Pengar

Vart tar alla mina pengar vägen? Iofs, jag shoppar rätt mkt, haha. Men liksom, jag fick inte ens med mig 1/3 av mina saker hemifrån, det tar ett tag att fylla upp garderob osv då. Men jag får 110 pund/v, jag borde kunna lägga undan rätt mkt. Måste ta tag i den biten. Helgen som kommer nu kommer jag visserligen inte att göra av ett öre på eftersom jag jobbar fre-sön oxå. Så jag borde ta tag i att köpa en flygbiljett då, det är ju trots allt bara 1 månad tills jag åker hem. 1 månad tills jag och Robbie Williams ska ha sex kan man säga då. Ha ha ha. Jag har stora planer!

Oscar har skollov den här veckan, så vi har varit i lekparken hela förmiddagen. Nu är han och Dave och fiskar, Matilda sover och jag ska bädda min säng. Lugnt och skönt.... Och jag är väldans trött. Skippar nog pilatesen ikväll, går på circuit training på torsdag i stället, det var roligt och gav mycket mera! Har nog gått upp i vikt av alla dom kilona jag gick ner i början, inte bra. Ska försöka gå ner dom lite smidigt igen :P

Nu ösregnar det igen. Haj haj.


Hela helgen.

Jag och Malin har umgåtts konstant sen i fredags kväll, men det har varit trevligt! På fredagen skulle vi ju gå ut, men vi hamnade på bio och såg The Da Vinci Code i stället. Kan djupt rekomendera den, i alla fall om ni inte har läst boken! Den var jättebra i vilket fall. Sov hemma hos Helena och på lördagen gick jag och Malin på stan till klockan 2 när Helena skulle göra facial på mig, såååå skönt! Och hon fick mig att köpa produkter för 33 pund (då var det dessutom Buy 2 get 1 free). Hoppas det funkar iaf:D

Åkte hem hit med Malin och så gick vi till puben och åt middag och drack öl. Rättare sagt, JAG drack öl. Haha. Folk pratade med oss i alla fall den här gången! Och så skulle vi gå fyyyy fan vad otäckt! Kolsvart, vi såg nada! Men vi överlevde.

På söndagen åkte vi till Portsmouth på Ericsson's family day, jättetrevligt. Mycket folk och gratis grillning :D Sen åkte vi hem hit, packade mina grejer och åkte till Malin där vi såg film och åt svenskt godis hela kvällen =)

Idag har vi varit på Cuckfield Fair (Marknad) i spöregn och sett ännu mera film. Slappon. Men sååå skönt.

Dom senaste dagarna har jag börjat prata mer och mer med en gammal kär person, som jag dessutom har glömt hans födelsedag 3 gånger, men bättre sent än aldrig, och jag bara inser hur mycket jag saknar honom. Vi har aldrig avslutat någonting, vi har bara gång på gång glidit ifrån varandra. Mestadels pga mig, för att jag blivit så förbannad över nånting han har gjort. Har ni nånsin haft samma relation med någon? Någon som ni vet är helt fel för er men som ni ändå inte kan släppa taget om? Ungefär så är det för oss. Jag är bara rädd att falla tillbaka igen.... Även om det är underbart när jag gör det, så vet jag hur det blir. Usch vad jag saknar dig.



Circuit Training.

Jag och Karin gick på circuit training igår, jag har aldrig varit där innan. Fyyyy fan vad jobbigt! Men jag fick beröm av tränaren för jag hade så muskullösa axlar och ben! Häftigt:P Han tyckte jag var riktigt vältränad dessutom. Aja, det gav mycket i alla fall, har värsta träningsvärken!

Såg på ER igår... Neelas man hade dött i Irak så hade han spelat in en avskedsfilm typ, som sa att han ville att hon skulle vara lycklig, gå vidare och skaffa barn. Och att förhoppningsvis aldrig skulle behöva se det, men om hon gjorde det så hade något inte gått enligt planerna. Som jag grät, så fint det var. Sånt där skulle man egentligen göra, just incase liksom..... Hoppas att ER är före i Sverige, annars blir ni kanske arga på mig nu :P

Ikväll ska vi uuuuut. I Brighton. jag, malin o helena. Och imorrn ska jag på "facial" på Clarins hos Helena, sen ska Malin o jag gå en sväng på stan o sen följer väl kanske hon med hem hit o sover eftersom vi ska till Portsmouth på Ericsson's family day på söndag. På måndag har vi dessutom bank holiday, yes! Ska nog till Brigthon då med:P

Hmmm. Ska åka till Storrington när Matilda har vaknat, köpa tvättmedel, barnmat, frimärken och kanske öl. Har 4 Mariestads öl som jag köpte på IKEA, men dom vill man kanske spara... Ska hämta ut kort oxå... Aja... Hmm... Hej.

I would like to make an appointment.

Har seriöst lyckats fixa tid åt mig och Matilda hos läkaren idag, registrerat mig och varit på läkarbesök. Duktigt vaaa? Det var inte några större fel på oss iaf, bra det. Annars har jag intre gjort så mkt idag. Oskar hade James på besök så det var full rulle på eftermiddagen. Dessutom var Dave tvungen att åka till Worthing o handla cement och Karin kom hem en halvtimme för sent så jag fick bada båda barnen :P Jag är stolt över att ingen drunknade! Om 15 min ska jag åka på circuit training. Måste fixa mig en vattenflaska. Adios!

Kärringjävel.

Sheila från skolan ringde och var så upprörd över att jag ville sluta, eftersom hon hade bokat in mig för examen. Så jag sa: But... Can't you just cancel it? Yes, of course, but I wished you could have told me before I did it! i Surkärring.  Och det värsta är att jag får så jävla dåligt samvete när nån är arg. Varför?! Eller så fort jag tror jag gör nåt fel så blir jag skitskraj. Typ som när jag parkerar på nåt ställe och nån blänger lite argt, då blir jag jättenervös. Jag skulle ju aldrig kunna typ... snatta eller nåt. Skulle dö av en hjärtattack på kuppen.

Har iaf tittat på lite andra engelskakurser, hittade en i Storrington så den ska jag ringa om. Jag var så modig idag... Jag har ringt skolan och sagt upp mig, eller vad man kan säga. Jag ringde Ian och skulle bestämma träff, tyvärr var det fel nummer iofs, men det var modigt att jag vågade ringa iaf :D Yeeees.

Vill gå ut o ta en promenad men det är så jävla dåligt väder här. B L Ä !

Nä. Hejdå.

Bara en början?

Jag och Malin pratade häromdagen om varför man börjar i England, för att det är nära och lätt att åka hem i fall man vill. Men så kom vi fram till att om det går bra ett år i England liksom, varför inte ta ett år i USA som au-pair oxå då? Tänk er ett år i Californien... mmm :) Kan man ju fundera på, om man vill dra dit om 11 månader, om man vill stanna i England ett tag till eller dra hem till Sverige och bli seriös och vuxen. Orka med alternativ nummer 3 liksom.... Helena är 23, hon har fortfarande inte blivit vuxen. Hennes pojkvän är 27, han pluggar college nu.

Ska skriva ett brev till skolan och säga att jag vill hoppa av, hittar inte telefonnumret. Sen ringa Malin och fråga om hon vill med på Ericsson grejen på söndag. Det är redan onsdag, fattar inte vart dagarna tar vägen asså! Hoppas på utgång i Brighton på fredag, sova hos Helena och ha en dag på stan där på lördag. göööött. Måste hitta skor till festen, och födelsedagspresenter åt dom.

Fotbollströjor är beställda iaf! 4 Ljungberg och 2 Larsson fick jag:P men jag måste betala med mitt svenska konto, och jag har nog inte så mkt pengar på det.... Oj oj! Får kolla om nån annan har nåt :p

Men nu börjar Matilda tröttna på mig. Hej!

Jag har bestämt mig.

I morgon ska jag ringa till skolan och säga att jag ska börja läsa Cambridge i stället. Jag kommer inte att lära mig nåt direkt av att bara råplugga till examen, bättre jag börjar i höst på riktigt. Orka.

Ja ni... På söndag ska jag på Ericsson's familjedag i Portsmouth. Alla deltagarna i Volvo sailing bla bla bla har lagt till där nu så det är massa aktiviteter eftersom Ericsson har en båt med. Nice.

Imorrn är det golf. ha ha ha. Ska ringa Ian oxå, säga att jag vill gå på fotboll :P Om jag vågar. Jaa jag ska våga. Sova. Hej.



Somliga är då aldrig nöjda.

På 4 dagar gjorde jag 2 uppsatser och strukturerade upp min formal-presentation, och läraren tyckte det var dåligt av mig att inte ha förberett redovisningen. Subba. Funderar på om det är värt all denna tid? Jag lär mig ju inte direkt nånting känns det som. Kan gå Cambridge eller Oxford i höst i stället. Hmm...  Aja.

Självförtroendet stiger i alla fall, alla bara pratar om hur duktig jag är =)


Vilken lättnad.

VM guld till Sverige, jiiha :D Men iaf. jag och Karin har legat i deras säng från halv 8 tills nu och bara pratat, mest om allt och inget. Men så frågade jag bara, hur tycker du det funkar? Och hon berättade hur nöjd hon är med mig, hur glad hon är över att hon fick tag i mig m.m. Och om Karin säger så så är det så, för hon är alltid ärlig. Underbart att höra i alla fall. I gengäld berättade jag hur bra jag trivdes så alla var nöjda o glada :P

L o v e l y.

Vilken underbar, SVENSK helg.

Åh... Bästa helgen på länge! Igår lagade vi mat och åt tacos, fruktsallad o chokladbollar till Eurovison Song Contest. Vi röstad allihopa på Carola:P Men liksom... Hur dåliga var inte alla låtar?! Jag gillar inte Carolas låt, men den var ju bra mycket bättre än de flesta andra. Tycker det var bra att Lordi vann dock. I alla fall. Det var jag, Helena, Karro, Eija, Malin och Ida. Alla utom Ida sov över här, och idag drog vi till Croydon och gick på IKEA :D Fy fan, jävla hemsk bilresa det där! Folk tutade för vi körde fel, det var trafikstockning, och som sagt, vi körde fel. Men vi kom rätt, vi fick äta svenska köttbullar och köpa svenskt godis. Dåligt utbud av saltlakrits dock, men lite djungelvrål fick jag! Oh så gott!

Gick hela tiden och oroade mig för att köra hem, men vi tog en annan väg, över Redhill och det gick både fortare och var mindre trafik! Gött. Helt plötsligt var det en skylt mot Cuckfield så vi släppte av Malin, så körde jag till Haywards Heath o lämnade Helena på stationen... Haha, när jag åkte därifrån så tutade en bil på mig o jag fatta inte varför. förrän jag insåg att jag körde på en enkelriktad gata, åt fel håll! Hemskt! Men kom till Sainsbury's och vände utan några skador. Usch. Så mkt nya ställen jag kört på idag...! Skitväder har det varit oxå, raining cats' and dogs'. eller vad säger du Helena? Haha. Internskämt. Ingen säger så här i England, men svenskar tror så :p

Har haft SÅ kul i helgen asså, helt sjukt! Riktigt trevliga vänner jag fått mig här. Har köpt fotoramar och satt in lite kort i oxå, bra skit. Min kamera har däremot gått sönder! *arg* Måste skicka den till Sverige på lagning ju. Huh. Nästa helg ska vi nog till Brighton och gå ut, blir skoj. Men nu ska jag ta och planera mat för veckan och prata med Karin om hur hon tycker det går för mig. har varit här 5 veckor ju, det är ju rätt lång tid! Och jag vill inte åka hem =)

Puss hej!

Ensam.

Familjen har åkt iväg på nåt, jag var tvungen att skriva klart min formal presentation och sen hämta Malin 16.15 i Pulborough. Måste tanka oxå, kan ju bli spännande:P Och dyrt :S Bensinen ligger nästan på £1 här! Men imorrn är det Ikea, fyyy så skoj!

Haha... Jag och Oscar gjorde chokladbollar igår, med pärlsocker! Det finns som sagt inte i detta land. och jag hittade en påse som jag trodde var socker och tänkte: bra, då slipper jag öppna en ny. Och när Oscar smakade smeten så sa han: Den här smakar inte så good. Så jag smakade jag med och kräktes nästan, jag hade haft i 2 dl salt i stället för socker. UHHH! Bara att slänga smeten o göra en ny, haha. Men Dave tyckte det var skoj:P

Ska göra nåt nu. Typ. Sminka mig. Hej!

Skitväder.

Är det samma skitväder hemma i Sverige eller? I morse låg det träd på vägen när jag skjutsade Oscar till skolan, det blåser och regnar om vartannat. BLÄ! Var på puben en sväng förut, pratade med sötis-bartender-Ian. "When are you going to show me around? Oh whenever you want to! What do you want to see? Or what have you seen? Hmm... Just the school and the golfcourse actually. But I'll call you! " Jag har iofs sett det mesta häromkring, men vad gör man inte för att få träffa honom:P Han är så söt! Pojksöt liksom. Han är ju "bara" 18.

Sen har jag suttit och pratat med Dave o Karin i typ 2 timmar om allt och inget. Nu ska jag läsa min braiga bok o sen sova. Hej!

Vilken känsla...!

Idag stod Matilda upp för första gången, med bara mina lillfingrar till hjälp. Och vilken känsla det var att vara med när en liten bebis gjorde något för första gången! Kan inte riktigt fatta hur det kommer kännas när man har sina egna sen nån gång i framtiden....

Ska kanske ta på mig finare kläder o sminka mig om vi ska ut nu... Hej.

1 månad och 1 dag.

Jaa... Igår var det en månad sen jag kom hit. Idag är det en månad sen jag körde vänstertrafik för första gången :D Ballt. Fast det känns som jag varit här längre, ändå har tiden gått så fort. Tid är skumt.

Var i skolan igår i alla fall! Vi var typ.. 5 pers där :P Läraren blev helt salig över min underbara, skrivna uppsats om vad musik betyder för mig. Hade knappt några fel ens! Och så  sa hon att jag absolut borde göra final-exam i juni, både writing, speaking and reading. Tror jag är den enda i klassen som ska det faktiskt. Man är ju bra, haha. Fast tills på måndag måste jag strukturera upp min formal-presentation och ge henne + att jag ska skriva ett brev till en minister på engelska. Huh! Ska nog sätta igång med det nu, medans Matilda sover. Har bara henne idag, Oscar skulle till Evie efter skolan så det är lugnt o skönt. Ska skriva inköpslista till IKEA, hihi :D Eller ja det blir ju typ: papperskorg, saltlakrits. Haha.

Ikväll ska jag och Kim gå ut och ta en drink. Dvs coca-cola, om jag vill köra hem :P

Hmm aja. hejdå!

I'm in college now.

Igår fick jag ett brev med posten, jag skulle vara på Northbrook College Sussex klockan 18. Short notice så att säga. Men jag kom dit och möttes av 2 spanjorer, 1 mexican, 3 polacker, 2 tjecker, 1 ryss, 1 ukrainare och en japan/kines (seriöst, jag kan inte se skillnad.) Jaha ja. Det visade sig att kursen hade börjat i september, och vi har "final-exam" i juni. Oopsidaisy! Typ. Aja. Vi hade prov oxå, läsförståelse. Jag hade 24 p/40, så precis godkänt. Helt okej, med tanke på att det var första lektionen. Och det var massor i klassen som läst sen september som hade typ 20, 22, 21 poäng. Så jag va dutti :D Och alla är mycket äldre än mig och bryter så dant att jag inte förstår deras engelska. Jobbigt. Mycket jobbigt. Och när vi slutade frågade läraren om jag vill börja i nybörjarklassen i stället. Eh? Nä? Frågade om hon tyckte jag behövde det o då sa hon att jag har bra läsförståelse, jag pratar bra och skriver bra så nej, men hon ville att jag skulle skriva en uppsats, så idag har jag skrivit om vad musik betyder för mig. Ska sätta mig och börja med föredraget oxå, huh.

Börjar kännas bättre med förkylning nr 2 oxå, men ska inte träna ikväll. Skönt att ta det lugnt iaf en kväll den här veckan. Imorrn är det skola 18-21, hemma halv 10 då. Torsdag ska jag och Kim ta en drink på kvällen, på fredag.. Hmm... fredag är nog rätt lugnt..! Men på lördag ska jag ha shlagerkväll med Eija, Karro, Malin, Helena och Ida :D

Och min mamma har fått jobb som rektor på högstadieskolan i Åtvid, jippie :D Hon är så duktig. Och ikväll är Oc. Vad jag svamlar... Hejdå!

Shopping, förkylning och vrickad fot.

Var i Crawley 3 timmar eller nåt, hittade massor :D Mest på H&M dock. I looooove H&M. Men på Asda hittade jag ett rosa sidennattlinne (kinky), strumpor och trosor. På New Look hittade jag ett par knälånga shorts, £7, som hittat. På nån affär, vad den nu hette, hittade jag ett par träningsbyxor. Och på H&M hittade jag en klänning, ett linne, en tshirt och en bikini. Försökte hitta en svensk fotbollströja att ha när sverige spelar mot england, men det är fan omöjligt.

Gick runt och hade ont i min fot och hals hela tiden med. Ikväll var min näsa genomtäppt. Kul, 4 dar var jag frisk så blev jag förkyld igen. Och min fot är svullen t.o.m! Men det går över.

Jag gillar verkligen Englands shopping. Finns så mkt kul! Ann Summers har underkläder och sexleksaker i ett, jätteballt :P Men nej, jag är inte stammis där. Jag är imponerad över att jag hittar överallt genom att bara läsa skyltar dessutom. Jag hade aldrig kört till Crawley innan liksom.

Nä. Läsa o sova. hej!


Sovmorgon.

Sen när blev kl 9 en söndagmorgon sovmorgon, egentligen? Jo, sen jag flyttade in i ett hus med 2 små barn. Men skönt var det!

Igår åt jag och Dave indisk-takeaway (efter att vi fått byta lakan i Matildas säng, tvätta alla hennes gosedjur m.m. efter att hon kräkts upp all middag). Gott! Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, mest barn visserligen, och det kändes som en lördagkväll hemma hos mamma och pappa igen. Bara den grejen at Dave inte är pappa och att vi pratade engelska :P Såg The English Patient sen... helt okej, men jävligt lång.

Ska hoppa in i duschen och åka till Crawley sen. niiiice.

hej!

Tack älskade vän.

Precis när jag och Dave skulle åka till skolan och fixa fiskedamms-tjosan så fick jag ett brev med posten, från Sara. Jag läste brevet och bara satt med ett leende på läpparna så frågade han:
- From your mum?
- No.... It's from my best friend. And she sent me a cd with songs that reminds me of things we've done.
- Oh. Do you miss her?
- I haven't thought of it before so much actually, but yeah, I do....
- Friends come and go you know, but it's the real ones who'll stay til the end.

Vårat djupaste samtal tror jag. Och när vi kom hem (efter att jag solat en halvtimme) så satte jag i skivan i spelaren och blev helt tårögd när jag hörde vissa låtar. Tack Sara.

Min första dos av hemlängtan.

Härligt!

Igår var en sååå skön dag. Matilda och jag gick en promenad i 40 min först, sen la jag henne på en filt i gräset medan jag låg och solade i typ 20 min, sen var hon hungrig. Strök kläder, hämtade Oscar, målade lakan till fiskedamm (jag är grym på att måla Nemo!) och körde honom till Stars Academy. Så gick vi till puben en sväng medan vi väntade och alltid lika härligt att få all uppmärkssamhet, haha.

Fint väder idag igen, ska på May Fair day i Oscars skola idag. Jag har hand om fiskedammen, wiho.! Ska dit strax och sätta upp lakanet, sen ska jag sola några timmar och sen började det vid 2 :P Imorrn ska jag till Crawley och shoppa, har inga sommarkläder ju! Dessutom fick jag £171 den här veckan, för saker jag lagt ut för o så :P GÖTT!

Frulle. Hej!

Oh my dearest God....

Mötte Kim utanför gymmet igår. Jag hade föreställt mig en lång, smal, jättesnygg, blond tjej och då brukar man inte känna sig så het själv men i stället kom en helt vanlig, kort, brunhårig, tjej till muskelpaket (hon skulle kunna va bodybuilder, nästan!) Hon tyckte gott att jag kunde köra hennes träningsprogram, för jag såg ju så vältränad ut. Ha ha. Jag har inte varit i ett gym på evigheter :P Så vi började med att springa 30 min, redan då var jag jätesvettig o äcklig. Sen tränade vi bröst,mage och armar och jag hade samma vikter på alla maskiner som hon. Jag var d ö d när jag åkte hem. Men vad bra det kändes :D Och Kim sa att jag måste köpa ett träningskort i stället, kan ju inte betala £5 varje gång jag tränar :P

Men nu ska jag nog tvätta, sen måste vi åka till affären. Stackars Matilda hade ingen mat kvar i morse så jag fick mosa en banan och ge till frukost blandat med yoghurt :P Hej!


Babysim.

I morse åkte jag och Matilda till babysimmet. Jag körde fel och hamnade mitt i centrum men hamnade helt plötsligt rätt igen, grejt! Det gick bra, var väl inte direkt skoj och jävligt obekvämt, men hon tyckte det var skoj. Sen lagade jag cottage pie i 2 timmar, och jag tyckte inte ens det avr gott. Men Evie, Jack och Oscar gillade det. Mm precis, jag har haft tre 5åringar här hela eftermiddagen. Fast dom var inte sååå jobbiga, men Evie och OScar var dumma mot Jack för att han är lite efter. Ungjävlar asså....

Ska iväg till gymmet om en halvtimma, träna med Kim. Har aldrig träffat henne, men Karin säger att hon är trevlig :P Och hon skrev i ett sms "can't wait to see you!" (då skulle vi visserligen ta en öl) så:p Engelsmän är så förbaskat trevliga! "Are you miss Eriksson? Would you like some help? Thank you very much. " Bla bla bla. Artighet kallas det.

Nä. Om man ska switcha clothes och fixa en vattenflaska.

"It's a date!"

Var på golfbanan idag igen, samma kille som sist var där igen och pratade på som jag vet inte vad idag! Han trodde jag pratade tyska, haha. Vi bestämde att ses nästa vecka igen i restaurangen eftersom jag ändå måste vara där och vänta :P Jag vet inte ens vad han heter, men men :D Han va rätt söt.

Ska ut och ta mig en promenad nu tror jag. adios!

O.C har fått en vändning.

Asså, O.C har precis blivit helt annorlunda (England är några avsnitt före Sverige). Men såååå mycket bättre! Så mycket action! Så mycket bara överkroppar ;D Volchok (hur fan det nu stavas) visade överkroppen igår och jag drömde i natt att vi hade sex, det är vad jag kallar bra tv, haha.

Igår vid frukosten kom Oscar och sa att han hade en sak åt mig. Ni vet såna där plattor som man kan lägga pärlor på och stryka? Han hade gjort en tjej med blondt hår och blåa ögon och gröna kläder (han säger hela tiden att grönt är min favoritfärg för att visa att han minns det). Jag blev så glad :D Och idag när jag lämnade honom på skolan så böjde han såg fram och gav mig en hejdå-puss. Han har nog accepterat mig nu.

Matilda och Dave är hos läkaren och kollar hennes nacke.. Eller muskler snarare. Jag sitter mest och väntar på att vi ska på Sounds Fun, det är faktiskt skoj :D Hmm.. Jaha... Lalala.... var på pilatesen igår, fyyy fan vad jobbigt! Hela jag skakade av ansträngning i musklerna! Men nu ska jag stryka lite tvätt kanske. hej!

"Are you setteling allright?"

Alla frågar det och jag har aldrig nåt bra svar:P Det blir typ: Yes, very well! Och sen pinsam tystnad. Men men :D Alla människor säger att jag pratar så bra engelska och jag fattar inte det, men när jag var på assesmenttest idag så fick jag det bekräftat. På den avancerade nivån finns det nivåer, och jag hamnade i den 2:a. Så det var skoj:D Var på banken och försökte fixa ett konto, fan vad det ska va krångligt....! Men hon sa oxå att jag pratade mkt bra engelska :D Haha....

Matilda ligger och sover, ska mata henne och sen åka till Horsham. Gött! Träna pilates ikväll oxå! Hihi. Vad annars? Karin påminde mig om min dejt på fredag... Ojoj. Nick ja :D Han är typ 35, men han är snygg och trevlig :P Det är ju bara en dejt liksom.... Och nästa torsdag ska Kimberly och jag gå ut och ta en drink, och den 18e ska jag ha shlagerkväll :D Fan vad social jag är.

Nu har Matilda vaknat tror jag. adios!

Fullt upp.

I'm so busy all the time, I don't know where all time has gone! Jag kom på mig själv idag att skriva shoppinglista på engelska, haha... Mellan 10-12 var jag o Matilda på Toddler Group, åkte direkt till affären, kom hem 13.20, matade henne, slängde in en maskin med tvätt, pratade med banken (förstår ni hur svårt det är att prata med bankmän på engelska?!), hämtade Oscar, hängde tvätten, gjorde hans läxor, lagade mat, åte iväg till simningen, satt där o körde hem. Jag har inte ens hunnit stryka tvätten idag, har bara stressat en massa! Men tiden har gått fort :D

Imorrn ska jag på assesment-test för engelskakursen, vet inte hur jag kommer dit men men. Sen har jag bara Matilda hela dagen för Oscar ska på tea hos scott. Skönt! Kanske åka till Horsham och handla presenter till alla kalas Oscar ska på... Och kanske våga be om killens nummer, haha. Hoppas det är fint väder imorrn! Har regnat i morse, varit mulet fram till 15 o sen varit soligt.

Ska leta reda på en karta nu. Adios!

Bakis-söndag.

Först och främst ska jag förklara för er som undrat varför jag skriver med å,ä,ö och påstår att jag är i England (förstår frustrationen hos er som inte kan tänka riktigt) och det beror på att jag tog med min bärbara dator från Sverige. Inte svårare än så!

Det borde vara bakis-söndag idag. För jag har festat 2 dar i rad, och det har nog aldrig hänt förr. Jag är trött, men inte bakis. Var inte ens törstig i morse när jag vaknade. Gött. Har inte gjort så mkt idag....Läst lite, duchat, pratat i telefon, gjort ansiktsmask... Kul. Funderar på att åka till Storrington och köpa Maltesers och lägga mig o kolla på film. Vore skönt...

Mitt hår är förresten jättefint :D I'm cuuuuurly :D Äh. Hejdå.

inflyttningsfest.

Har varit på inflyttningsfest hos Anki och Jason nu, hade jätteskoj! Det var bara jag och en kille som hette Lee som var runt 20 (han va 21), annars var alla 35-50 år, men gud så skoj vi hade det! Och Tammy, Anki o Karin tjatade hela tiden om "go and talk to Lee, he's a really nice guy! And you should get an english boyfriend! Go and talk to Lee!" Bara det att jag var blyg, han var nykter och hade dessutom flickvän så vi bytte inte många ord :P Men jag och 40-åringarna dansade halva kvällen, skitskoj :D och alla bara säger "you're english is really good!" så det är kul att höra, efctersom jag själv tycker att jag pratar för jävligt.

Ska bli skönt att sova imorrn iaf, ta en promenad och ligga ute på gräsmattan om solen är framme. Och nu ska jag sova. Tlött :D Natti.

"It's a greek night tonight."

Igår var en spännande kväll :D Kan ju börja med att säga att jag hittade utan större bekymmer till Malin i Cuckfield, och utan större bekymmer till Helena i Brighton, Ett jävla problem att parkera bara. Satt och drack lite hemma hos henne först, så gick vi till nåt ställe där det visst var grekisk afton. Äsch tänkte vi o gick in. Bara vi och greker i princip, vi stannade inte särskillt länge. Gick till ett annat ställe där det brukade va kul enligt dom och i dörren sa dom: It's a hiphop and rnb night.  Jaha... Jaaa! Ida skulle ju på den! Så vi gick in, £8 kostade det att gå in, huh! När vi kom in (med risk för att låta rasistisk) så var majoriteten svarta. Haha... Men jag hade trevligt, och Malin och Helena var över förväntan trevliga! Helena är 23 men kändes inte alls konstigt. hennes sambo var 27, hade jag aldrig gissat. Men han var trevlig han med, jag o Malin sov på deras golv:D
 
Somnade 3 i natt, vaknade strax innan 7 när Pete gick upp. Och på det skulle jag köra hem, inklusive de 4 öl jag drack på kvällen. Jag vet, lite, men jag var jättefull. Fast jag tror det var okej när jag väl körde:P Ville verkligen ta en dusch när jag kom hem, o så säger Dave att vi har ftt vattenläcka. Kul. Jag har fortfarande inte duschat. Men jag har permanentat håret, så fint så :D Ska se om det går att ducha nu, ska ju iväg om 1 timme på fest. Igen.

Hej!

Brighton ikväll!

Har just lagat en paj som jag och Karin ska ha med oss till festen imorrn.... Jag luktar bränd ost :P Haha. Ska snart hämta Oscar i skolan, Matilda ligger i min säng och leker med min bh och mina leggings. Tänkte va lite planerande så jag la fram mina kläder tills ikväll, duktigt va? För jag har typ max 1 timme på mig att göra mig i ordning, sen köra till Cuckfield och hämta Malin, sen köra till Brighton. Ut o äta först, sen paaaaarty:D Det sägs här att Brighton är bättre partystad än London, hihi. Är lite nervös över att hitta, men om jag väl hittar till Malin så litar jag fullständigt på henne.

Ihh så kul det ska bli! Jag har inte festat på typ... 5 veckor tror jag?! Gött. Behöver nog inte så mkt ikväll dvs :P

Imorrn ska jag permanenta mitt hår, wiiie :D Men nu ska jag åka till oscars skola. Var representant på mötet i morse, dom frågade om mina åsikter o hej o hå ang. May Fare day, hur ska jag veta nånting om det? Huh.

Hejdå!

I did it... allmost.

Jag åkte i alla fall dit, gick in på hans jobb. Och ut igen. Men han tittade och log :D Och Ida tyckte jag var jätterolig när jag berättade känslan av att se honom... Haha. Vi åt glass igår iaf! Trevligt och gott. Det var 24 grader här igår, varmt t o m i kjol! 

Ikväll ska jag, Malin, Ida, Helena, Darren+hans vänner gå ut i Brighton, blir skoj! Jag o Malin ska sova hos Helena, så jag får dricka:D Annars hade jag kört hem, inte så kul. Visserligen får jag köra hem imorrn bitti, men jag får se till att sluta dricka tidigt och inte så mkt. I det här landet går man ju ut vid 8 på kvällen liksom.... Men nu ska jag ta på mig nåt passande klädesplagg. typ linne. Sen ska jag på föräldramöte (ja ni läste rätt) på Oscars skola, haha. Hej!

"How many sleeps?"

Det är Oscars stora fråga. Om man säger: På onsdag ska du spela golf. Så säger han: How many sleeps is onsdag? Och det är one sleep tills jag ska åka till Horsham och be om hans nummer. Jag kunde verkligen inte somna i natt, jag bara låg och tänkte på hans vackra ögon. Och han var det första jag tänkte på när jag vaknade i morse. Ohhhh.... *dregla*

I morse var i alla fall jag och Matilda på "Sounds fun". Träffade Damelle och Tyrus, det var trevligt, jag gillar Damelle. Tyvärr flyttar dom snart :( Har strykt en jäkla massa kläder idag oxå, ringt och tackat ja till ett kalas och ringt städerskan o frågat när hon ska komma. Modigt gjort :D Sen körde jag Oscar till golfen och skämde inte ut mig idag, tack för det. Annars har vi gjort läxor och ätit mat. Det var den dagen. Men imorrn. Ohhh imorrn. Be till gud att han jobbar snälla!

Ska på yoga imorrn oxå har jag tänkt. Och färga håret på Karin.... Förresten, roliga nyheter :D Karin var på middag igår med några av mammorna på Oscars skola, och dom sa att dom var så imponerade av mig som klarade av att ta hand om 2 barn så bra, trots att jag bara var 19. Och dom blev avundsjuka när Karin berättade att jag var frisör :P  Hihi.

Har sett A walk to remember nu. Har gråtit som en bäbis med kolik, haha. Det är så skönt att bara släppa allt och gråta ibland, man behöver det för sitt välmående tror jag. En halv kartong näsdukar gick åt iaf. Ska nog sova strax. Känner mig slutkörd :P Puss hej

"How many sleeps?"

Det är Oscars stora fråga. Om man säger: På onsdag ska du spela golf. Så säger han: How many sleeps is onsdag? Och det är one sleep tills jag ska åka till Horsham och be om hans nummer. Jag kunde verkligen inte somna i natt, jag bara låg och tänkte på hans vackra ögon. Och han var det första jag tänkte på när jag vaknade i morse. Ohhhh.... *dregla*

I morse var i alla fall jag och Matilda på "Sounds fun". Träffade Damelle och Tyrus, det var trevligt, jag gillar Damelle. Tyvärr flyttar dom snart :( Har strykt en jäkla massa kläder idag oxå, ringt och tackat ja till ett kalas och ringt städerskan o frågat när hon ska komma. Modigt gjort :D Sen körde jag Oscar till golfen och skämde inte ut mig idag, tack för det. Annars har vi gjort läxor och ätit mat. Det var den dagen. Men imorrn. Ohhh imorrn. Be till gud att han jobbar snälla!

Ska på yoga imorrn oxå har jag tänkt. Och färga håret på Karin.... Förresten, roliga nyheter :D Karin var på middag igår med några av mammorna på Oscars skola, och dom sa att dom var så imponerade av mig som klarade av att ta hand om 2 barn så bra, trots att jag bara var 19. Och dom blev avundsjuka när Karin berättade att jag var frisör :P  Hihi.

Har sett A walk to remember nu. Har gråtit som en bäbis med kolik, haha. Det är så skönt att bara släppa allt och gråta ibland, man behöver det för sitt välmående tror jag. En halv kartong näsdukar gick åt iaf. Ska nog sova strax. Känner mig slutkörd :P Puss hej

"How many sleeps?"

Det är Oscars stora fråga. Om man säger: På onsdag ska du spela golf. Så säger han: How many sleeps is onsdag? Och det är one sleep tills jag ska åka till Horsham och be om hans nummer. Jag kunde verkligen inte somna i natt, jag bara låg och tänkte på hans vackra ögon. Och han var det första jag tänkte på när jag vaknade i morse. Ohhhh.... *dregla*

I morse var i alla fall jag och Matilda på "Sounds fun". Träffade Damelle och Tyrus, det var trevligt, jag gillar Damelle. Tyvärr flyttar dom snart :( Har strykt en jäkla massa kläder idag oxå, ringt och tackat ja till ett kalas och ringt städerskan o frågat när hon ska komma. Modigt gjort :D Sen körde jag Oscar till golfen och skämde inte ut mig idag, tack för det. Annars har vi gjort läxor och ätit mat. Det var den dagen. Men imorrn. Ohhh imorrn. Be till gud att han jobbar snälla!

Ska på yoga imorrn oxå har jag tänkt. Och färga håret på Karin.... Förresten, roliga nyheter :D Karin var på middag igår med några av mammorna på Oscars skola, och dom sa att dom var så imponerade av mig som klarade av att ta hand om 2 barn så bra, trots att jag bara var 19. Och dom blev avundsjuka när Karin berättade att jag var frisör :P  Hihi.

Har sett A walk to remember nu. Har gråtit som en bäbis med kolik, haha. Det är så skönt att bara släppa allt och gråta ibland, man behöver det för sitt välmående tror jag. En halv kartong näsdukar gick åt iaf. Ska nog sova strax. Känner mig slutkörd :P Puss hej

Han med stort H.

Igår var jag i Horsham. Det första jag gjorde var att gå och köpa sulor till mina skor (filtsulor är lite varmt nu.) och där var Han. Ja ni läser rätt. Han. Med stort H. För första gången har jag sett någon som är snyggare än Micke Andersson. När han stod där så bara försvann allting, jag blev så knäsvag att jag fick sätta mig och när han kom fram så kunde jag inte prata, jag bara stirrade på honom. Han var så fin! Han hade varma, bruna ögon, brunt hår som växt ut från snaggat, fin kropp, ett jättefint leende.... Och en perfekt näsa! Han var så vacker... och jag ville bara ha honom, just då, just där liksom. Har ni känt så nån gång?! Det var sjukt.

Jag gick en stund till, och bara insåg att jag måste fråga om hans nummer, för jag har aldrig haft en sån känsla förr, seriöst alltså. Så jag gick tilbaka, låtsades prova lite skor tills han kom fram till mig igen och började prata och hämta skor. Och precis när jag tänkte fråga honom om numret så dök hans kollega upp, kört. Så jag gick därifrån och jag har ångrat mig sen dess, jag kunde inte somna för jag tänkte på dom där bruna ögonen och han var med i drömmarna i natt... Det är sjukt. Hade nån berättat det här för mig så hade jag nog tänkt "vilken tönt..."

Men jag har förstått innebörden av kärlek vid första ögonkastet. Jag måste åka dit och träffa honom igen. Jag vet inte vad han heter, inte hur gammal han är, inte var han bor. Bara att han har större fötter än mig, gillar att jobba med skor och tycker jag har söta fötter. Och att han är vackrast i världen o den biten. På torsdag kan jag nog åka dit. Ta med mig Matilda och låtsas köpa skor åt henne, haha. Och få mitt hjärta krossat säkert, för han lär ju säkerligen ha flickvän. Åhhhh vad jag vill ha honom!

Åtrå kallas det nog ja visst. Äh. Godnatt.

Jag känner att jag vill gråta.

"Är du lite homesick?" Nä? Men det såg visst ut så :P Började fundera på om jag gör det eller inte, och ne, jag längtar inte hem. Och då fick jag lite dåligt samvete och tänkte: Tänk om dom tror att jag inte saknar dom, även om jag inte längtar hem. Och det är fel, för jag saknar er. Vissa av er mer än andra visserligen, haha.

Dom 2 första veckorna är över, dom 2 värsta som alla påstår. Dom 2 man måste överleva innan man får några vänner osv. Och den här helgen har jag börjat träffa folk, wiie :D Jag hoppas att Ida har med sig några av sin pojkväns kompisar när vi fikar oxå, så man får träffa ännu mer folk! Jag är i socialt behov :P Det sägs att engelska tjejer är väldigt svåra att lära känna, för dom är lite emot att tjejer utifrån kommer. Svartsjuka över att killarna gillar svenska tjejer har vi kommit fram till. Så det ska bli jättekul att gå ut med Kim o hennes kompisar om 2 helger, se om dom är trevilga eller bitchiga :P

Jag har inte gråtit på jättelänge (mina mått mätt). Så jag känner att jag behöver gråta lite. Det får bli A walk to remember ikväll eller nåt, då släpper allt :D Man kanske skulle sminka sig o äta nån mat. Men jag är inte hungrig. Jag är aldrig hungrig känns det som. Äsch då. Hej!

1 maj.

Jag och Karin pratade om hur lång tid det var till deras fest, och vi båda sa: Äsch, det är ju lång tid. Men så insåg vi att det var 1 maj idag, och festen är 4 juni. Så det är 1 månad i princip. Det är sommar om 1 månad! Förstår du d va?! Om en månad ska jag ha en snygg klänning med snygga skor ;) Det är så mycket lättare att gå ner i vikt när man ser skillnaden, det blir uppmuntrande liksom. Och imorrn ska jag på pilates igen, man fick rejäl träningsvärk av det!

Håller på att städa mitt rum, behövs ju nån gång ibland sådär. Och så vill jag städa ur alla baciller, haha. För övrigt så blir jag galen på vårat internet, det kopplar ifrån hela tiden!

I eftermiddag ska jag till Horsham, köpa lite småsaker, hälsa på den snygga killen och fika med Ida! Känns bra att man börjar lära känna lite folk nu i alla fall. Me like.

Nä. Städa klart. Pöss