Nytt jobb, ny bil...

Blev erbjuden ett jobb haromveckan, borjar 18e Augusti! WIHOOO!!! Ett forsakrings bolag i Haywards Heath som Policy Fulfilment Advisor. Vilket innebar att jag behover en bil, sa vi kopte en i lordags. En Ford KA, fran 2006, niiice. Har inte hamtat hem den an dock.

Aja, livet borjar se mkt ljusare ut :)

Mera intervjuer...

Har insett att jag har sa mycket tid pa handerna att jag kan lika garna blogga.

Har en till intervju idag, hos en fastighetsmaklare, som bolans radgivare. Wiho... Jag ar sa javla trott pa att ga pa intervjuer och sa sager dom nej efterat anda. Det tar pa sjalvfortroendet oxa dessutom.

Jamie fortjanar en medalj, han har varit helt kanon sen jag forlorade jobbet. Jag har varit ledsen o vresig o dan, men han bara fortsatter halla humoret uppe och saga att vi har inget att oroa oss over och vad som hander hander av en anledning.

Gud vad jag alskar honom.

Bolanekris? Jasa.

Jag vet att man inte ska jamfora vissa saker, men seriost, om bolanerantan i Sverige har gatt upp till 4.75% eller vad det var, sa ar det inte sa mkt att klaga over. Nar rantan var som varst i England sa var repo rantan pa 5.75% och har har folk bolan pa miljoner.

Varat lan ar pa £120 000, med en ranta pa 6.35%, vi betalar ungefar £700 i manaden, vilket ar ca 9000 kr eller nat.

Jag tjanar inte mkt (tjanar inget for tillfallet eftersom jag ar arbetslos!), men tjanade runt £900 nar jag jobbade, och mina utgifter ar ca £550 med rakningar, mat etc.

Sa klaga inte....