Paella och helg

Jag lagar paella toill middag, saaa gott. Ikvall ska vi till Iain o Gemma (Jamie's bror o svagerska) och sen spelar Jamie cricket HELA helgen. KUL!!! Nja. Forhoppningsvis sa vill Dan komma o kolla med mig imorrn sa man kan ha lite sallskap i alla fall.

Det ar det.

Nya jobbet

Jag alskar mitt nya jobb! Eller ja, hittills i alla fall. Vi borjar 9.30, slutar runt 3, 4 nan gang. Vet att det inte kommer va sa for alltid, men det ar gott att ha det sa i borjan!!

Ville bara saga det.

Och vad ska vi gora idag?

Inte en aning. Eller jo, jag ska ga och betala gymmet sa vi kan borja ga nar det oppnar. Annars vet jag inte. Har en snygg kille har som fixar varan stupranna, jag lat honom t o m ga igenom varan lagenhet :P

Oh herregud, 2 snygga killar. Jag maste ga och kika ut genom fonstret tror jag!! Hihi.

Chocolate chip cookies

Jag kanner mig lite som Hugh Grant i "Om en pojke". Jag fyller mina dagar i enheter. Som idag tex. Lasa i sangen, 3 enheter, mat handla, 3 enheter, baka kakor 1 enhet, surfa pa internet 1 enhet... Jag ar tragisk. Men jag ar ater pa jobbet pa mandag, w ooooohoooo!!!!! Ska bli sa skont. Och pa torsdag har Jamie tagit ledigt sa vi ska gora nagot roligt, vet inte vad an dock.

Maste stada lite nu. Ungefar 2 enheter.

Ar jag ond?

Jag sag precis en bild pa Jamie's ex och hon har blivit fet, och det gjorde min dag fullandad, och klockan ar inte ens 1 an! Gor det mig till en dalig manniska? Neee va? Alla tjejer ar sa! Hoppas jag :P

Jamie hittar pa egna sanger och sjunger for mig, pa svenska. Det ar karlek. Han kanner mig battre an jag kanner mig sjalv tror jag. Han behover bara titta pa mig sa vet han vad jag tanker, och det ar ju iofs lite laskigt, men anda, det ar skont att ha nagon sadan vid sig.
Vi brakar nastan aldrig. Vi har faktiskt bara haft ett riktigt gral en gang, och till och med det var ett onodigt sadant. Vi ater frukost i sangen pa helgerna och han masserar mina fotter nastan varje kvall. Han star upp for mig infor sina sk. kompisar.

Jag ville bara saga att ni tjejer som pastar att alla killar ar svin och sa vidare, det ar inte sant. Jag tyckte det innan jag traffade ratt, men nar man gor det sa ar det vart det. Tank pa det.