Jag har fatt nytt jobb :D

Borjar jobba pa ett lane foretag den 10 juli, sa nu ska jag gora karriar inom det. Blir nog bra! Jamie aker till USA pa onsdag morgon och jag har inte traffat honom sjalv en enda gang sedan i onsdags och han planerar saker utan att namna det, vilket gor mig smatt irriterad.

For ovrigt ar min vikt nere pa 57 kg (och jag kan fortfarande inte se nan skillnad!) och jag gor inget for att ga ner heller. Bra skit. Hoppas ni hade en bra midsommar iaf, det hade vi!


Nytt jobb?!

Ska pa intervju pa onsdag om ett nytt jobb, hoppas det ar nat bra! Administrator, £ 15000 om aret. Fint.


(Varfor ar det dar i fet stil?!)
Annars ar allt fint, ska fa hemtelefon imorrn och sadar. Jamie ska till staterna om 1 vecka o jobba, dooh. Gillar inte att vara sjalv en hel vecka...!

Daliga nyheter ar dock att vi kanske inte kan aka till sverige i sommar, for Jamie maste nog till USA i slutet av juli oxa och om jag byter jobb kan jag inte begara semester direkt. Surt.

Hejda.

Hihi.....

Vi bor i varan lagenhet nu :D Den ar jattefin! Har ej hemtelefon och internet an men det kommer snart!

Annars ar min bil dod och jag kommer bli pank, och jag letar nytt jobb. Annars ar livet grejt :D Puss hej!

Inflytting.

I natt var forsta natten i lagenheten.

Underbart.

Flyttlass!

Har borjat flytta in i lagenheten nu, imorrn drar vi till IKEA! Ska besikta bilen imorrn oxa, oj oj oj... Tror ni Bettan overlever?! Lalala.

Jag ar sa kar :D

Hejda!

Att vara sa illa omtyckt.

Right, Jamie's basta kompis Greg har val inte varit dodsfortjust i mig nagonsin, men jag har inte orkat bry mig. Men pa senare tiden har han borjat ignorera allt jag sager, inte lata mig vara med i konversiationen och aldrig fraga om jag ska med dom ut. Fine, alla pojkvanner behover ha sina egna vanner osv, men min basta van Elin ar liksom alltid med Jamie oxa, sa da tycker jag att jag far vara med hans vanner ibland.

Och det far jag. Men jag ar inte vidare valkommen. Igar sa uttryckte sig Greg sa fint att Jamie gor ett misstag som gar ut med mig for jag later honom inte gora nanting osv. Och sa sa Jamie att han inte ville med dom ut i Brighton imorrn, och Elin o jag skulle gora nat (ga ut, jag skulle kora o va nykter for jag har inga pengar) och da sager han: So Marlon can go out and spend money but you have to sit inside the whole weekend? Seems fair mate.

Jag ar rent utsagt forbannad. For det forsta, han har inte en aning om vad for slags forhallande vi har om han tror att jag inte later honom ga ut nar han vill. Jag sager ALDRIG nej om han vill gora nat och jag tycker jag ar forbannat bra flickvan o jag ska vara arlig. Jag har helt forstatt det dar med min och din- tid.

Att tillagga kan vi ju gora att Jamie sa att om inte Greg accepterar mig sa kan han glomma deras vanskap, for jag ar det viktigaste han har i livet. Jatte snallt sagt, sa klart, men vad ar jag for person da som forstar en 10 arig vanskap?!

Det har suger.