Semester

Jag har tagit semester idag, umgas med mamma o pappa. Jobbet ar bra annars, forutom att Laura fick for sig att bara lamna oss igar av lite olika anledningar, sa jag ar den i teamet nu som har mest kontroll over saker, och jag har varit dar i 3 veckor. Herregud :P Men det ska nog ga bra!

Annars da? Inte mkt. Jag har insett att jag lever ett trist liv. Eller ja, nar inte Jamie ar hemma ar ju min roligaste hobby att stada toaletten. Jag vill borja rida igen, men det ar ju for dyrt far jag hora. Visst, det kanske det ar oxa, men man kan val i a f fa forsoka hitta nan som har en hast som behover lite hjalp?? Jag vill inte lagga ca £35 i manaden pa att ga till gymmet heller, jag behover spara pengar kanner jag. For hur mkt jag an inte vill erkanna, sa sparar jag till att kopa hus en vacker dag. Eller, jag o Jamie ska val kopa det, men ni fattar. 

Mamma och pappa aker hem pa torsdag, far se nar jag kommer till Svedala nasta gang. Blir kanske inte mkt med att aka till Dubai i november, kostar pa tok for mkt. Men men, nu ska jag ga o lagga mig en stund igen o vanta pa battre tider. Hejda!

Goda nyheter!

Jag far internet nasta vecka :P Och min mamma och pappa kommer snart och halsar pa, wiiiiho!!!!! Jobbet gar prima ovxa, jag ar sa duktig :D

Hallu!!!

Var ju ett tag sen assa....! Jobbet gar jattebra, dom ar sa nojda med mig. var pa brollop i Skottland forra helgen, hel galet men skoj! Killar i kjol. Huh.. Fick aven reda pa igar att Jamie's syster ska gifta sig sa det blir att resa till Dubai i slutet av november. Vilket troligtvis betyder att jag inte kommer till Sverige forran vid jul.

Men om folk saknar mig sa kan ni ju komma o halsa pa lika garna som jag kan komma hem. Och jag viker inte en tum pa den punkten!