Inte långt kvar nu!

Om 24 h och 20 min är jag i Sverige. Häftigt. Har lovat James att komma tillbaka dock, om jag inte gifter mig med Robbie Williams dvs. Han har godkänt att jag får ha sex med honom om han skulle vilja :P Han är för "lazy" för att vara svartsjuk säger han, så skönt...! Vi hade långa djupa samtal i natt, somnade inte förrän halv 1 eller nåt. Det är så mycket lättare att prata om vissa saker på engelska på nåt sätt, eller så är det bara lätt att prata med honom. Skönt är det i alla fall. Jag sa att Karin spritt ut att han är min pojkvän så om nån säger nåt på golfbanan så är det därför. O då sa han: If someone asks, you can say that you have a boyfriend. Då kom nästa diskussion, hur kan man fira typ årsdag? Man bara glider ju in i ett förhållande liksom. Eller vi har gjort i alla fall. Tydligen. Ordet pojkvän smakar jävligt skumt i min mun, men jag kan nog vänja mig vid tanken.

Idag är det mkt att göra, fast Dave tog Oscar o Matilda till skolan så jag har inget o göra i ca 20 min till. Jag måste iaf
- stryka kläder.
- packa
- köpa matsäck
- åka till Horsham
- tanka mitt mobilkort (undra om det funkar i sverige?)
- klippa oscar


säkert massa mera... Nu ser jag faktiskt fram emot att åka hem! Och James sa igår: I will never meet your parents, doesn't that feel strange?
- Oh yes you will, they will come here the 22nd!
- What?! That's soon! I can't meet them that soon!

Han blev så nervös :P Jag sa igår att han skulle berätta nåt om sig själv och så sa han att jag skulle ge honom mitt finger så kände jag på hans tänder. Han har löständer!!! I halva underkäken. Sen han spelade rugby. Och hans käke är av metall, han har typ en spricka i nackkotorna. Han får inte spela mer rugby för mig.

Förlåt att jag tjatar på, jag antar att det är så när man är nykär.

Hur vet man egentligen?

Karin har visst spritt ut till alla mammor att jag har pojkvän. Mitt gensvar var direkt: I don't have a boyfriend!!!! Yes you do. Eller? Hur vet man? Jag menar, vi har setts varje dag sen i fredags, utom lördag, och vi har ju inte umgåtts på bara vänskapligt sätt (men ja mamma, tulo mellan knäna :P) Vi dejtar ju inte direkt, för vi gör inte upp några planer, det bara blir att vi hamnar hos den ena eller andra. Vilket är rätt gött visserligen, vi är impulsiva som folk säger:P

Men här räcker det att man kysst varann o träffats ofta för att man ska räknas som tillsammans. Säger då det. Huh. Äh. Vad jag svamlar. Nu borde James ringa snart o säga att han kommer förbi.

Har bokat flygbiljetten hem hit, 7/7 kl 21.40 lämnar jag Sveriget igen. För 792 kr... Jämfört med mina 190:- dit var det svindyrt ju:P

Äh. Hej.

Ersättare.

Har funderat på hur mina vänner har "bytts ut"... Helena är min nya Maria (dom är så lika varann:P), Pete är min nya Lars, Bob är min nya David, Malin är min nya Linda J, Ida är min nya Linda L, Karin & Dave är mina nya Magnus och Åsa, Matilda och Oscar är som Hedda och Viktor.

Jag hoppas att ni vid detta laget ser att det finns ingen Sara, Petter och Robban. För det finns inga som ni.

Har funderat på om jag ska berätta för Tim att jag träffat James, eller om det ska komma som en chock när jag kommer hem. Hmm. Och nej, Tim är inte min pojkvän hemma i Sverige, han är bara kär i mig. Var i alla fall för 3 månader sen.

Fick sms av James förut. Han skrev att han hade sovit mycket bättre om jag stannat där och att han kommer sakna mig massor när jag är borta en hel vecka, så det är säkrast för mig att jag kommer tillbaka:P Ikväll är det meningen att jag ska träffa Ida eftersom hon drar till Sverige sen, men jag måste nog jobba till sent. Kommer bli många sånna kvällar tror jag nu när Dave börjat jobba... Men nu ska jag fixa Matildas mjölk, byta blöja och åka till Damele på "coffee".

Om 48 timmar är jag i Sverige. Så varför känns det inte mera?


Jag tror jag börjar bli kär (?!)

Vi bestämde att vi inte skulle ses idag, eftersom vi träffats varje dag sen i fredags (eller ja, inte lördag), men jag råkade åka till golfbanan o slog lite på  drivingrangen, och han bara råkade vara där och jag bara råkade följa med honom hem. Myspys. Han sa ungefär 10 gånger: It is ok if you fall asleep, you can sleep here, I'll wake you up tomorrow. Men jag lyckades ta mig därifrån i alla fall. Fast jag hade bra gärna velat stanna och bara legat o kramats hela natten. Då hade jag å andra sidan inte orkat jobba i morgon.

Han sa att han hatar när jag åker, han gillar mig för att jag är "weird" och att jag har vackra ögon:P Ohhh han är så underbar! Fan att jag ska va borta en hel vecka från honom. Men jag får träffa min Gullan:D Äsch. God natt.

Puss

Hur ska jag överleva?

2 dagar utan fotboll nu. Vad ska jag göra i stället?! Framförallt, vad ska jag göra när VM är slut?? Dooh. James var här o kollade matchen med mig, myspys. Me like. Time too sleep though.

Har fått lova att åka hem den 7:e igen. Hem hit alltså. Han klarar sig inte längre utan mig tydligen :P (Daah, 22,5 år gick bra ju...!)

Gnatt.

"Den heta blonda svenskan."

That's me. James sa att hans vänner var avundsjuka på att han fick dejta "the hot blonde swedish girl". Jag är känd här i trakterna må jag säga! Hade jättemysig kväll, såg på Bewitched och på fotboll, såklart. "I love the fact that you love football" .

Hiiiihiii. Hoppas vi ses mer innan jag åker. Han ska hjälpa mig packa på fredag sa han:P Är ju bara borta en vecka, men ändå.


Gooooodnatt.

I feel good!

Han får mig att må bra. Allting här får mig att må bra. Jag är inte hypokondrisk alls sen jag kom hit, jag har så himla mycket bättre självförtroende (och då hade jag inte direkt dåligt innan heller.), jag är nyttigare som människa och jag har mognat väldigt mycket. Man har inget annat val när man blir 2barnsmamma över en natt.

Jag sminkar mig inte längre, för jag känner inte att jag behöver för att känna mig snyggare. Inte ens igår när jag träffade James liksom. Hur ofta går jag på dejt osminkad? Aldrig hänt skulle jag tro. Men med honom känns allt så bekvämt på nåt sätt. Dessutom kan jag dryga mig med honom och  han gör samma sak tillbaka. Utan att nån blir upprörd. Bara det att jag inte fattar hans pikar jämt för han har så skum accent :D

Malin tjatar jämt om att hon vill vara smal, vara snyggare, vara blond igen o bla bla bla. Jag verkligen avskyr sånt prat, och det har jag dessutom sagt till henne. Så säger hon: "Men du är ju jättesnygg!" Jag svarar oftast: "Nej det är jag inte, men jag utstrålar självförtroende och att jag är en tiopoängare, därför ser det ut som jag är jättesnygg."  Vilket stämmer rätt bra.

Vet inte vad jag svamlar om, är så djävulskt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Matilda vaknade kl 6 i morse och jag vaknar självklart när hon vaknar. Jag slocknade visserligen vid 9 igår, men sov bara 4 timmar natten innan. Gäsp dvs. Så jag ser faktiskt fram emot att komma hem. För jag får sova längre på mornarna, haha. Skämt åsido, det ska bli skoj att träffa er alla. Sara, Petter, Robban, Tim, Mamma, Mia, Pappa, Martin, Markus, Lars, Bj osv... Jag ringde Sara i typ 1 minut i lördags, underbart att höra hennes röst! Man fick en liten chock:P

Så vad händer idag? Jag ska köra Oscar till skolan, åka till affären o storhandla med Matilda, gå på Toddler Group med henne, fixa lunch, förbereda middag, tvätta, hämta Oscar, laga middagen och sen.... *trumvirvel* Träffa James:D Han föreslog middag eller film, jag hejar ju på filmen asså. Jag har försökt att inte spä på ryktet som Svenskor har här, att vi är slampor och porrstjärnor, så vi har inte ens hånglat än..! (Sorry mamma, men du får lära dig att läsa sånt här om du läser min blogg, haha!) Nu får det vara nog:P Ska la kanske hoppa in i duschen o sådära nu. Adios.

The Kooks.

Inside in. Inside out. Skaffa nu!

Här är vi som supportrar :P



Malin, jag och Helena är hejaklack.


Har fått ett till jobb!

Jag fick tårfyllda ögon igår när matchen var över. Det var hemskt. Och jag var nedstämd hela kvällen, även om det blev bättre efter några timmar. Stackars Pete och Bob som fick ta smällen. Men det var trevligt, ska lägga upp lite kort på resedagboken sen! Firade midsommar först på svenska skolan, det var trevligt! Och jag blev erbjuden ett jobb! Har inte riktigt tackat ja, men jag ska. Som lärare i Svenska Skolan, 2 h varje lördagmorgon. Inte allt för farligt, för att få 30 pund/gång! Gött.

Var och spelade lite golf förut oxå, gick la sådär. Efter 4 timmars sömn så kan man inte förvänta sig så mycket, men James sa att jag var duktig, han var imponerad! Jag tror han trodde jag var kass, haha. Stannade där och såg fotbollen med honom oxå, tur-england. Men det var mysigt i alla fall. Lovade att ses nån dag i veckan innan jag drar till Sverige i alla fall. Men han ger mig fjärilar i magen.

Vill mest sova, men ska nog åka o skaffa nåt ätbart till min film ikväll. Och soooova  tidigt. Fast fan, Portugal-Holland spelar. Tufft val :P  Äh. SKa ringa mamma iaf.


Allt jag vet om honom.

Nästan iaf. Jag kanske ska skriva lite utförligare än jag gjorde... I alla fall, han heter James Crawford och är 22, fyller 23 i december. Så det är egentligen 4 år emellan oss, men han fyller ju så sent :P Han gillar att på konserter och har sett MASSOR bra band som jag skulle ge mycket för att se (typ Coldplay, Bloc Party, José Gonzales m.fl. ). Han jobbar på golfbanan, som tränare/bartender/shopansvarig, och när han inte jobbar så spelar han själv. Liv utanför golfen? Nä:P Han bor med sin mamma och styvpappa, fast i ett eget hus på tomten med 3 rum, har en syster som är 6 år äldre och en halvbror som är 6 år yngre. Hans pappa och bror bor i Miami och han brukar åka dit varje sommar, fast inte i år. Han har en ljusblå Fiat som är rörigare än mitt rum någonsin varit, och då är den bara rörig med golfprylar. Han har läst kriminologi och samhällsvetenskap på Universitetet i Brighton och tog examen nyligen, och har planer på att läsa till polis i Lewes (usch för fula polishattar här!) Han kan säga 3 meningar på kinesiska :P Klädstilen var helt okej, han hade halvtrasiga jeans (säkert nåt känt Engelsk märke som jag aldrig hört om) och en mörkblå pikétröja och tofflor. När han var yngre så spelade han rugby på elitnivå, han tävlade t o m internationellt...! Sen blev han för långsam på att springa. Naaaw. Poor lad. Han gillar fotboll minst lika mycket som jag och håller på Tottenham och även han försöker se alla matcher i VM. Han la faktiskt märke till att jag har Ticks, haha. "Sorry for asking, but do you have touretts?" Yeah man! Det är bara min psykologilärare som sagt innan:P Han har blåa ögon. Han har aldrig varit på IKEA, så jag vet vart våran nästa dejt går, haha.  Fåglar är hans största fobi. Ni kan tro att jag hade kul när det kom en skata. Han vet mycket om Shakespear (jag kan inte ens stava hans namn.) av nån anledning och han sa en fin komplimang till mig citerat från honom som jag inte fattade :P Tyvärr jobbar han alltid helger, det är för att folk alltid spelar golf då visserligen, men suckert. Han har ett ärr i pannan sen han spelat rugby och en avslagen tand:p

Nu ska jag åka och "top up" min mobil. Kan behövas när det är fotboll idag! HEJA SVERIGE! Det var i alla fall lite om honom :P Hoppas ni hade en bra midsommar iaf!

The best date ever.

Har ju visserligen inte så många att jämföra med, men ändå :P Den var helt lyckad! Eller ja, visserligen åt vi ingenting av picnicen för vi låg o pratade på filten o helt plötsligt kom en farbror o skulle stänga parken vi var i :P Äsch då! Så vi åkte till en pub en sväng o sen åkte han hem och släppte av mig. Det blev en godnattpuss i alla fall:D Fick ett sms nyss oxå. "Thanks again for tonite, i had fun. Anyway see you soon and goodnite. X"
Han var rolig, pratglad, har bra musiksmak och är smart:D Fick veta att han började spela golf 1,5 år sen och har 3 i handicap :P Det är fan bra jobbat. och om han inte kan leva på golfen senare så vill han bli polis. Känns ju säkert. Iaf. Det var great.

Sova sova.

Vi hade i alla fall tur med vädret.

Om vädret inte gör en helomvändning så kommer vi att få sol och blå himmel när vi picnicar ikväll. Gött! Har jag nämnt att jag är nervös? Inte alls va... Men Matilda vaknadde 05.40 i morse så jag har sovit ca 6 h i natt. Kuuul.

Borde boka flygbiljett hem hit efter min semester oxå. Men jag är
1. Pank på mitt MasterCard, HSBC går inte att betala med.
2. För snål för att betala 500 kr för en biljett.
3. Tveksam över när jag ska åka.

Så, that's it. Men jag borde ändå boka. Får be Dave om hjälp. Glad midsommar! Lär ju inte märka av den mer än att jag ska äta jordgubbar, haha. Men imorrn får jag nog lite mera känsla! Försökte förklara för  detJames vad det var, han trodde det var en hyllning till grodorna. Gick inte så bra asså:P

Flyg ja. Och önska mig lycka till för ikväll=)

Jag är jättenervös!

Jag kommer ju inte kunna sova i natt heller kan jag lova. Jag har lovat att fixa picnicmaten och jag vet inte vad jag ska ha med, förutom jordgubbar. Vad ska man dricka liksom?! Vin är ju givet egentligen, men han ska köra, och även om Engelsmän kör när dom druckit så vill inte jag åka med honom i sånna fall. Och liksom, vad ska vi prata om? (Dooh, det vanliga. Jobb, musik, golf, filmer, vänner, osv.) Risken för pinsamma tystnader är rätt liten när man är med mig.

Dave kom ner förut och ställde sig framför mig och sa bara: "He is a really nice lad you know. I have talked too him a lot before, but I didn't know it was him! And his stepfather has a house just round the corner here!" Jo jag vet asså. Han bor 10 min gångavstånd härifrån, kan det bli bättre?:P Och liksom, får man hångla på första dejten? Jag tänker ju inte ta första steget, haha. Men Dave godkände honom i alla fall och hans kompis Helmut sa till James: "Do you want to know where they live, James?" Stackars kraken hade bara rodnat :P

Ja jag vet, jag har tjatat ut honom nu. Men jag har typ aldrig varit på dejt såhär ju! Och han är ju så trevlig, så jag vill verkligen att det ska bli lyckat oxå.

Men nu är det Japan-Brasilien. Heja Brasilien!


Nu vet jag.

James är 22. Jag var bara tvungen att fråga :P När vi hade sms:at fram och tillbaka några gånger angående i morgon så skrev jag: "Good, see you tomorrow then. Just one last, weird question. How old are you?:P XX" Och han svarade : "I meant to ask you the same. I'm 22, and you?" Så nu har vi det avklarat :D 22, perfekt ålder.

Ett litet smärre bekymmer är att jag är förkyld. Igen. Ni är knappast överraskade va? Ont i halsen o hostig. Så jag sa i morse att jag inte går på babysim idag så jag förhoppningsvis slipper bli värre. Ne.. Kanske ska städa lite. Karin får gäster i kväll.

Förresten... Vad ska man ha med i picnic korgen? :P Förutom jordgubbar. Det är ju trots allt midsommar.

Fjärilar i magen :)

Jag är en naturbegåvning på golf. Japp japp! Lorraine (som jag hade lektion med) frågade hur mycket jag spelat och jag svarade "Hmm.. Maybe 3 times at the drivingrange 5 years ago...?" Så vi började från början. Och efter ca 20 bollar så kläcker hon: "You are really good! Really really good! Great swing! You are a natural!" Riktigt skoj att höra! Så ska börja spela själv på drivingrangen, och ta ca 3 lektioner till i sommar så kan jag börja spela på riktigt i höst! Och det var sååå kul att spela oxå! Hoppas jag och pappa kan spela nån gång i sommar :D Btw, Lorraine är proffs och spelar tourer, så hon kan golf på riktigt :P

Självklart träffade jag James oxå. Jag stod i baren och halvpratade med honom och alla gamla herrar som var där kom fram och skällde på honom för att han inte serverade min drink och jag fick lite fint förklara att jag bara väntade och alla såg heltskumt på mig och en sa: "Well, you surely make the bar look attractive young lady!" Efter min lektion så kunde vi i alla fall prata lite och han frågade om jag hade mobiltelefon (tänkte dra mitt vanliga drag att jag är  emot nymodernheter men han kanske inte hade förstått det:P ). Så jag var snäll och sa Ja. Så sa han: "May I have your number?" Eftersom jag stod och höll i Matilda och han var för rädd för att hålla henne så fick han fint skriva ner sitt i stället:P Jag hade faktiskt så pass mycket diciplin på mig själv att jag väntade tll kl 18 att skriva ett sms, haha:P Men han svarade i alla fall! Så vi ska ses på fredag och gå ut o ta några drinkar, och äta jordgubbar om jag får som jag vill. Måste ju fira  midsommar lite iaf! Jag ska fasen på dejt!! Jiiiiha:D Har massa fjärilar i magen, roligt:P

Min klocka har för övrigt gått sönder. Hoppas det finns flera. Min favvoklocka nånsin. Ska ringa papichulo nu.

Jag ska på deeeejt, jag ska på deeeejt. Hihi.

Jag sov i alla fall gott.

Efter att vi spelade lika igår så sov jag gott. Aaaah. I alla fall 7,5 timme. Jag behöver mer sömn än så:P Nu är det fixat hur jag kommer hem! Karin eller DAve kör mig till stansted kl 4 på lördagmorgonen, haha. Sen hämtar Erik mig (tack så mkt!) på flygplatsen i GBG. Great. Har inte bokat flyget tillbaka hit däremot:P

Jag funderar på att fira midsommar med James. Med jordgubbar och glass :D Ne. Man kanske ska jobba lite nu. Dvs flyga flygplan med Matilda :p

Så jävla underbart!!!

2-2. They still can't beat us...!

Förutom en kille som slängde sin öl på oss vid 2-2 målet så var alla engelsmän jättetrevliga och sa typ: You deserved it! Good game! Well played! etc.etc.

Underbar kväll!

Måste bara berätta om James:P Jag såg en såå snygg kille på golfklubben idag, med rakat hår. Gissa vem det var när han kom fram? James! Han var så jäkla het i snaggat hår! Säger ju att håret gör allt. Ska ses imorrn iaf, lovade att komma en stund innan min lektion började.

Gonatt.

Sveeeeeeeeeeeeeeeeerige!

2 månader.

Igår var det 2 månader sen jag flyttade hit.... Kan inte fatta det riktigt :P Tid är fortfarande ett konstigt begrepp. Pratade länge med Mia i telefon igår, kom fram till hur mycket jag saknar OSS. Inte just henne, men allt vi hade. Min lilla storasyster.... Men snart ses vi :D Idag ska jag, Ida och Darren till LittleHampton o dega på stranden hela dagen, nice. Dom är bara 2 timmar sena, haha....

Pratade med Petter i telefonen i förrgår, han fyllde ju 20 ju! Vad härligt det var att höra hans röst, han kändes helt plötsligt verklig igen.... För när man bara pratar med folk på msn eller såvidare så känns det inte lika mycket på riktigt...

Fars dag här idag, Daves föräldrar kom just. Ska väl ta o gå ner och va social innan dom kommer och hämtar upp mig. Adios!!

Malin - blivande golfare

Sant asså. Idag har jag, Malin Eriksson, bokat min första golflektion. Ha ha ha. Jag är seriös alltså. Men jag är fan chockad själv. Har väl iofs Jamesatt skylla. Hade ju aldrig ägnat så mycket tid på golfbanan hittills om det inte varit för honom, och hade jag inte ägnat så mycket tid där så hade jag inte blivit så sugen på att börja. Men vad kul det ska bli! Har "fått" Karins klubbor att spela med iaf.

Igår kväll ringde Ida mig och sa: Ska du med ut i Crawley? Ja för fan! Så jag tog bilen till Darren's hus, tog tåget från Horsham och gick till nåt ställe som hette Liquid tror jag. Vi hade jättetrevligt i alla fall! Riktigt skoj. Sov hos Darren och i morse åkte jag hem för att klippa Dave, han blev såååå nöjd. "This is much better than my real hairdresser does!" Ja det är ju för fan det jag har sagt....! Så åkte jag till frisören och blev klippt jag med, var på tiden. Slitet o dant, men nu känns det bra. Åkte till golfbanan, skulle spelat lite men Dave föreslog att jag skulle boka en lektion först i stället, så det gjorde jag. Skulle ju bokat hos James och fått lite discount, men det var bara Lorraine där o hon bokade självklart mig hos sig då :P Äsch, han kommer att vara där i alla fall. Jag och Matilda ska dit på onsdag kl 14, haha.... Ska bli skoj!

Imorrn ska Ida, jag, Darren o nån mer åka till stranden. Har legat ute i trädgården en stund idag men ska bli skönt att komma till havet! Ska äta mat nu o fixa Karins hår, dom ska på bal ikväll och jag är barnvakt. Dvs, jag ska göra ansiktsmask, hårinpackning, ta ett bad och äta tortillachips med tsatsiki, haha....

HEJ!

Dom vann!

Vilken nervpirrande match!! Men dom vann, vi skrek och hoppade och alla Engelsmän trodde nog vi var störda.

Jag vet nån som ska sova i sin Sverige-tröja i natt i alla fall =)

Sega vecka..!

Hela veckan har gått segt, det gör dom aldrig annars! I morse när jag vaknade tänkte jag: Ohhh, fredag, skönt! Vilken besvikelse att det bara var torsdag, haha. Inte för att jag vantrivs med veckorna, men på helgerna är det så skönt att bara slappa! INte för jag vet när jag gjorde det sist, men ändån...! På lördag ska jag va barnvakt på kvällen, Malin kommer förhoppningsvis och sällskapar. Och jag hoppas iiiiiinnerligt att det ska va fint väder lör-sön så att man kan åka till havet! Yes yes. Ska börja spara pengar nu så jag har lite när jag kommer hem, så ingen shopping på ett tag :P (Skulle dock behöva en kjol och en bikini, men det talar vi tyst om.)

Träffade aldrig James igår, vi hann inte iväg till golfbanan =( Jag funderar på att låna Karins klubbor på lördag och spela lite själv på driving rangen dock. Och nej, det är inta bara för att James är där, haha. Jag tycker faktiskt det är skoj:P

Men Matilda skriker och verkar inte vilja somna så får ta tag i henne nu:P Puss hej

Flygresor hit och dit.

Karin bokade biljetter åt sig o barnen till o från Sverige, så jag sa att dom kan boka åt mig med hem, bra Malin när du inte ens har ditresan bokad :P Har varit på Sounds Fun med Matilda, när jag bar in henne från bilen somnade hon på min axel och sover fortfarande, men hon borde väckas för lunch....

Har köpt Grattis-kort åt Petter oxå, han fyller ju 20 på fredag den lilla sötisen! Hoppas det hinner fram, posten brukar gå på 2 dagar. Oscar och jag ska spela golf sen, eller han ska väl. Jag ska nog mest titta på. Får se om Dave ska med oxå! Peugot garaget ringde förut och sa till Dave att lastbilen med min reservdel i hade gått sönder så dom har fortfarande inte fått  den, attans! Så jag måste ha "courtesy-car" tills imorrn! Och den är hopplös, ingen turbo ju. och skitkänslig i kopplingen, jag får motorstopp hela tiden! Haha... Men så sa dom till Dave
"Your au-pair, or nanny. You dont like calling her aupair, do you?
Dave: I call her Malin cause that's her name....
Oh yeah, of course. Well, she is a very nice young lady anyway!"

Jag gör fan intryck på alla jag träffar, haha.

No more dirty talk here, nooo!

Mina föräldrar och min moster läser min blogg, så nu får jag se upp lite med vad jag skriver tror jag, haha! Inget mer "igår var jag ute och jag tappade bort Malin o Helena så jag fick lite LSD av nån grabb som jag sedan följde med hem och kastade ut mig i morse när hans fru och 2 barn kom hem". Jag bara skojar, mamma. Men det är ju kul att ni bryr er oxå! *vink vink*

Idag är det den 13:e juni, så om nästan 2 veckor åker jag hem på semester! Hihi. Ser iofs inte fram emot det överdrivet mycket, men det ska bli skoj att träffa alla ändå. Sen den 28:e blir det Sverige igen, mestadels Halmstad dock. Imorrn ska jag, Malin och Karin till Boots och shoppa Clarins produkter, haha.... Sen på torsdag Brighton igen och kolla fotboll. HEJA SVERIGE!

Imorrn ska Oscar och jag spela golf, och träffa James ;D Ska fråga om han gör nåt på lördag eller om han vill komma och sällskapa när jag är barnvakt... Han verkar inte gilla barn dock, men dom ska ändå bara sova.... Hi hi!

Äh. Hejdå.

"Ohhh maaan!"

53240-1253240-1153240-1053240-9

Det var verkligen helgens kommentar, haha.... Här ser ni i alla fall Bob (the builder), Helena, Malin och Pete, lovely people. Om ni sett filmen "Dude, where is my car?" så vet ni hur Bob pratar iaf.

Var feberfri efter min sömn i lördags eftermiddag så jag åkte till Brighton o mötte upp Helena, Malin, Karro, Lisa och Ida. Eller Malin o jag åkte ju ihop. Gick till en pub och kollade fotboll, vi behöver inte säga mer om den va? Engelsmän tyckte det var kul att retas iaf, fast Bob var snäll och försvarade oss. Vi 6 + Pete, Mark och Bob satt på stranden nån timme eller 2, sen satte vi oss på en pub o drack (jag drack bara cola o J2O pga alla painkillers i mig :P ) Helena, jag o Malin+killarna gick ut och dansade och jag hade jättetrevligt hela kvällen, förutom den lilla stund där jag bara insåg att folk är mer irriterande när dom är fulla när man själv är nykter, haha. Mark var störtskön, riktigt trevlig och tyckte alla mina sk. skämt var roliga :D

Vi gick hem nångång runt 2, jag trodde vi skulle få bära Malin, haha.... Men man fyller ju bara 20 en gång ;D Jag o Malin sov på våran vanliga madrass, Bob i soffan och mark på typ en... dyna? Haha... Ni ska få se fler bilder när jag fått Malins o Karros :P Min kamera vägrade få blixten att funka så mina inomhusbilder (+dom 7 som Pete tog och sa: This fucking camera doesn't work!)

Jag vaknade vid 6 och erbjöd mig en sista gång att köra Mark till Haywards Heath eftersom han skulle jobba, men nejdå. Vi satt o pratade strunt några timmar, sen gick Helena, jag o Malin till stan o sen stranden en stund innan vi åkte hem....

UNDERBAR helg. Fotbollen kunde gått bättre bara. Vi har för övrigt 32 grader här idag. DAaamn. Hejdå!

Usch fan!

Jag som såååå gärna ville gå och kolla fotboll ikväll, och såååå gärna ville gå ut, har självklart feber! BLÄ! Eller nej, jag kollade nyss o då hade jag 36,9, så det kanske är över nu?! Jag skulle ju kunna åka och bara kolla fotbollen o sen åka hem... Skulle ju kunna gå. Kanske. Om jag sover en stund så känner jag mig kanske ännu bättre sen?! Jaa! Bra idé. HEJA SVERIGE!

Typ så.

You give me fever....

Har seriöst 38,8 i feber, tyckte jag kände mig lite krasslig. iofs, jag höll på att svimma förut. Men jag har i alla fall solat idag så jag är knallbrun! Fuderar på om det är utmattningsfeber efter denna vecka, har ju haft förut  så att säga.

Nej. Diet coke och tv. Hoppas jag är frisk imorrn.

Bara så ni vet...

Så trivs jag, jag har det bra och jag älskar att vara här. Jag älskar Matilda och Oscar som om dom vore mina egna barn, kan inte förstå hur jag nånsin ska kunna åka härifrån?! Det behöver jag inte oroa mig för än i alla fall. Jag älskar att bo i West Chiltington, det är nära till det mesta men har småby-idyll, man kan gå ute utan att ha massa trafik runtomkring. Jag uppskattar verkligen de vänner jag fått, framförallt Malin och Helena.

Träffade James idag igen, ska ta en drink med honom nästa gång vi ses. Hihi.... Och så ska han lära mig att spela golf. Har även bokat flygbiljett hem idag, den kostade 1 pence:P + avgifter o sånt. Men 14,26 pund kom jag undan med, bra skit.

Nä. Nu börjar ER.

Jag skäms.

Hela helgen har Dave's bästa kompis och jag flörtat med varandra, bara oskyldigt, men ändå gjort det. Och han är seriöst 40 år. 41 kanske t o m. Men han är trevlig, vi har haft saker att prata om och han är retsam. Hade han varit 20 år yngre, haha. Ne fy, jag skäms. När han åkte så gav han mig en bamsekram och sa att han hoppas vi ses igen... Han skulle tekniskt sett kunna va min pappa. Uhh! Men skit samma. Detta är bara ytterligare ett tecken på att jag är så jävla desperatatt hitta nån! Eller i alla fall få hångla lite. Det är typ 2 månader sen sist! Jag har ju B E G Ä R !!!! Tur vi ska ut i helgen...

Borde ringa Ian oxå. Men jag hatar att prata med Engelsmän i telefon, jag bara avskyr det. Men jag ska ta tag i det. Imorrn kanske. Har mest solat idag, Matilda har sovit mest hela tiden. Jag är liiiite bränd. Eller brun iofs, men det svider lite. Fick hämta Oscar i skolan 13.30 för han hade 38 graders feber, så nu är jag hemma och vårdar barn.

I morrn åker de sista svenskarna hem iaf, ska bli så jävla skönt ärligt talat. Lugn och ro! Ska till läkaren och lämna massa prover imorrn oxå. usch o blä att ha med båda barnen dit. Och om Oscar är sjuk imorrn med, då missar han sin golf, dvs jag missar att prata med James och det är hans sista lektion! Gaah! Hoppas han är frisk :P Nu ska jag ta mig ett glas diet coke (jag börjar bli beroende av den) och slappa. Skönt!!

Förresten.... Efter gårdagens inlägg... Varför tog bara fel personer åt sig? Knasbollar.

Puss hej

Svammel om himmel och jord.

Nu är klockan 06.59, jag har varit vaken i ca 40 min. Jag vaknade dessutom av mig själv! har förbannat ont i halsen och är täppt i näsan igen, ojoj. Denna gången var jag frisk 4 dagar! Rekord sen jag kom hit. Är helt slut efter den här helgen, det är så mycket barn och så mycket svenskar här hela tiden....! Fast det är trevligt med folk visserligen... Tur det dröjer åtminstone 5 år tills dom har 100-årskalas :D

Igår frågade i princip varenda människa på festen mig hur länge jag ska stanna. Mitt svar är: I don't know, a year maybe. För ärligt talat, jag vet inte. Som det känns nu kan jag stanna i evigheter, för jag fullkomligt älskar och avhudar Oscar och Matilda, och Dave och Karin känns som ett par till föräldrar. Jag trivs så underbart bra! Och när jag börjar få fler vänner så är det ännu bättre. Idag ska jag ringa Ian i alla fall, punkt slut.

Annars har jag kännt mig lite ledsen i några dagar, för det känns som om många av er där hemma liksom har glömt bort att jag existerar ibland... Det är EN enda person som faktiskt varit på väg att hälsa på mig, och idiot som jag är sa jag nej. Annars hade jag haft sällskap nästa helg. Eller ja, familjen kommer i sommar då. Men liksom... Alla säger: Jag har inte råd. Och visst, jag kan förstå att pengar är ett problem, men med Ryan Air kan man flyga hit o tillbaka under 500:-. Va fan, spara en kväll på krogen, eller skippa att köpa ett par byxor! Och ni säger att det kostar att leva här. Ni får bo gratis här, äta gratis här osv. Det är inte mycket pengar ni behöver göra av med direkt.
Jag har inte rätt att säga till er att ni ska sakna mig och hälsa på mig, eller ens ringa, för det är jag som flyttat. Men eftersom väldigt få av er verkar bry er om att jag ens är borta så har jag ingen lust att komma hem heller, det är nog därför jag inte haft nån hemlängtan knappt.
Och nej, jag menar inte dig Sara =)

Nu ska jag okuppera duschen före dom andra, sen ska vi åka till Fishers Farm. Typ nöjesfält. Jippi. DÖD.

Hej.

90-års fest

90-års fest


Idag var festen. Huuuh! Så trött jag är. Men alla vuxna utom jag o Johan är på puben och Oscar har feber så jag kan inte sova än. Drack en välförtjänt öl när jag kom hem o blev helt på kalasen, har visst inte ätit så mycket idag. Det enda jag gjort är att tagit hand om barn och dansat. Ett kort på en av bröderna Hobbs, Matilda och mig förresten. Jag lovar. Klänningen är gudomligt snygg! Tyvärr är det det enda kortet jag har där jag är med på:P

Men alla verkade ha kul. Jag har kommit fram till att jag MÅSTE skaffa mig en kille. Jag spanar in 40-åringar, det är illa. vad ska man göra då när dom är singlar och bor här hemma hos oss då?! haha.

Ska ta mig till soffan en stund. Adios!

Chippendales.

Eller hur stavas det? Har inte skrivit på några dagar igen... Men det har varit det vanliga, jobba, träna, träffat Malin, lagat mat osv. Imorrn är det 90-årsfesten, wiiho! Massa svenskar som bor här, fullt upp. Jag jobbar hela helgen dvs, men för tillfället har jag ledigt några timmar:p Tog barnen till Svenska skolan i morse, och jag hittade!

har förövrigt fått Ians rätta nummer nu, och killen på golfbanan heter James och han bor nära mig :P Igår fick karin o dave deras födelsedagspresenter, jag var sååå nervös för att dom skulle bli arga! Dave fick nämligen en typ... chippendale-uniform i form av polisuniform, haha. Snyyyyggt! Och karin fick en bikini i godis med Englands flaggor :D Alla tyckte det var jätekul presenter iaf.

Nej nu ska jag gå och förbereda fika, ännu fler folk kommer snart. Och min klänning jag ska ha imorrn är sååå snygg! Jag har bytt alltså :P Ni ska få se nån dag.

Puss.