I Halmstad.

Nyår idag, nice. Igår var vi ute och åt middag några stycken, idag har vi inte gjort mkt hittills. Har satt upp mitt hår tills ikväll, Jamie lockade det så fint så :P

Aja, gott nytt år!


Jaha ja.

då var det sista dagen i Åtvid då. Åker till Halmstad ikväll. Ska bli nice... Hejdå.

It's the past.

Jag vet inte hur många gånger jag fått höra: "Flytta hem till Sverige", sen jag kom hit. Självklart gillar jag att vara här, underbart att träffa familj och vänner, men det känns bara förflutet, som att allt är lagt bakom mig. Och ibland är det bara skönt att ha det förflutna nån gång ibland, och inte leva i det. Men om ni inte har gått vidare i livet och växt som människor så förstår ni inte vad jag menar.

Det är för lite tid dock. Det är för många människor att träffa. Men några har jag i alla fall hunnit med, tur det! Å andra sidan får inte jag o Jamie så mkt vila-upp-oss-tid då, men det kommer i Halmstad, för där vetifan vad vi ska göra...!

Kan inte sova alls, har varit vaken en timme eller nåt. Lalala. Ska ta mig en kopp te kanske. Hejdå!


Juldagen då.

Vi började hemma hos Gullan med lite folk, åkte till stan vid 9 och skulle gå in på Platens. "Det är 20 här ikväll." Skit ner er. Skoj. Så vi gick hem till Petter, och det var väl trevligt. Men Jamie blev full. Gick ner till stan. Jamie var väldigt full. Hittade Ida och gick med henne upp på en fest, Jamie var ännu fullare och jag bestämde att vi skulle ta en taxi hem. Men Ida erbjöd sig att köra och vi fick bara stanna en gång pga kräkningar :P

Själv var jag riktigt nykter. Nån måste ju ta hand om dom äldre som inte kan hantera spriten ;)

Då var julen över.

Eller ja, julafton i alla fall. Fick massa fina paket, bla ett armband från Tiffany's (ni vet den kända juvelaffären i America) från Jamie, 2 klockor, tröja, halsband, örhängen m.m. Nice.

Mycket bra jul. SKa idag åka till farmor och sen gå ut. Niiiice.

Hejdå!

Nu är jag i Sverige!!!

Efter många om och men så är man äntligen här. Det tog ungefär 7 evigheter att komma hit, men men. Vi åkte hemifrån 12 igår, var på Heathrow vid 14 och fick inte checka in förrän halv 7 tror jag det var. Fick då veta att vårat flyg var försenat till 21.25. Väntade ännu mera, kl 10 sa dom vilken gate. Vid midnatt lyfte planet, vi landade vid 3. Fick ett hotellrum och hamnade i säng runt 4, vaknade strax innan 8. Och jag är inte direkt trött nu heller. Men det är nog för att det är jul. För jag är som ett barn på julafton. hiiiihii!!!

God Jul :)

Snart sa...

Min huvudvark och yrsel ar orsakat av stress och for lite somn. Men idag ar sista dagen innan semestern, det ska bli saaa skont sa ni forstar inte! A andra sidan maste jag se till att hitta ett jobb. Forhoppningsvis hos nagot foretag som uppskattar mig. Vore skont med lite uppskattning faktiskt.

Ska ha julmiddag med Steve o Helen ikvall, ska byta julklappar med Karin, Dave, Oscar o Matilda forst bara. Trevlans. Och imorrn ska jag packa och aka till Gemma o Alex, sen ska vi ha julmiddag dar och byta julklappar. Och pa fredag aker vi! WOHO! 2 veckor in the S world. Lovely.


Nu har man blivit sambo!

Jag flyttade in i mandags, sa nu ar jag sambo. De ar javligt trangt med alla saker, men det gar! Ska till lakaren nu, se vad dom sager om mitt huvud. Sista arbetsdagen idag, pa 27 dagar! UNDERBART! Hejda:P

Stackars bil.

Jag akte bakom en traktor med ho pa flaket, min bil ar tackt med ho. Maste tvatta den. Har packat allting nu i princip, forutom kladerna jag just har tvattat.

Jag har inget intressant alls att saga. Hejda!

Hemlos.

Jag far inte komma in i huset nar dom ar i Thailand. Tack sa javla mkt. Sa jag maste flytta alla saker innan Sverige. Det varsta var att hon sa att hon inte vill att vem som helst ska ha koden till larmet. Jag ar vem som helst. Jag har slavat och tagit hand om deras barn i 8 manader, och detta ar tacken. Vem som helst.

Skit samma. Jag orkar inte. Ar bara sa forbannad.

5 dagar kvar.

Bara fem dagar kvar innan semester. Haaaalll ut. Yeah. Borjade jobba kl 6 i morse, skoj skoj. Matilda ar trott och grinig men vagrar sova. Jag ansoker om massa jobb och letar bil. Ah vilket underbart liv.

Nevars. Saker gar framat iaf!

Huh.

Helgen var trevlig, men gick pa tok for fort. I lordags var det julavslutning och lucia pa svenska skolan, det gick bra. Och jag fick mina £320 i lon, alltid skoj. Pa kvallen var vi och at middag med Darren, Ida, Margrete, Caroline och Maija, och bowlade. I gar gjorde vi chokladbollar och gick till kyrkan pa carol service:P Var ju sadar assa, men man ska val va lite religios vid jul kanske.

Har ansokt om ett jobb, de ville ha en svensk talande person. Se dar ja! Har 4 agencies att ringa nu oxa. Idag ar det stressigt. Hej!

Tornado.

Ar det inte mysigt vader vi har?! I London har visst en tornado dragit over, har ar det mest storm. Jag hoppas pa lite sno oxa :D Har legat i sangen i 2 dagar nu, igar somnade jag strax efter lunch, vaknade vid 18 och at middag, somnade om efrter fotbollen. Sa trott var jag. Tror antibiotikan har slagit ut mig helt. Karin har inte hort av sig en enda gang sen jag sa att jag inte kunde jobba, forutom nar hon ville veta om jag kunde jobba idag eller inte. Och jag hatar att jag har sa daligt samvete over att jag inte jobbar.

Men seriost, jag blir trott av att ta pa mig kladerna. Att kora bil ar varldens kraftanstrangning. Jag mar fruktansvart skitdaligt. Men jag ska tydligen kunna jobba anda. "Chest infection, any antibiotics takes away that!" Jasa, ar det darfor jag var tvungen att fa nat mycket starkare?

Ahhh. Jag vill bara ha semester nu. Men det ar bara 9 arbetsdagar kvar. Som tur ar. Nu ska jag lagga mig och vila lite. Hejda.

Chest infection.

Ja det har jag. Det ar ju inte lunginflammation, men jag vet inte hur man oversatter det oa svenska riktigt :P Har fatt stark antibiotika i 10 dagar till daremot, sen ska det val bli ordning pa mig. Har varit hos Jamie pa lunch, nice. Bara 3,5 timme tills jag slutar och kan fa sova.... Om Dave tanker komma hem i tid dvs. Ska hamta Oscar strax. Aja. Hej!

Ja okej, kompromissa.

Flat da :P Jag sager ju att min svenska blivit mycket samre sen jag flyttade hit! Ska till lakaren idag igen, hoppas pa att dom tanker gora nat annat an titta mig i halsen och saga att det ar en forkylning. En vanlig forkylning haller fan inte i sig efter 3 veckor, och blir framforallt inte varre efter en dos antibiotika. Jag blir sa trott. Jag har ingen ork till nanting heller. Jag orkar inte leka med Matilda och Oscar, jag orkar inte ga promenader, jag orkar knappt ga uppfor trappan! Eller jag orkar, men jag blir trott. Och jag ar inte sa otranad, tro mig. Dessutom har jag tappat en hel del vikt dom senaste veckorna, for jag orkar inte direkt ata heller.

Jag ser verkligen fram emot att aka till Sverige ett tag nu. Och Jamie sager ungefar varje dag: I can't wait to go to Sweden! Jag slog in mina julklappar igar, jag har 2 at Jamie och gissa hur manga han har at mig. 7! Hur fan kan han ha haft sa mycket fantasi att hita 7 presenter?!

Sa ja, ska pa Sounds Fun vid 10.30, lakaren 11.30 och sen ska jag och Matilda till Jamie och ata lunch. Han ar ledig i 2 dagar nu innan hans "exam" for att plugga. Stackarn, jag skulle vara jatte nervos. Nar han hade sitt forsta sa skickade hans chef ett sms pa morgonen "Roses are red, violets are blue. Fail your exam and I sack you!" Tyckte jag var jatteskoj :D

Nu har Nick och Greg akt till Australien. Trist. Mest trist for Jamie som far sta ut med mig :P Hihi. Ne. Hejda.

Saker och ting forandras.

Jag ar inte samma person som jag var for ett ar sedan. Mestadels pga att jag flyttade hit. Eller ja, nastan enbart pga det.
Jag ar mycket mera ansvarsfull och vuxen sedan jag borjade ta hand om Matilda och Oscar. Vad har man for val an att vaxa upp nar man har 2 sma barn?
Jag har mycket battre sjalvfortroende. Jag vet att jag ar duktig pa det jag gor och att jag ar en bra person. Det sa jag verkligen inte for ett ar sen :P
Jag har lart mig att kompensera. De ganger jag inte haller med Jamie blir jag inte sur och tvar och ger upp, jag hittar en mittemellan losning. De ganger jag inte hallt med Karin har jag mest latit det vara, hon ar ju anda aldre och visare an mig.
Jag har lart mig att ta vara pa det jag har. Kanske inte ni dar hemma marker eftersom jag inte ar hemma, men jag uppskattar er mycket mera och inser att man far jobba for att halla saker vid liv. Samma sak galler Jamie.

Ja. Det var nog det. Ska hamta Oscar nu.

Sjuk. Naha?!

Det var ju ovanligt da. I onsdags gick jag till doktorn och jag hade halsfluss och blaskatarr. Yummie. Fick pencillin, jobbade inte pa torsdagen for jag lag i sangen hela dagen, jobbade fredagen och det gick val okej. Sov hemma hos Helen och Steve pa fredagen eftersom vi skulle hamta Jamie pa flyget 6.30 pa lordagen. SOv ja. Inte. Jag somnade 1, vaknade 2 av massa hosta, somnade om vid 4, gick upp 5 for 2 katter slogs utanfor mitt fonster. Jippie.

Hamtade Jamie och det var underbart att se honom! Var hemma dar en timme, sen akte jag och jobbade pa skolan, vi gjorde julpyssel och jag var helt slut. Men jag kunde inte somna pa hela dagen sen, och vi var barnvakt pa kvallen, och jag somnade inte forran halv 2! Sjukt. Igar madde jag annu samre, och idag mar jag ytterligare annu samre. Men jag jobbar anda.

Jag har hostat blod, jag har ont i bihalerna och oronen, min hals svider och mitt huvud varker.

Fan vad jag hatar att vara sjuk.

18 dagar tills jag ar hemma i Sverige! WIHO!