Vilken skithelg egentligen....

Ja jag insag det forut. Fan vilken skithelg. Och idag, nar jag faktiskt var feberfri och forhallandevis pigg, tankte: Oh, en harlig promenad skulle sitta fint, jag ska bara till affaren forst!
Nar jag hade gatt runt dar ett i affaren kande jag att min fot gjorde fruktansvart ont, och det han kannts lite igar oxa men da lag jag ju i soffan/sangen hela dagen sa jag anvande den knappt. Nar jag kom hem var den alldeles svullen och bla! Daaa kom jag ihag att jag ramlat nerfor trappan pa lordagsnatten nar jag gick och hamtade vatten:P Jag var lite yrslig och satte inte foten pa ratt stalle. Men jag hade inte sarskillt ont da direkt, nu daremot. Halleluja. Dar var min promenad ja! Jag har legat i sangen hela dagen. Kul. Jatte. Har fatt mkt last iaf!

Dave ringde forut och fragade om jag ville ha middag. Nej tack. Jag gjorde min kycklingsallad forut, at 3 tuggor och na. Kan fortfarande inte ata. Jag ar fan trott pa det har, jag tappar mina byxor oxa. Inte bra skit. Han kommer hem snart iaf, tacka gud for sallskap!

AH. Hejda.

"Vad jag vill ha hos en kille."

Ni som ar mina trogna blogglasare, minns ni nar jag skrev detta?

  • En frisyr som klär honom. (James passar jattebra i snaggat)
  • Omtänksamhet (Han tar hand om mig nar det askar och nar jag ar sjuk)
  • Han ska vara snäll, men inte toffel. (exakt. han balanserar fint pa den linan.)
  • Han ska veta hur man småretas. (Haha, oooom han vet!)
  • Bra klädsmak (bortsett fran att han bara ager 2 par jeans och har en rosa tshirt, svar ja.)
  • Att han har ett eget liv, vid sidan av mig. (Golf, vanner. Det var hans liv innan mig. LIka mkt nu, bara att jag ar med pa vissa horn.)
  • Inte vara svartsjuk. (Han vet knappt vad ordet innebar, han litar pa mig.)
  • Ha barnasinnet kvar. (Vara vattenkrig sager det mesta)
  • Inget brottsregister, helst. (Han ser ut som en brottsling i sitt pass, men jag tror inte han har nat.)
  • Intelligens, men i måttlig grad. (Masterdegree pa universitet i sociologi ar godkannt)
  • Bra musiksmak. Det mesta utom techno och trance dvs. (Han gillar samma som jag.)
  • Romantik! (arligt talat vet jag inte varfor, jag ar ju inte heller romantisk. Har ar mer an mig iaf.)
  • Han ska kunna diskutera, men inte alltid behöva ha rätt. (De ganger vi har diskuterat har det slutat i brak med forsoning. Bra jobbat.)
  • Självförtroende. (Kan man ha battre an han? "You are one lucky girl who have me.")
  • Utstrålning. (Oh yes indeed....)
Stämmer det in på dig så kan du ju skriva en rad. Jag har hittills inte hittat nån. Eller jo det har jag. Men han hittade inte mig tillbaka.

Om vi ska prata om vad jag inte vill ha då. Ja motsatsen till det där kan ni kanske räkna ut. En kille med dåligt självförtroende är det mest avtändande jag vet. "Inga tjejer vill ha mig, jag är ful." BLA BLA BLA! Jag har varit likadan, men då var jag ju visserligen 14 eller nåt. Visst, jag är ingen 10-poängare, har inte kropp som en fotomodell, men skillnaden är att jag utstrålar att jag är en 10 poängare. Jag tycker själv att jag är snygg, och sånt speglar av sig på utsidan. Trots att jag inte har någon pojkvän, så har jag nog haft fler killar på gång under mitt liv, än vad du har underkläder i byrålådan.

Jag avskyr tofflar. En kille som är som en hund stör mig. Dom ska kunna gnabbas o retas och allt det där, och ändå ska jag kunna ha känslan kvar att dom älskar mig.

Kan låta krävande det där. Det är krävande. Som sagt, jag nöjer mig inte med dte näst bästa. Och nu har jag inte tid mer er längre, jag måste ut och leta efter Honom med stort H. Eller inte, men jag ska lägga in kläder i garderoben och få i mig lite frukost.

keep on dreaming.

Jag har fasen i mig lyckats....!

"It's raining cats and dogs"

Det ar tydligen vad man far lara sig i sverige att engelsman sager nar det regnar. Om nan sager det har sa bara skrattar dom. Ingen sager sa. It's pissing down, eller it's pouring down. Anyway, det sporegnar! Fast det behovs i det har landet, vi har ju torka. Ha ha ha. Vattenbrist i England, visst later det lite kul? Det kanns inte sa lockande att knata ivag till affaren iaf. IOfs behover jag bara knata ivag till bilen och kora till affaren, men anda. Grusvagen har utanfor kanske regnar bort, den brukar se ut att gora det ibland.

I natt somnade inte  jag forran runt 3, jag skyller pa for mycket diet coke och for mycket somn pa eftermiddagen. For mycket somn hela helgen kanske. Sa jag har sovit ca 4,5 timme, bra skit. Oh, jag har skaffat en engelsk blogg, hihi. Roooligt.

Dave kommer hem ikvall, ska kanske fraga honom om han vill ha middag nar han kommer. Annars ska jag gora masssssa kycklingsallad med jordnotter, det har jag varit sugen pa sen igarkvall...! Nu ska jag rensa ur kylen tror jag. Mkt gammalt dar i. Slanga i lite tvatt i tvattmaskinen, starta diskmaskinen och eh. Stada mitt rum! Hej!

Boring, boring, boring.

What can we say? I have sooo nothing to do. I've been sleeping for about... 2,5 hours this afternoon, so I'm not even tired. My temperature is down and I feel quite well, even though I can't eat yet. So I could do something. Like go for a short walk or call Nick and ask him to come over to keep me company. Or maybe not... Maybe I  should stay in bed (you can read it: sofa) one more night so I will feel well tomorrow. But gosh, it's so boring.

Ohh, I will get my golfclubs on tuesday! I will practise a lot so I will beat James when he gets back. It's only 16 days left. Not long, right?! I'm looking for some holidays... I might go to Greece one week in the autumn. costs around $200, not too bad. Quiet cheap actually.

I can feel my headache is coming again. I'd better go back to bed. Or something like that. Should read my book, I'm getting good at English, don't you think? (Just wanted to proof that, nothing else.) The time is almost 2pm in Miami now, so if I stay awake to the middle of the night, maybe James will call me. Wiho :D

Yeah, bye.

-2 kilo pa 2 dar.

Hade det varit medvetet hade jag blivit glad. Nu blir jag mest orolig. Jag MASTE borja ata. Forsoka i alla fall. Men ingenting smakar. Och tar jag 2 tuggor sa ar det stopp sen. Febern har inte gatt ner, huvudet och ogonen varker och jag ar helt matt i kroppen. Vad blir man inte utan mat, daaah... Har sovit nastan 9 timmar i natt i alla fall, skont. Vaknade nan gang runt 11 tror jag av att jag trodde det askade, sen lat det precis som om nagon bombade och skot sa jag var saker pa att det var krig (ja sa mkt som Tony Blair haller pa sa skulle det inte forvana mig). Insag efter ett tag att det kanske var fyrverkerier.

Fick ett mail fran James :D Hihi. Ohh jag vill att han ska komma hem. Kom pa att jag ska be Mia kolla i bokhandeln om det finns Svenskakurs pa cd, han sa ju att han ville lara sig svenska nar han kom hem fran Miami. Hittills kan han detta:
- Ann-Britt ar en uppkaftig/busig apa.
- Jag har forlorat min apa.
- Fem tuppar.
- Min alskling.
- Fem pussar.
- Jag alskar dig.
- Du ar vacker.
- Jag ar brunare an dig.

Det var nog det :P Men erkann, ganska bra efter 1 manad? Han sager t o m ratt pa plural! Forsoker fa tag i Nick o be honom aka till affaren at mig och kopa lite frukt och mera glass. Det kanske kan ga bra att ata i alla fall. Hoppas att jag mar bra pa mandag eller tisdag sa vi kan hitta pa nat annars. Han ar sa jakla stortskon den killen, ett riktigt kap for vilken tjej som helst! Tyvarr inser inte tjejerna det, for jag kan medge att kanner man honom inte sa ar han ingen man kastar sig over. Eller ja, jag och Linda skulle ju kunna:P Han ar ju Coppernob. Haha. Dvs, han ar rodharig och fraknig. Valtranad som Magnus Samuelsson ungefar. Varfor sitter jag och skriver om honom egentligen? :p Jag ar saaaa uttrakad. Och klockan ar inte ens 8 an. Sa jag far val en lika rolig dag idag. Tv-data-lasa-sova om och om igen. 

Ne men om ni tar och hugger Nick sa hugger jag soffan da. Hepare. Hej.       

Jag vann. Igen!

Fast nu var det budgivningen pa Ebay jag vann:P Far betala £82.70 med frakt, bra skit. Forresten, jag sa ju att jag traffat en kandis, jag kom pa att jag t o m kanner en! Alex ar ju med i nya James Bond, han ar Dairy Milk's ansikte i Europa och han haller pa att spela in en skrackfilm nu. Det ar fan coolt :P

Jag ar sa hungrig men jag kan inte ata, mar bara illa nar jag stoppar in nat i munnen. Inte ens min Ben&Jerry glass funkar....! James ringde forut oxa, han hade kommit fram till Miami nu. Han trodde att det var mitt mobilsvar som gick igang, haha.

Nej soffan igen. Hej!

Jag ar inte som jag vill vara.

Jag har alltid sagt att jag ska aldrig bli en san dar jobbig manniska som pratar om sin underbara pojkvan hela tiden, som ar sadar overdrivet kar och som alla singlar bara hatar. For jag har alltid tyckt illa om tjejer som haller pa sadar. Det ar sa latt att saga nar man inte har nagon har jag markt nu. For nar man ar kar sa vill man att hela varlden ska fa reda pa det, man vill bara stalla sig hogst upp pa ett berg och skrika ut det sa att alla kan hora. Ni far ursakta mig alskade singel-vanner som laser min blogg, men James har blivit en stor del av mitt liv helt plotsligt. Helt ovantat. Och eftersom min blogg handlar om mitt liv sa ar han med pa ganska manga horn har och dar.
Daremot vill jag inte vara sahar, jag vill kunna halla inne allt och inte prata om det, men det gar inte. Ar man kar sa ar man. Tydligen.

Aja. Jag vaknade strax innan 8 i morse, mar fortfarande inte bra, aven om jag mar battre an igar. Nastan ingen feber idag, men huvudvark och allmant hangig. Far nog ringa Kristin och saga att hon far komma imorrn i stallet. Det gar framat att kopa golfklubbor i alla fall, auktionen ar slut om 2 timmar och inga har lagt bud an i alla fall. Ett helset for ca 1000 kr ar inte fy skam!Om mitt PayPal funkar dvs, jag fattar inte riktigt mig pa det om jag ska va arlig. Forsoker fa Robban att svara pa msn men han ignorerar mig som aldrig forr. Stjart :P

Borde forsoka fa i mig nat att ata. Typ en bagel med philadelphiaost. Adios.

Det var val typiskt.

For 2 timmar sen kande jag att min kropp borjade kannas som den alltid gor nar man har feber, ont och ar allmant blaig. Sa jag akte till Tesco och kopte 4 liter diet coke och en halvliter Ben&Jerry glass (seriost, nastan 60 kr for den lilla, men guuud sa gott! ) Somnade i soffan, vaknade for en halvtimme sedan med 38,4 i feber. What the fuck....! (Ursakta svordomen, men jag kanner sa faktiskt. ) Sa nu blir jag val sangliggande hela helgen. Jippie.

Sitter och ska kopa golfklubbor pa Ebay. Den gamla gnun Oskar har godkannt dom, tur man har en stand in nar det galler golf nar inte det egna proffset ar i narheten. Han borde landa om 2 timmar forresten...! Aja. Hmm. Jag sag min forsta kandis i England idag forresten! En av killarna fran The Kooks kom o stallde sig bredvid mig och James sa lite forsynt:
 "That's the guy from the kooks...."
Jag: Where?! WHERE?! The stripe shirt?!
James: Yes... And I think he noticed you to btw, you noisy girl...!!!!

Ja dar stod han och tittade och log med ett stort leende och gick forbi... :D Han var inte snygg, men va fan, kand ju :P Nu ska jag ringa min lilla syster och be att hon lanar ut pengar tills hon kommer hit. Bra skit. Hejda!


Nej, jag ar inte dod.

Mitt internet har varit dott i mer an 2 veckor tror jag, men nu lanar jag Daves dator for jag ar loooonely! Mina foraldrar och broder ar skjutsade till taget, James ar skjutsad till flygplatsen och Karin, Dave och barnen ar i Sverige. Nick ar inte hemma forran pa mandag, Alex hade nan filmscen att spela in eller nat, Malin ar i Sverige och Helena flyttar i helgen. Ska nog ringa Kristin o kolla om hon vill komma hit imorrn. Loooonely.

Vad har hant da? En massa visserligen. Min familj har som sagt varit har, har varit skoj men kravande och i arlighetens namn sa ar det skont att dom akt hem. 5 dagars vilande tills Mia och Lars kommer. Vi har varit pa Amberly Working Museum, var la sadar. Vi var i Brighton, Horsham och Climping. Dom var i London en dag oxa. James och jag har firat 1 manad (mkt for att vara jag!) och min familj tycker om honom i alla fall.

Det ar val typ det. Kommer kannas surt att inte traffa James pa 3 veckor nu, man vanjer sig snabbt vid narheten. Ohhh han ar helt underbar. Har nagon missat det? Vi ska for ovrigt spara pengar till en sista minuten i host, jag har ju en veckas semester kvar att ta ut.

Nu ska jag nog ga och jobba pa min branna lite. Ar visserligen brunare an barnen som ar halvasiater :P Ha det. Pussa

Jag vann!

Nar jag skrev recension pa Corren om Winnerback sa vann jag visst! Las min intervju :D http://www.corren.se/archive/2006/7/13/irt71jxhbmxyanm.xml?category1=1096984640-27

Muy bien assa! Igar hade jag sa jakla kul! Jag, James, Malin, Alex och Murat akte till brigthon och bowlade o drack lite , eller jag va nykter men anda. Jag har inte skrattat sa mkt pa lange! Alex var varsta roliga, haha. Idag fick jag sluta 3 timmar tidigare, schysst! Sa jag, malin o James akte till brighton och letade skor. Mitt liv med Converse existerar inte for jag har for sma fotter. Bajs. Men anda. Forsokte hitta ett par Babysham i stallet men neej da. Gaaah. Bad shoe day.

Nu ar jag hos Malin, ska ata vitloksbrod och se film. adios!

Allting handlar inte om dig.

Jag lärde mig ett bra ord när jag läste psykologi. Narcissist. Passar bra in på dig. Men oroa dig inte, jag ska lägga av (vad är mognadsgraden av att be Sara säga åt mig för övrigt?), för ärligt talat orkar jag inte bry mig. Patetiska människor gör mig nedstämd. Jag fattar inte varför jag ens brytt mig såhär långt.

Det är över nu.

En ny Bj.

Om man tar bort vissa små detaljer från Bj, och det faktum att han är en av mina bästa vänner, så har han varit min måttstock när det gällt killar. För han kan vara så jävla dumdryg, men ändå ge känslan av att han tycker om en. Och jag älskar den egenskapen. Så när jag berättade för James att det var sarkasmen som jag gillade bäst hos honom så trodde han att jag var dum i huvet ungefär. Men sån är jag. Jag vill ha den egenskapen, och jag har hittat den. Kanske därför det faktiskt känns bra.

Han sa i förrgår att han inte tröttnar på att träffa mig så ofta, för jag är den första tjej han träffat som känns lika mycket som en kompis som en flickvän. Jag tror det är nåt bra...? Bortsett från att de tjejer han haft innan har ju hållt i 4 år, 1 år osv. Dessutom känns det som om vi kännt varann så himla mycket längre än vi har. Eller ja, man kan ju inte påstå att vi kännt varann i 3 månader eftersom dom första 2 månaderna var mest: Hej. Allt bra? Fint väder. Är den minsta din? Är du från tyskland? Jobbar du här? Ja ni fattar.

Jag kunde somna igår i alla fall trots att jag var förbannad, ganska bra gjort. Matilda ligger o sover i bilen, jag ska ta henne till Sounds Fun snart, sen ska vi till Horsham o handla lite födelsedagspresenter. Hon fyller 1 på söndag, då är hon ingen baby längre ju!

Aja. Skepp o hoj!

Åhhh!!!

Det är inte ofta jag blir förbannad, men seriöst lilla gubben, du känner inte mig om du tror att jag är en ytlig person. Fråga vem som helst av mina nära vänner och du lär få samma svar av dom alla. Att jag är djup, omtänksam, trevlig, glad, positiv osv. Ja, jag är en helvetes bra person ska du veta. Med bra självförtroende, en person som folk helt enkelt lägger märke till pga att jag har utrstrålning.
 
Är jag mer patetiskt att skriva var jag tillbringat natten, om folk som flörtar och att folk borde prioritera att hälsa på mig? Nej nej, klart mina vänner inte vill träffa mig, klart dom inte vill åka hit. Du har sååå rätt. (Jag hoppas ni ser sarkasmen där). Och hur ofta tillbringar jag nätterna borta förutom hos Helena eller hos James? Du får mig att låta som en slampa som sover där jag hamnar, ännu ett bevis på att du inte vet vem jag är.

Jag bor 200 mil hemifrån. Detta är min kontakt med hem-hemma, alla läser min blogg där. (Hej Sara, Petter, Robban, Mia, Fredrik, Mamma, Pappa, Inger, Tanja, Linda, Gabbi, Aleks, Helena m.fl. ) Skulle jag skriva ner djupa funderingar (som jag för övrigt tycker att man ska hålla för sig själv och inte till allmän beskådan) så skulle i alla fall min mamma bli orolig och ta första flyget hit. Jag är dessutom ingen bitter person, som vissa andra, och jag föredrar att ha min blogg som en skämtsam, rolig, berättande sida för mina nära och kära. Du hör inte till någon av dessa kategorier, vilket jag antar att du borde ha förstått nu. För jaaaa, du är ju mycket smartare än mig oxå, jag glömde det.

För att dra ett hederligt engelskt, artigt, uttryck. Johan, bugger off. För nu ska jag gå och knulla nån av förra helgens ragg, det är ju tydligen sånt jag gör.

(Nej mamma, jag är inte seriös.)

Man blir trött på ditt jävla sätt.

Ditt val om du förstör för dig själv, men fan ta dig om du drar henne med dig i fallet. Sluta va så jävla patetisk. Jag blir illamående av att tänka på hur du håller på.

Sitter här o ska åka till affären strax, saknade vissa ingredienser till min cottage pie. Som för övrigt är rätt äckligt. Men men. Har varit ute o gått en sväng oxå, hurtigt värre! Och Sara har klarat uppskrivningen idag, jag är SÅ stolt över henne! Hon va t o m bättre än mig, o jag va bra :P

Ne. Matilda gnäller, bäst o åka så kanske hon somnar. Adios!


Löneförhöjning.

Hade helt glömt bort att jag skulle få löneförhöjning nu, så nu får jag 120 pund/v i stället för 110 :D Gött...! Karin och jag har diskuterat resten av året, om jul, lov osv. Jag får ledigt från 22/12-15/1. Vet inte hur länge jag blir i Sverige, men troligtvis till den 13:e eller nåt.  Och v 14 åker vi troligtvis till Vemdalen, eller Alperna. Fan va schysst. Jag får jobba lite visserligen, men jag har aldrig varit i fjällen ju! Hihi :D Skojsigt. Sen sa Karin: Sen är det ju ett år sen du kom. Och ja, det har redan gått 1/4 av tiden vi sa från början. Men hon sa att för henne skulle det vara guld värt om jag kunde stanna ett år till. Krävs att fundera på, det är ju trots allt 9 månader tills dess.

Har varit o köpt öl för första gången i mitt liv :D Tadaaa! Jag var duktig o visade leg :P Kanske skulle se film eller nåt? Ladda inför matchen ikväll! Jiiiiha. Heja frankrike!! Jag o James har slagit vad som vanligt, förlorar jag så är jag skyldig honom en biltvätt, jag har inte valt mitt pris än. En helg i Cornwall kanske? Han är redan skyldig mig en middag och en resa till IKEA. Stackarn. Aja. Hej!

Hemma i England igen.

James


Vid 11 pm mötte jag James på flygplatsen, och gud vad skönt det var att se honom igen. Insåg att jag saknat honom mer än jag trodde.  Där är han förresten (nöjd nu Gabbi? :P ) Han är väldigt icke-fotogenisk. Däremot höll jag på att strypa honom när vi kom till bilen och han inser att han tappat sina nycklar. G A A A A H! Där står jag med 30 kilo packning, trött o grinig, och ska gå tillbaka hela vägen till "arrivals" för att hitta hans nycklar. Vi hittade dom i alla fall och åkte hem, trött som få.

Igår åkte vi till Brighton en sväng och träffade Kristin, en 17årig au-pair som kom i söndags, hon var trevlig. Hoppas på att Malin kan få va i hennes familj sen :P Hon ska bara va här en månad, så. Kollade i affärer, men så sjukt mycket folk...! Åkte hem, sov 2 timmar och såg fotbollen. Gött att Tyskland vann. Bjöd James på saltlakrits o han konstaterade att det var det äckligaste han ätit :P  Fick träffa hans mamma oxå, hon tyckte jag var så artig o trevlig o hade vackert hår :P

Idag är jag seg känner jag. James väckte mig halv 7 och han skulle till jobbet, jag åkte hem och sov till kl 10, så skönt så. Sitter här med ansikitsmask och hårinpackning och borde duscha o dra mig till golfbanan, men som sagt. Jag är seg. Och så blåser det som tusan. Aja. Hej!

Men kom igen Lasse, bättre kan du.

Igår var det konsert med Lasse. Började hos Gustav med lite vin och lite grillkorv, sen drog vi till Stångebro. Visst, det var min 7e konsert med Lasse, jag vet vad han går för, men igår blev jag besviken. När jag funderade lite på det så vad konserten inte mycket att hänga i julgranen faktiskt. Och vad fan var det för version på För dig? Kom ihåg mig ger å andra sidan gåshud och Solen i ögonen är bästa livelåten någonsin. Men jag saknade Kom Änglar och Hjärter Dams Sista Sång.

Jag fick dock träffa Petter, Sveric, Martin, Gustav, Filip o Tunnan, vilket var trevligt. Såg en väldigt förvånad Evelina oxå, haha. Idag har jag varit hos Åsa, Magnus, Viktor och Hedda, oh jisses, vad barnen hade växt! Människor helt plötsligt ju :P Så söta. "Jag saknar dig Malin. Jag saknar Malin mera. Nej jag saknar Malin mest."


21.40 går flyget ikväll, har packat det mesta + köpt massa svensk godis, knäckebröd, swinto, potatismjöl m.m. och svenska böcker! Men nu känner jag att det börjar åska när som helst, så ja tänker gömma mig under ett bord någonstans och skrika.

Hejdå Sverige. Ses i jul.

Det finns en liten romantiker i mig..

På våran första dejt så sa James i förbifarten att han samlar på Bob Dylan prylar. Gissa vad jag har skaffat? En Bob Dylan - LP. Ni ser, jag kan va romantisk. Det är sånna småprylar jag gillar, små gester. Inte att bjuda på romantisk middag, för det kan vem som helst göra, men att bevisa att man kommer ihåg såna småsaker som man sagt. t.ex. som när Robban gav mig sin kent-tshirt efter att jag sagt att jag ville stjäla den, det är kärlek. Eller som när James skriver Fem Pussar (hans första ord på svenska var fem) för jag har sagt att jag tycker det är viktigt att om jag skulle gifta mig med en engelsman så tycker jag det är viktigt att han lär sig svenska ändån. Och han säger Pussar och inte Puss :P

Vi slog vad igår om vilket lag som skulle vinna, jag ska Frankrike 1-0. Säger ju att jag kan mer om fotboll än han.... Hah. I alla fall, jag vann en trip till IKEA :D Ni kommer förstå hur viktigt det är med IKEA om ni nån gång bor utomlands.

Idag ska jag träffa min gamla goa klatch-kompis Ulla! Så roligt så! Har inte träffat henne sen.... Ja du Ulla, när var det sist? Minns inte ens. Vi har i alla fall kännt varann sen lekis, min bästa klasskompis i högstadiet, men sen dess har vi inte direkt setts. Så det ska bli kul! Och gott med glass kan jag lova! Sen i kväll är det.... *trumvirvel* Lars Winnerbäck! Bara min 7:e konsert med honom. Pappa fyller år idag, ska väl traska o ge honom paket nu då kanske. Adios!

Allt känns så konstigt.

Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan riktigt. Men igår bestämde jag mig mer eller mindre för att stanna hemma i England i stället, när jag skulle åkt till Sverige den 28/7-8/8, för Mia o Lars ville komma på semester då. Och liksom, enda anledningen till att jag tänkte åka hem var ju för att ha nåt att göra, för familjen åker till Sverige då, alla mina vänner utom Malin flyttar hem och James skulle på kryssning i Karibien. Vilket han nog inte ska längre iofs, men men. Och då kan jag t o m spara en del pengar på att inte åka hem.

Men det känns som att oj, jag hinner inte träffa alla på de korta tid som är kvar här nu. Men så tänker jag efter: Vilka vill jag egentligen träffa? Ingen. Ingen mer än dom jag redan har träffat. Eller jo, klart man skulle vilja träffa flera, men inga som känns så viktiga. Jag har träffat Petter och Robban, umgåtts med Sara en hel del och ska ses nästan ett helt dygn imorrn, jag har hälsat på farmor och umgåtts med min familj, och träffat Mia och Lars. Det är dom mest betydelsefulla liksom.

Och jo, det är 5 månader tills jag kommer hem nästa gång, men det är ju inte svårare för folk här hemma att hälsa på mig faktiskt, än vad det är för mig att åka hem. Min familj kommer den 22:e juli, Mia och Lars början av augusti, Petter o Robban sa att dom kommer nån gång i augusti oxå, och Sara när hon är rik :P

Och tro inte att jag inte saknar er, för det gör jag. Men vad spelar det för roll om jag åker hem om 2 veckor igen? Vi kommer inte hinna sakna varann då direkt. Bara det att det känns lite onödigt, när jag ändå har uträttat det mesta här under en vecka...

Skit samma. Det spelar ingen roll vad jag säger här, det är alltid nån som tar illa upp och ska kommentera sen. Meningen med min blogg från början var att ingen jag känner skulle läsa den, men fick en reda på den så var det kört. Inte ens mina föräldrar kan hålla sig :P Ska nog skaffa mig en hemlig som jag kan skriva vad som helst i. Som sagt. Skit samma.

Robbie Williams, Halmstad och Sara.

Robbie Williams var underbar. Den bästa konsert jag någonsin varit på, helt himmelsk. Och han är så snygg :P Behövs inte beskrivas mer, ni har säkert läst tidningarna. Kom till Gbg på lördagsmorgonen och umgicks med Erik tills min familj kom, träffade även Petter o co. Efter konserten så åkte vi till Halmstad och Petter skulle följt med men han dök upp dagen efter i stället.

2 dagar med sol och bad på västkustens stränder har gett resultat (en brunbränd Malin med ännu blondare hår). Igår tog jag och Petter bussen till Linköping, skulle varit framme kl 22.30 men vi hann med en annan buss från Gbg och kom hem strax innan 9. Positiv överrraskning trots att vi nästan hungrat ihjäl.

Tog bussen till Sara och det har aldrig kännts bättre att se henne igen. Samma med Petter, det har aldrig varit bättre att umgås med honom som dom senaste dagarna (trots snarkningar och prat i sömnen.) Sara och jag åt Pizza och djungelvrål, sååå gott.

Men trots allt så känns det inte som hemma riktigt... Och spydiga kommentarer om att jag "tror jag är nåt bara för jag bor i England" gör int att jag saknar vissa av er mera direkt. Jag har åtminstone gjort nåt med mitt liv jämfört med er. Och nej, jag menar ingen av er som läser här så ni behöver inte ta åt er. Men det finns alltid puckon som vill förstöra tillvaron.

Vad gör det att jag kallar England hemma?