Inte ord.

"How do I love thee? Let me count the ways. I love thee to the depth and breadth and height my soul can reach, when feeling out of sight for the ends of being and ideal grace. I love thee to the levell of everydays most quiet need, by sun and candle light.  I love thee freely, as men strive for right. I love thee purely, as they turn from praise, I love thee with a passion put to use in my old griefs, and with my childhoods faith. I love thee with a love I seemed to lose mith my lost saints. I love thee with the breath, smiles, tears of all my life, and if god choose, I shall by thee love better after death"

Han ma citera Shakespere, men det finns inte tillrackligt med ord for att beskriva hur mycket jag alskar honom. Ingenting skulle vara lika vardefullt utan honom, ingenting skulle betyda ett uns sa mycket utan honom.

Det ar lite jobbigt just nu....

Jag orkar ingenting langre. Jag sover overdrivet mkt, men ar alltid trott. Jag ar sjuk hela tiden, for jag hinner aldrig aterhamta mig. Jag orkar inte saga till Oscar jamt nar han ar naughty langre. Jag haller pa att ge upp. Jag kan inte saga att jag ar olycklig, gudarna ska veta att jag ar lyckligare an nagonsin pga Jamie, men jag pallar inte att jobba mer an 50 h/veckan langre.Sa jag ska saga till Karin att dom far leta efter en ny aupair, och beratta varfor det inte gar langre. Jag ar bara sa radd att gora dom besvikna...

Men jag kan inte flytta till Sverige. Vill inte heller for den delen, men jag behover hitta ett nytt jobb. Ska kika runt lite. Adios.

Klanka inte ner pa mig...

Bara for att jag har valt att dra utomlands och jobba och ha roligt i mina ungdomars ar sa innebar inte det att jag ar en oserios manniska. Jag dommer inte er som inte gor det, jag forstar det inte, men jag respekterar det och inser att manniskor inte ar likadana, att vissa ar hemma manniskor och vissa vill ut och rora sig. Trots att jag hade en enorm hemlangtan haromdagen (jag lag i varan sang och bara grat och sa att jag ville ha min mamma och pappa sa Jamie gick for att boka forsta basta flygbijlett hem), sa vill jag inte flytta hem. Jag trivs sa bra har, och jag skulle inte inte klara mig utan Jamie.

Hans chef vill att han ska aka till Indien och starta upp foretaget dar. Jahapp,. kul kul. Men efter nagra samtal med Dave sa har han gjort det klart for mig att om han aker sa maste jag aka oxa, for man har inte rad att missa sanna chanser i livet. Sant. Men det dar ar en bit kvar till, han har inte ens sagt ja an. Fragan ar vad jag skulle gora i Indien? Hmm. Sant loser sig:P

Hej!

Jobbigt med jobb.

Jamie ar upprord over mitt jobb, att jag aldrig kan saga nej nar dom ber mig vara barnvakt osv. Och det ar ju inte deras fel att jag inte kan, men anda. Han fattar inte hur jag kan jobba sa mkt overtid osv. Och han har ratt, det ar pafrestande att jobba sa manga timmar. Kanske man skulle leta efter nagot annat till sommaren? Jag vill ju bli fastighetsmaklare :D Ska kolla upp saken.

Matilda vaknade nu. Adios!

Magsjuka.

I fredags efter bion sa sa jag: I feel sick. Och inte sick som i sjuk, sick som i illamaende. Direkt vi kom innafor dorren gick jag raka vagen till toaletten och kraktes. Nice. Matilda hade varit magsjuk i 2 dar sa jag hade fatt hennes. Spydde konsant i 5 timmar, sen somnade jag i 1,5 h innan jag vaknade for gott. Och Jamie tog hand om mig hela natten, han holl om mig over toaletten, han kramade om mig i sangen, han gav mig vatten och baddade ner mig. Det ar fan karlek....!

Mar inte toppen, men jobbar iaf. Puss

Lagenhet.

Jag ar kar. I en lagenhet. Jag ska titta pa den. Vare sig Jamie vill eller inte. Ha. Ni blir oxa kara, jag lovar.

http://www.rightmove.co.uk/viewdetails-5702487.rsp?pa_n=4&tr_t=rent


Paris.

Var underbart. Mycket sett, mycket karlek, och mycket sniglar. Ja, vi at sniglar. Det var gott! Vi sag Notre Dame, Louvren, Luxembourg Park, Concorde, Triumphbagen, Eiffel Tornet ( aven forsta vaningen  var hogt upp!). Hm. Nat mer? Vi var nastan vid Sacre Coeur. Jo, Moulin Rouge oxa. Underbart var det iaf. Haha... Nar vi letade efter Notre Dame sa sa Jamie: I have no idea where it is. Let's do like Winnie the Pooh, let's have a little think. Sa vi satte oss pa en trappa, och mitt framfor oss var notre dame. Bra skit. Pa lordagen gick vi 16,5 km dessutom. Huh! Men bast pa hela resan var pa fredagen nar vi kom hem helt slutkorda och krop ner i badkaret och sen la oss och vilade middag. Mmmm.

Annars rullar saker pa, Matilda och jag ligger hemma med feber idag bara. Usch. Far nog stalla in mitt biobesok med Caroline imorrn. SKa forsoka boka tid hos nan frisor pa lordag oxa, vill gora nan forandring! Yes, skoj. Jag ar kissnodig, pa tal om inget.

Ne. Hejda.

Jag vill soooova.

Har inte kunnat sova pga det javla fingret, ar som en zombie. Helen ska kora mig till sjukhuset iaf idag, ska gipsa eller nat tror jag. Karin och Oscar var i en bilolycka igar, Karin fick whiplash och Oscar skadade ryggen. Olyckor kommer i 3, jag hoppas nat mer hinner handa innan vi satter oss pa planet till Paris pa fredag. Om man nu far saga sa.

Ska kolla en lagenhet imorrn, den var saaaa fin. Jag vill :D Ne. Hej.

Brutet ringfinger och romantisk helg.

Helgen har varit helt underbar, som vanligt. I fredags akte jag och traffade Ida som precis har flyttat tillbaka hit fran Sverige, underbart roligt. Sen plockade jag upp Jamie hos Nick och sa akte vi hem och sov. Pa lordagmorgonen akte jag till Svenska skolan och hade grillning med mina elever, skoj. Akte hem, tog en tupplur och akte till Jamie for att fira hans brorson. Fast varken Jamie eller hans brors familj var dar an sa jag satt och pratade med hans foraldrar och auntie May i typ 1 timme, haha. En overlycklig Jamie kom hem och hade gjort mal pa fotbollen, woho. Annu gladare blev hela familjen nar Skottland vann over Frankrike, och gladast blev jag nar Sverige slog Spanien.

Efter allt detta + lite kinamat akte vi till Horsham och gick ut en svang med Ida, Darren, Margrete, Maja, Nick och nan mer. Var la roligt, fast javligt rokigt som vanligt. Uhh.

Igar lag vi och drog oss i sangen till 11, och da vaknade vi anda vid 7. Satte oss i bilen och akte till Ashdown Forest (Sjumilaskogen, Nalle Puh ni vet). Gick omkring dar och hade jattemysigt, tills Jamie skulle springa nerfor en backe och jag sa: No, I'll walk carefully! Inte fan hjalpte det, jag trampade ner i ett kaninhal och tog emot mig med handen, som gjorde ganska ont men jag brydde mig inte sa varst. Vi akte darifran, hem till Jamies boss Stew och hans sambo och drack te. Nar vi akte darifran bestamde Jamie att vi skulle aka till akuten, i fall det var nat fel. Och jag trodde inte det var sa farligt, men efter rontgen sa visade det sig att mitt vanstra ringfinger var av. Och lakaren sa att hon aldrig sett nat liknande, for det ar inte rakt av, det har gatt av som ett V liksom. Skumt. Dom tejpade ihop det for dom hade ingen gipsmanniska dar, sa jag maste tillbaka imorrn.

Sa ja, jag kan inte kora bil, eller jag far inte. Jag gar omkring i mittella och mitt jobb ar fan i mig svart nu. Jag kan inte byta bloja markte jag! Huh... Men men. Det blir nog bra. Har insett mer och mer vilken tur jag har som traffat Jamie, han har verkligen allt en flicka kan begara. Ja, we are meant to be. Nu ska jag dra mig. Hej!

Vintern ar har.

Det har borjat bli svinkallt. Eller ja, igar var det iaf 12 grader, 15 nar vi var ute och sprang. Svintrist vader, mulet och dant. Och k a l l t. Mkt klader pa och det tar evigheter att kla ungarna pa mornarna kanns det som. Iaf Matilda. Damele och Tyrus var har forut och drack kaffe och at sockerkaka. Har sovit en timme eller nat oxa, underbart:D Jag alskar mina eftermiddagslurar. Och framforallt nar vadret ar sa trakigt,sa....

1 vecka kvar till Paris, ohhh vad jag langtar! Det ska bli sa mysigt.... Ater till att vi var ute och sprang ja. Jag sa till Jamie att vi kunde springa i stallet for att ga till gymmet, och eftersom han spelar fotboll sa ar han iaf 10 ggr sa valtranad som jag nar det galler kondition. Han missade den detaljen. Ut i skogen och springa, stora backar och jag var halvt dod och ville bara spy nar vi var klara. Behover jobba lite pa konditionen tror jag nog.

Har tittat lite pa lagenheter igen, fast vi sa att vi inte skulle... Men det ar ju sa kul :D Det finns faktiskt en helt del fina, men vi ska vanta med att aka och titta.

Jag har trist. Ska val gora nat. Hejda.

Saker blir aldrig som forut igen.

Jag, Jamie, Greg och Allison var pa puben igar. Och aven om Greg inte medvetet ar otrevlig sa kanner jag mig i vagen nar han ar dar. Jag fattar att han inte tycker det var snallt gjort  mot James, men inte ens James ar arg pa mig.SA ja, jag fattar inte. Men det spelar ingen roll. Jag har fatt hogsta vinsten och det ar det som betyder mest. Sen att vi inte kan umgas hela ganget som forut ar synd, men inte mkt att gora at.

Vi ska borja kolla lite lagenheter i november iaf, sa far vi se vad vi kan hitta!

Men nu ska jag plocka in i diskmaskinen. Hejda!

"True love never goes slowly"

Okej, kalla det gay, men Jamie har en skiva med Westlife, och igar sa satte han pa den skivan och sa: Listen to the first sentence, that's us. Och jag haller med. Jag har faktiskt aldrig kant sahar, jag trodde inte ens jag kunde kanna sahar. Jag kan inte ens beskriva kanslan, eller forklara i ord. Det finns inte tillrackligt med ord liksom.

Vad tontigt det later. Men det ar som han sager, man ar bara romantisk om det ar en person man vill vara romantisk med. Sant sant.

Jag borjade kl 7 i morse. Huh. Jag har sa mkt overtid nu sa det finns inte :P Maste vacka Matilda snart, vi ska pa sounds fun. Woho. Adios.

Jag ska bli sambo :)

Jag och karin gick till puben i fredags en svang och sa pratade vi lite om mitt och Jamies forhallande.
- Ar det seriost?
- Ja det ar det...
- Mer seriost an med James?
- Ja herregud!
- Men vill ni inte flytta ihop da?
- Jo assa, vi har ju pratat lite om det...

Karin tyckte det var en jattebra ide faktiskt, jag som inte vagat namna nat innan! For liksom, om en av oss skaffar nat eget, da kommer den andra att vara dar hela tiden andan. Och vill jag flytta ut sen sa smaningom sa ar det inga problem heller, for da kan han bara lata Nick eller Greg flytta in. Men iaf, kan ni tanka er att JAG vill bli sambo?! Jag ar helt chockad sjalv. Men det kanns underbart. Jag har aldrig haft liknande kanslor for nagon annan forut, det ar helknappt.

Och ja, alla ni dar hemma. Jag ska stanna langre an april. Jag har bestamt mig. Vet inte om det blir et helt ar langre, men iaf langre. Och Jamie ska med hem till Sverige over jul och nyar, det blir grejt.

vad kan man annars saga? Det ar fan monsunperiod nu eller nat, det oser ner och ar oversvammning over allt. Igar var vi och akte skridskor, det var skoj men fy fan sa jag ramlade en gang! Haha. Oscar har studiedag idag sa vi ska ha myspys hela dagen! Dvs leka och ata bagels till lunch :P

Adios.