med Alex men inte SA porrigt. Inte porrigt alls.

Jamie hade sagt till Nick att han och jag varit pa dejt nar vi gick till puben. Ehm va? Dom forsoker verkligen fa mig och James att gora slut. Problemet ar att jag inte vet vem dom vill ha for sig sjalva. Mig eller honom? Sa sa Jamie att allt jag gor osv kommer ju James att fa reda pa, och sa uppmanar dom mig att hangla upp Alex! Sager det, sjuka engelsman. Nej, jag gjorde sjalvklart inte det, skulle aldrig falla mig in. Men jag fattar mig inte pa dom. Jag svarade nat i stil med att dom far garna beratta allt jag gor och sager for jag har ingenting att dolja. Da tystnade dom i alla fall. Nej nu ska jag duscha...! Hej.

Man saknar sant som man inte har, och man saknar sant som man inte har kvar....

Igar insag jag nagot bra. Det var tur det for mig. Som Sara sa, terrorhot kan vara bra ibland. Men nu hoppas jag mest att James far flyga hem pa onsdag. Han ar visserligen skitskraj over att bli sprangd i luften, och det ar jag med maste jag erkanna. Men jag haller tummarna.

Allt Jamies javla tjat om att James ar en kass pojkvan fick mig att tvivla sa dant, jag var saker pa att jag var tvungen att gora slut. Det var hemskt! For jag har aldrig varit sa kar forut som jag ar i honom, och att kanna att man maste avsluta det var forjavligt. Och nej, jag tycker inte illa om Jamie for att han haller pa, han ar bara allmant stord. Javligt skon kille annars. Iaf, han babblade som vanligt om att jag kan fa nan battre, for James ar sa oromantisk, har ingen seriost jobb, ar lat och gay, enligt Jamie da. Men liksom, jag ar den oromantiskaste manniska jag kanner. Varfor vill jag ha en javla romantiker? Och varfor skulle jag bry mig om hans jobb? Och varfor skulle nan annan fa mig att andra mina kanslor for honom? Hittade inget bra svar och kande en vag av saknad komma over mig. Jag vill bara att han ska komma hem.

Anyway. Sitter barnvakt ikvall, ska vaxa mina ben snart. Aj aj aj. Men men. Imorrn ska jag farga haret iaf, ska bli skont. Sen pa kvallen ska Malin och jag ga ut. Om det bara blir hon o jag sa kanske jag tar taget och sa tar vi halv 4 taget hem pa morgonen, men om Nick, Jamie o co. ska med sa kor jag nog. Bla for att kora. Huh. Nej, jag ska vaxa benen nu. Hejda!

Terrorhot.

Dom rekomenderar att man inte ska aka till London, jag bor 1 timme darifran. Kuuul. Alla plan ar installda, James vet inte om han kan komma hem fran Miami. Det suger! Men jag lever. Ska jobba nu. Man ar lite nervos.  Hej.

Jag ar troligtvis inte dod den har gangen heller.

Men eftersom min semester ar slut och hela familjen kommer hem ikvall sa lar jag inte lana datorn sa mycket mera, och min egna ar ju helt krashad nu. Far se om den gar att fixa eller om man behover kopa nu. Ni behover inte oroa er for att jag ar dod iaf tror jag! Men hall tummarna for att min bil ar fixad imorrn i alla fall....!

Har saknat Oscar och Matilda som tusan, ska bli sa skont att se dom igen...! Puss hej.

Farval, farval, fortjusande mo.

Ja idag aker Mia och Lars hem. Eller ikvall. Kommer bli tomt utan dom.... Och James far fasen skynda sig hem nu! Idag blir det att sola och cykla till affaren. Fan vad det suger att inte ha bil nar man bor har ute pa landet!

Hej.

Morgonstund har guld i mun...

Vaknade strax innan 8 i morse, ratt skont anda. Sovit ca 9 timmar. Igar var vi sa hurtiga sa det finns inte..! Vi borjade med att cykla till golfbanan (ca 2-3 miles), sen darifran till Post Office som visade sig vara stangt, sa da skulle vi akatill Storrington (3 miles fran dar) men jag tog en omvag for att visa James hus. Vi akte hem en stund och sen fortsatte jag och Mia till Storrington. Nar vi kom hem sa Dave lite glatt: We should go somewhere! Let's go. Sa vi akte till Arundel och kollade pa slottet, sen till South Downs och vandrade omkring. Jattevackert, undrar varfor jag inte varit dar innan...! Dave berattade att det gar att ga den vagen fran oss pa 2,5 timme, sa vi sa att det skulle vi gora idag, men fyyy fan vad mulet det ar ute. Jag vill inte vandra omkring om det borjar aska direkt.

Jag saknar James sa det gor ont for ovrigt. Han far fan komma hem snart, hela 9 dar kvar ju.... Men da ska vi ha golftavling :D Undra vem som vinner?! Hmm.. Handicap 3 jamfort med 36... Asch :P

Hejda!

Ajaj, dyrt...

Min bil har skakat o dummat sig, vi tog den till garaget och hela vanster bakaxel har typ rostat sonder o maste bytas. £1050. Fyyy fan vad dyrt. Kan ju lika garna kopa ny bil!

Mia och Lars ar har iaf, efter manga om och men, haha. Igar var jag ute en svang med Greg, Nick och Jamie. Haha, stortskona killar ju! James blev lite upprord nar Jamie skickade ett sms till honom fran min telefon och jag fick vackert forklara det sen nar jag kom hem mitt i natten. Asch da:P

Idag har vi varit i London, great fun. Vi akte i London Eye, kollade Houses of Parliament , Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, St. James's park, Green Park, Camden Town, British Museum... Hmm det var nog allt...! Vi hann med mycket iaf.  Var helt slut nar vi akte hem, ont i fotterna och skitiga av Londons avgaser.

Far se vad vi gor imorrn, har ju ingen bil sa... Aja. Hej!

Huvudvark.

Sen min feber slutade har jag i stallet gatt runt med huvudvark, men idag vill den inte ens slappa trots varktabletter. Ser icke detta som gott tecken. Jag har dessutom vark i hogersidan av nacken och det varker runt ogonen. Spanningshuvudvark man tro?! Brukar aldrig ha huvudvark sa jag ar lite ovan vid denna obehagliga  kansla maste jag saga. Har sovit en liten stund nu, ska aka till affaren en svang. Sen laga mat. The prawn-thing. Ja jag vet faktiskt inte vad det heter :P Adios!

Duktigt, pojkar...!

I forrgar hade en bil krashat igenom staketet hemma hos mina foraldrar i Atvid, med bara mina smabroder hemma. Dom hade lyckats ringa ambulansen, jag blev riktigt stolt :D Ingen kom till skada iaf, forutom bilen som var totalt mosad. Aja. Hmm. SKa kolla lite grejer om London nu, hoppas vi ar dar 2 dagar. I natt kommer Mia och Lars, wiiiie :D Ska ut med Nick och grabbarna innan oxa. Testade mina nya golfklubbor i morse, dom funkade bra men jag slog inte sa langt som jag brukar, tror det berodde pa vinden visserligen. Min sving ar mycket battre iaf, jag "dippar" inte klubban bakom huvudet langre iaf...!!

James har noll tackning pa sin mobil dar ute i Karibien, sa han har skickat typ 2 mail pa 3 rader var bara for att visa att han lever, for internet ar tydligen svindyrt dar. Stackars. Saknar honom faktiskt... Men jag tror det blir en vecka i Grekland i host, vore jakligt gott....! Ska ringa Mia en sista gang nu. Hej!